Criteriul National

Alegerea halatelor medicale

Alegerea halatelor medicale
septembrie 13
13:33 2018

Halatele medicale trebuie sa fie impecabile din punct de vedere a sigurantei si a calitatii, iar acest lucru trebuie confirmat de certificatele corespunzatoare.
Tratarea uniformelor medicale doar ca element decorativ este o greseala. Fara halate medicale, manusi chirurgicale, manusi latex este imposibil sa se ofere asistenta medicala de calitate, deoarece fiecare detaliu este important in tratamentul cu succes al unui pacient. In consecinta, sefii institutiilor medicale nu trebuie sa aleaga halate medicale pentru personalul medical, concentrandu-se doar pe costurile lor, ci trebuie sa ia in considerare si alti factori, cum ar fi calitatea si, bineinteles, aspectul. Uniforma medicala trebuie sa se asocieze cu vizitatorii institutiei medicale, care trateaza cu profesionalism si nu cu durere.

Halate medicale din tesaturi de calitate

Astfel, imbracamintea medicala de calitate, trebuie sa fie  conceputa astfel incat sa ofere ergonomie, un aspect placut, atat pentru ochii personalului medical, cat si a pacientilor institutiei medicale. De asemenea, toate aceste dispositive medicale, cum ar fi halate medicale, manusi chirurgicale, manusi latex, trebuie sa fie realizate din materiale de calitate care respecta standardele de calitate, sa prezinte durabilitate si sa poata fi tratate in termeni de dezinfectie. Fiecare detaliu este important aici, si, la fel si salopetele pentru personalul sectiei de chirurgie, de asemenea. Nu trebuie tratata cu neglijenta alegerea halatelor medicale, ci trebuie sa se tina cont de informatiile expertilor in domeniu si de sfaturile lor. 

Brand

Astazi, halatele medicale reprezinta un brand revolutionar pe piata costumelor medicale. Modelele sunt cusute din tesaturi moi cu impregnare speciala. O selectie vasta de stiluri si schema de culori originale, de exemplu, modele in culori de menta si culori Bordeaux, au facut ca halatele medicale sa fie o alegere excelenta pentru medici de toate specialitatile. O marca a unui halat medical, este evaluata in functie de stil, confort si libertatea de miscare. Halatele colorate sau halatele albe cu insertii colorate se potrivesc perfect pentru personalul oricarei ramuri a medicinii si mai ales pentru personalul medical pediatru.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Seovision

Seovision

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu