Criteriul National

Alegerea storcatoarelor de fructe: la ce specificatii sa fii atent

Alegerea storcatoarelor de fructe: la ce specificatii sa fii atent
ianuarie 28
15:36 2019

Un storcător de fructe poate fi primul pas către un stil de viață mai sănătos, așa că nu sta prea mult pe gânduri înainte să achiziționezi unul. Însă dacă deja ai luat hotărârea să bei zilnic sucuri naturale proaspete și să-ți iei aportul de vitamine din surse sigure, atunci fii sigur că faci cea mai bună alegere pentru tine alegând un storcător de fructe care se pretează nevoilor tale.

Gândește-te ce sucuri naturale vrei să prepari cu un storcator!

Înainte de a arunca banii pe un storcător de fructe scump sau, din contră a lua un model foarte ieftin care nu te va ajuta să prepari sucul preferat, trebuie să știi ce fel de legume și fructe vei folosi cel mai des!

Există anumite storcătoare care nu au capacitate de stoarcere a fructelor și legumelor foarte dure și în felul ăsta se pot defecta sau storcătoare foarte puternice, cu centrifugă, care sunt ideale pentru a stoarce cât mai mult suc din portocale, morcovi sau țelină însă care pot să dezamăgească atunci când folosești verdețuri precum spanac sau urzici. Pentru verdețuri și legume cu frunze storcătoarele de fructe cu presă la rece sunt cea mai bună soluție. Superioare din punct de vedere al calității și cantității sucului obținut, aceste storcătoare sunt mai scumpe. De asemenea, în cazul storcătoarelor de fructe cu presă la rece, sucul obținut este proaspăt mai mult timp și poate fi băut chiar și după două zile, spre deosebire de sucul obținut prin centrifugare, care se strică mai repede. Pe lângă aceste avantaje, storcătoarele de fructe cu presare la rece păstreză mai mulți nutrienți , sunt silențioase și te pot ajuta chiar în  obținerea de lapte din cocos, din nuci sau la prepararea înghețatei.

Alege un model de storcator de fructe care se curăță ușor

Dacă achiziționezi un storcător de fructe care se curăță greu și are foarte multe elemente, vei ajunge să nu îl folosești deloc din această cauză. Caută un model de strocatoare de fructe (online, la eMag, gasești cea mai bună ofertă) în care este specificată funcția easy clean sau cumpără un model care să nu aibă prea multe piese.

Economisește deștept!

Deși poate părea ca un storcător de fructe cu presare la rece să nu fie cea mai prietenoasă opțiune pentru buzunarul tău, pe termen lung, această decizie este cea mai înțeleaptă, iar cheltuiala se va amortiza prin sucul obținut. Pentru un astfel de storcător folosești mai puține fructe și obții mai mult suc.

Dacă ții cont de criteriile de mai sus vei avea toate șansele să cumperi un storcător de fructe pe care chiar să îl folosești, nu doar un bibelou în bucătăria ta!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei