Criteriul National

Alegerea tubulaturii ideale

Alegerea tubulaturii ideale
noiembrie 29
20:23 2020

Trebuie sa aveti cateva lucruri in vedere despre aceasta tubulatura ventilatie care va fi folosita in functie de nevoile voastre. Tineti asadar cont de cateva lucruri, astfel incat sa alegeti o tubulatura cat mai potrivita pentru situatia cu care aveti de-a face. Alegand o tubulatura potrivita, veti reusi sa luati o decizie cat se poate de buna si astfel sa aveti parte de calitatea dorita.

Ce trebuie sa stiti despre alegerea tubulaturii?

Atunci cand alegeti tubulatura potrivita, va trebui sa stiti deja care este sistemul de ventilatie spre care va veti orienta. Ventilatia este esentiala in orice spatiu, de aceea sistemul de ventilatie trebuie cat mai bine pus la punct. Ideea principala este ca tubulatura sa fie cat mai bine pusa la punct, astfel incat sa se poata elimina aerul toxic din interiorul cladirilor. O astfel de tubulatura permite in acelasi timp si accesul aerului curat din exterior, de aceea trebuie aleasa cu o foarte mare atentie.

Un alt lucru de care va puteti interesa il reprezinta o izolatie cos fum de cea mai buna calitate. Pentru a se realiza o astfel de izolatie, este important sa se tina cont de materialele folosite in izolatie. Unul dintre aceste materiale este vata bazaltica, ea fiind perfecta pentru a izola peretii exteriori ai unei proprietati. Cunoasterea materialului potrivit este asadar ceva de avut in vedere.

Cea mai buna izolatie

O izolatie cat mai buna ofera si o performanta ridicata, de aceea cunoasterea materialului potrivit pentru cosul de fum este un lucru important. Vata bazaltica este asadar una dintre optiunile spre care va puteti orienta atunci cand vine vorba despre izolatie. Ea are o capacitate de izolatie foarte buna pusa la punct, fiind solutia pe care multe persoane o au in vedere.

Izolatia din vata bazaltica este asadar foarte apreciata datorita proprietatilor pe care aceasta le ofera. Aceasta are niste proprietati termice exceptionale, contribuind mult la eforturile de economisire a energiei. Practic, daca veti opta pentru acest tip de izolatie, veti putea face chiar si unele economii care vor fi foarte importante pentru voi. Acest tip de izolatie este realizata din sticla topita, dar si din piatra sau zgura. Ea este un produs de inaltta calitate, folosindu-se in acest fel resursele naturale regenerabile. Vata bazaltica este cheia pentru a izola corespunzator, de aceea ea poate fi avuta in vedere in orice moment.

Alegeti si un serviciu de optimizare magazin online. Articol optimizat in motorul Google de Outcave Solutions – “tubulatura ventilatie”.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul