Criteriul National

Alegerea unei huse de silicon calitative pentru Samsung Galaxy A5 2017

Alegerea unei huse de silicon calitative pentru Samsung Galaxy A5 2017
mai 10
10:01 2019

Multe persoane isi doresc sa se bucure de niste huse Samsung Galaxy A5 2017 calitative, acesta fiind motivul pentru care ele se orienteaza catre magazinele care ofera astfel de huse de calitate. Imediat ce telefoanele au aparut pe piata, un nuamr mare de huse au aparut si ele, astfel incat telefoanele se bucura de o gama variata de huse disponibile pentru orice model.

Ce trebuie sa stiti despre huse

Desi initial husele au fost concepute ca protectii pentru gadgeturi, ele au evoluat mult de-a lungul timpului. Astazi,  avand in vedere faptul ca oferta este una extrem de mare, exista posibilitatea sa aveti de-a face cu niste alegeri extrem de dificile. De aceea este important sa tineti cont de cateva lucruri, astfel incat sa reusiti sa gasiti rapid niste huse Samsung Galaxy A5 2017 cat mai bune pentru voi.

Compatibilitatea este un element important pe care trebuie sa-l considerati in alegerea husei. Husa trebuie sa se potriveasca moddelului de telefon pe care il veti alege. Husa aleasa trebuie sa lase libere camera, microfonul, precum si slot-ul pentru casti. Obturarea acestor elemente ale telefonului vostru va aduce diverse probleme telefonului pe care il detineti. Exista o multime de tipuri de huse de telefon spre care va puteti orienta, fiecare husa avand un design diferit, in functie de preferintele voastre. Aceste design-uri au atat avantaje, cat si dezavantaje. Nu va va fi greu astfel sa gasiti o husa potrivita pentru voi.

Durabilitatea si aspectul huselor

Aceste doua lucruri sunt aspecte importante de avut in vedere atunci cand va alegeti niste huse Samsung Galaxy A5 2017 de o calitate cat mai buna. Puteti alegee astfel un model mai sofisticat sau daca doriti, un model mai simplu. In cazul in care lucrati intr-un birou, nu va fi nevoie de carcase de supravieturie. In cazul in care telefonul este expus la conditii grele, atunci ar fi bine sa va alegeti un telefon care sa nu fie expus la praf, nisip si umezeala. 

Design-ul este un lucru la care multe persoane se uitra atunci cand sunt interesate de niste huse Samsung Galaxy A5 2017 de cea mai buna calitate. Oamenii de afaceri pot opta pentru o carcasa silm cu reflexe metalice. Adolescentii pot alege o imagine a sportului sau a cantaretului preferat. Indiferent de job-ul sau pasiunea pe care o veti avea exista uindeva si o carcasa perfecta pentru voi. Optiunile vor fi practic nelimitate si nu veti avea dificultati in a gasi o carcasa cat mai potrivita. 

Un alt aspect important al acestor huse Samsung Galaxy A5 2017 il reprezinta functionalitatea lor. Pe langa faptul ca aceste huse trebuie sa va protejeze cat mai bine telefonul, ele ar trebui sa ofere si o aderenta cat mai buna. Telefonul vostru nu trebuie sa va alunece din mana atunci cand il veti folosi. Unele carcase mai au si avantajul ca vor reusi sa faca fata chiar si la umezeala. Cele mai utilizate materiale dde carcase il reprezinta plasticul ABS, metalul, siliconul, dar si pielea, fiecare material oferind diverse avantaje.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei