Criteriul National

Alegerea unei tematici reprezentative pentru a obtine cel mai frumos eveniment al vietii voastre

Alegerea unei tematici reprezentative pentru a obtine cel mai frumos eveniment al vietii voastre
ianuarie 05
15:08 2022

Cel mai frumos mod in care iti poti organiza evenimentul asa cum ai visat este alegerea tematicii potrivite pentru acesta. In momentul in care veti opta pentru o tematica potrivita stilului vostru, care va trezeste emotii si va face sa traiti acele clipe la intensitate maxima evenimentul vostru va iesi perfect.

Aceasta tematica de asememea va oferi si invitatilor dumneavoastra momente unice, de invidiat si va va transforma nunta in una complet diferita de celelalte care intra incet, incet in anonimat.

Alegerea unei tematici potrivite pentru evenimentul dumneavoastra se realizeaza corect tinand cont de preferintele si dorintele protagonistilor, in functie de personalitatea acestora.

Orice tip de stil ati aborda, retro, romantic, clasic sau elegant cu siguranta acesta va fi unu exceptional.

O prima etapa pe care miri trebuie sa o realizeze este stabilirea locatiei, o sala, o plaja, o pasune, un cadru care sa se incadreze perfect in tematica aleasa.

Un lucru extrem de special pentru miri poate fi personalizarea tinutelor in functie de tematica pe care au ales-o pentru eveniment. Modificarea rochiei de mireasa sau a costumului cu accesorii unice si speciale vor completa perfect cadrul pe care va doriti sa il alcatuiti.

Pe langa aceste lucruri primordiale urmeaza sa respectati niste pasi foarte importanti pentru a putea duce la capat cu succes evenimentul:

 1. Stabilirea corecta si exacta a tuturor elementele de decor pe care doriti sa le integrati in cadrul evenimentului cu firma care urmeaza sa se ocupe de organizarea evenimentului
 2. Invitatiile de nunta trebuie sa se potriveasca perfect si sa se incadreze in tematica evenimentului. In vederea acestui aspect puteti consulta catalogul cu invitatii nunta 2021 de la Crisia Shop. Va pun la dispozitie modele adaptate tuturor tematicilor posibil alese si diversitatea acestora.
 3. Alegerea muzicii trebuie sa fie una extrem de inspirata. Luand in considerare faptul ca nu toti invitatii urmeaza sa se distreze pe un singur gen muzical, va recomandam sa alegeti diversitatea genurilor muzicale integrand treptat anumite piese adaptate tematicii alese.

In contiuare va prezentam cateva posibilitati de teme pentru care ati putea sa optati si care ar putea sa se potriveasca cu cea pe care va doriti sa o alegeti.

 1. Nunta rustica/retro-organizate de obicei in aer liber sau in hangare decorata cu accesorii handmade si flori precum floarea soarelui
 2. Nunta tip poveste- cele mai potrivite decoratiuni fiind cele pastel, cu flori si elemente inspirate din natura, lumini si un model de rochie diafana.

 1. Nunta inspirata dintr-un anumit film sau serial de care v-ati atasat, cu cornere foto in tematica aleasa si decoratiuni specifice
 2. Nunta medievala cu tinute specifice si decor sub special accesorizatr uneori cu fan si obiecte de lupta.
 3. Nunta exotica – evenimente in culori vii care emana foarte multa energie, vitalitate, intr-un cadru cum ar fi in jurul unei piscine sau a unei curti accesorizate cu palmieri si elemente excentrice.
 4. Nunta traditionala- cu specific traditional romanesc
 5. Nunta vintage- caracteristica stilului romantic, boem, intr-un cadru accesorizat cu candelabre si accesorii ale stilului clasic

 1. Nunta boho- caracteristica festivalurilor de muzica. In cadrul acesteia cel mai important aspect il reprezinta muzica.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul