Criteriul National

Alegeri 2016: Concluzii la cald dupa votul de ieri

Alegeri 2016: Concluzii la cald dupa votul de ieri
decembrie 12
07:33 2016

Judecand dupa primele rezultate, putem trage cateva concluzii:

PSD a castigat datorita campaniei lesinate dusa de PNL, a lipsei de cadre si in special a unui lider cu rol de remorcher. Era bun si un buldozer , dar l-a pierdut din cauza DNA . Un important nr de liberali sau pedelisti nemultumiti de unificarea PNL-PDL precum si a lipsei de performante politice ale presedintelui Johanis si premierului Ciolos pe care PNL si l-a asociat prematur, in mod sigur au votat cu PSD . Declaratia dlui Dragnea ca PSD va fi partidul tuturor romanilor si ca va face si va drege , ramane la nivelul demagogiei politicianiste specifice partidelor noastre si in special a PSD. PSD a fost , este si va fi partidul coruptilor si al celor pe care acest partid i-a adus la sapa de lemn. Victoria PSD, duce Romania in urma cu 20 de ani , si in curand vom vedea aceleasi abuzuri din trecut si o Justitie transformata in instrument pesedist. Victoria PSD demonstreaza ca asa zisa dreapta exista in Romania doar cu numele . Vor mai fi si alte consecinte cu efecte pe plan intern si extern de care vom vorbi la timpul respectiv .

PNL plateste scump gafele istorice, participarea la USL si fuziunea cu PDL care a vrut sa se ascunda de ochii electoatului faţă de care a gresit profund , nu prin masurile luate cat pentru ca a tratat cu dispret parerea cetatenilor loviti de soarta, obligandu-i pe cei cu venituri modeste sa plateasca asa zisele efecte ale crizei, in timp ce toti cei bogati sau cu venituri peste medie au fost crutati. Prin unificare si realizarea Marelui PNL, fostul PNL a crezut ca daca va creste nr. membrilor de partid devine cel mai tare din parcare. PNL a gresit ridicandu-l pe Ciolos la rand de mare om politic si salvator al Romaniei. Mult laudatele liste cu ” oameni noi ” n-a determinat electoratul sa cada pe spate de bucurie, si acum, in urma rezultatului dezastruos pentru liberali , „cei vechi ” salta de bucurie si sigur ca zic in sinea lor , ca fara ei , rezultatul nu putea fi altul. Ne referim la Constanta in special, unde niciun veteran in frunte cu Hasotti nu si-a facut simtita prezenta in campanie, lasand toata raspunderea pe seama celor noi, vergili (pardon , virgini ) si neprihaniti. Altul era rezultatul daca de campanie s-ar fi ocupat Hasotti , Manea si Tartarache. Caderea pe toboganul politic al PNL era de asteptat. Liberalismul este de mult in cadere in Europa si nu va mai rezista mult datorita faptului ca s-a transformat in libertinaj. PNL mai are o sansa: sa roage PSD sa se revina la USL, pentru ca ambele partide sa ne fericeasca definitiv, trimitandu-ne in Rai. Mai ramane sa vedem câţi liberali vor dezerta din PNL si vor trece cu bagajele (arme nu au ) in tabara adversa unde va incepe curand Marele Ospăţ.

In mod sigur, Dragnea se va razbuna si asa cum a declarat , va da dusmanilor paine si sare conform Bibliei, dar cu conditia ca acestia sa – si scoata sarea singuri .

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Iorgu

Daniel Iorgu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul