Criteriul National

ALEGERI LOCALE 2016! Prezentarea şi intenţia domnului Mihai Petre la Primăria Constanţa au fost date publicităţii!

aprilie 15
10:10 2016

Mihai Petre

 Prezentare Mihai Petre

Domnul Mihai Petre este ultimul candidat înscris în cursa pentru funcţia de Primar al Municipiului Constanţa. Fiind de profesie economist,domnia sa doreşte o schimbare profundă , doar dacă luăm în considerare motto -ul folosit -„Independent de partide. Dependent de constănțeni.”

Este absolventul Universității “Ovidius” Constanța , mai precis a Facultăţii de Ştiințe economice – cu studii de licență și masterat, precum și al Școlii doctorale de științe umaniste (domeniul istorie) din cadrul aceleiași Universități.

Domnul Mihai Petre a activat în perioada 1995-1999 activând ca jurnalist iar între anii 1998 -1999 a fost purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Constanța. Ulterior a devenit purtător de cuvânt al Consiliului județean Constanța (1999-2004), președinte al Sindicatului din Administrația Publică Locală în perioada 2003-2004, șef de cabinet parlamentar în perioada 2005-2008, consilier al directorului general al Administrației Porturilor Maritime Constanța în anul 2009, director coordonator al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Constanța.Mai mult decât atât,în anul 2010 a deținut funcția de consilier județean în mandatul 2008-2012.

S-a ocupat de consultanță în comunicare, relații publice, analiiza politică și dezvoltare administrativă.

Din activitatea politică am reţinut faptul că a ocupat multiple funcții de conducere în PDL Constanța în perioada 2003-2012 (vicepreședinte al Biroului Municipal Constanța, ca şi secretar executiv și purtător de cuvânt al Biroului Permanent Județean, de asemenea secretar general adjunct al Biroului Permanent Județean și președinte al Organizației Județene de Tineret),dar şi funcția de președinte al Organizației Municipale a Partidului Forța Civică în anul 2013, președinte al Organizației Județene a Partidului M10 în anul 2015.

Programul candidatului Mihai Petre se numeşte Restart Constanţa şi poate fi consultat pe pagina de Facebook cu acelaşi nume dar şi aici, accesând acel hyper-link.

Comunicatul destinat mediatizării în presă

Încă din data de 11 aprilie 2016,domnul Mihai Petre și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Constanța ca independent.Redăm pentru justeţe textul comunicatului de presă emis de către domnia sa :

 

„Anunț public intenția de a candida la funcția de Primar al municipiului Constanța ca Independent.

Astfel, rămân consecvent dorinței de a candida manifestată încă din anul 2011.

Atunci m-au oprit câțiva oameni dintr-un partid, acum nu mă mai poate opri niciun partid și niciun politician.

 

De ce vreau candidez?

 

Pentru că mă doare să văd cum a ajuns orașul și cum șmecherii cu funcții politice și administrative își dau mâna peste omul de rând.

Pentru că în ultimii 20 de ani am dobândit experiența administrativă și politică necesare unei bune guvernări locale.

Pentru că vreau să pun tot ce am mai bun și tot ce știu să fac în slujba constănțenilor.

 

De ce candidez ca independent?

 

Pentru că partidele, unele mai mari, altele mai mici, unele mai noi, altele mai vechi, au dezamăgit.

Pentru că, astăzi, a fi membru de partid este sfârșitul independenței.

Pentru că, între partide și constănțeni, eu am ales constănțenii.

 

Ce vreau să fac?

 

Pe scurt, să iau Constanța din mâinile grupurilor de interese transpartinice și s-o redau constănțenilor, să opresc căderea liberă a municipiului și să-l readuc în top trei orașe românești, să transform dezamăgirea față de felul cum arată orașul în mândria de a fi constănțean.

În detaliu, tot ceea ce vreau să fac este integrat în programul Restart Constanța, făcut public la începutul acestui an.

 

Astăzi demarez campania de strângere de semnături.

 

Doamne ajută! ”

Mihai Petre- Candidat independent la funcția de Primar al municipiului Constanța

INDEPENDENT

 

Sursa foto : https://www.facebook.com/petre.mihai.7

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte domnului Mihai Petre pentru amabilitate şi totodată îl asigură de mediatizarea cuvenită în acest spaţiu, susţinând demersul domniei sale!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo