Criteriul National

ALEGERI LOCALE! Marian Munteanu a renunţat la a mai candida pentru Primăria Generală din Bucureşti!

ALEGERI LOCALE! Marian Munteanu a renunţat la a mai candida pentru Primăria Generală din Bucureşti!
aprilie 20
18:03 2016

Marian Munteanu a renunţat la candidatura pentru Primăria Capitalei, dar nu are de gând să lase neplătite nedreptăţile care i-au fost făcute în ultimele zile. Iar ameninţarea le este adresată şi celor din societatea civilă care l-au atacat în ultima săptămână, cât şi celor din PNL care l-au contestat. Marian Munteanu ar avea de demonstrat şi dezvăluit, dar va trebui să aştepte încheierea campaniei electorale, deoarece nu vrea să prejudicieze PNL!

marian-munteanu-

Marian Munteanu a anunţat că renunţă la intenţia de a candida pentru Primăria Generală din partea PNL. Domnia sa a invocat lipsa unei echipe de candidaţi la primăriile de sector care să-l susţină necondiţionat. Totodată, ceea ce l-a deranjat au fost acuzaţiile la adresa sa, pe care le consideră total neîntemeiate!

Marian Munteanu a facut anunţul retragerii în cadrul unei conferinţe de presă, in care a afirmat din nou ca acuzele ce i s-au adus sunt nedrepte, scrie news.ro.

Mai mult decât atât,domnul Marian Munteanu a invocat şi lipsa susţinerii din partea unor candidaţi la primăriile de sector şi a unor lideri din partid care au dat crezare acuzaţiilor sau care s-au demoralizat.

Din nefericire, această campanie nu a fost întâmpinată de toată lumea aşa cum ar fi trebuit – unii s-au demobilizat, alţii au dat credit unor acuzaţii, s-a ajuns ca primari candidaţi sp se desolidarizeze de campania mea (…) în momentul în care aceasta echipa este pusă în primejdie, este datoria mea să acţionez astfel încât să nu contribui la adâncirea unor disensiuni”, a mai spus Marian Munteanu, care le-a mulţumit membrilor PNL care nu s-au lăsat influenţaţi.

El a aratat ca riscă să candideze fără a avea o echipă unită în spatele candidaturii sale.

Din păcate, a fost dificil să găsim o formulă de unitate, în consecinţă, am consimţit în urma acestor discuţii să îmi retrag candidatura. Am acceptat aceasta chestiune şi sunt convins ca PNL va găsi o soluţie pentru a păstra unitatea acestei echipe la Bucureşti şi pentru a oferi bucureştenilor un concurent bun şi câştigător”, a declarat Marian Munteanu.

De altfel, liderul PNL Bucuresti, Cătălin Predoiu, a anunţat în urmă cu câteva ore că este noul candidat al PNL la Primăria Capitalei, după retragerea lui Marian Munteanu din cursa electorală.

Am decis să îmi asum candidatura pentru Primăria Capitalei. (..) Mă angajez în faţa bucureştenilor că voi concura cu toata energia, a anunţat domnul Predoiu.

 

Sursa foto : www.ziuaveche.ro

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo