Criteriul National

ALEGERI LOCALE! Marian Munteanu a renunţat la a mai candida pentru Primăria Generală din Bucureşti!

ALEGERI LOCALE! Marian Munteanu a renunţat la a mai candida pentru Primăria Generală din Bucureşti!
aprilie 20
18:03 2016

Marian Munteanu a renunţat la candidatura pentru Primăria Capitalei, dar nu are de gând să lase neplătite nedreptăţile care i-au fost făcute în ultimele zile. Iar ameninţarea le este adresată şi celor din societatea civilă care l-au atacat în ultima săptămână, cât şi celor din PNL care l-au contestat. Marian Munteanu ar avea de demonstrat şi dezvăluit, dar va trebui să aştepte încheierea campaniei electorale, deoarece nu vrea să prejudicieze PNL!

marian-munteanu-

Marian Munteanu a anunţat că renunţă la intenţia de a candida pentru Primăria Generală din partea PNL. Domnia sa a invocat lipsa unei echipe de candidaţi la primăriile de sector care să-l susţină necondiţionat. Totodată, ceea ce l-a deranjat au fost acuzaţiile la adresa sa, pe care le consideră total neîntemeiate!

Marian Munteanu a facut anunţul retragerii în cadrul unei conferinţe de presă, in care a afirmat din nou ca acuzele ce i s-au adus sunt nedrepte, scrie news.ro.

Mai mult decât atât,domnul Marian Munteanu a invocat şi lipsa susţinerii din partea unor candidaţi la primăriile de sector şi a unor lideri din partid care au dat crezare acuzaţiilor sau care s-au demoralizat.

Din nefericire, această campanie nu a fost întâmpinată de toată lumea aşa cum ar fi trebuit – unii s-au demobilizat, alţii au dat credit unor acuzaţii, s-a ajuns ca primari candidaţi sp se desolidarizeze de campania mea (…) în momentul în care aceasta echipa este pusă în primejdie, este datoria mea să acţionez astfel încât să nu contribui la adâncirea unor disensiuni”, a mai spus Marian Munteanu, care le-a mulţumit membrilor PNL care nu s-au lăsat influenţaţi.

El a aratat ca riscă să candideze fără a avea o echipă unită în spatele candidaturii sale.

Din păcate, a fost dificil să găsim o formulă de unitate, în consecinţă, am consimţit în urma acestor discuţii să îmi retrag candidatura. Am acceptat aceasta chestiune şi sunt convins ca PNL va găsi o soluţie pentru a păstra unitatea acestei echipe la Bucureşti şi pentru a oferi bucureştenilor un concurent bun şi câştigător”, a declarat Marian Munteanu.

De altfel, liderul PNL Bucuresti, Cătălin Predoiu, a anunţat în urmă cu câteva ore că este noul candidat al PNL la Primăria Capitalei, după retragerea lui Marian Munteanu din cursa electorală.

Am decis să îmi asum candidatura pentru Primăria Capitalei. (..) Mă angajez în faţa bucureştenilor că voi concura cu toata energia, a anunţat domnul Predoiu.

 

Sursa foto : www.ziuaveche.ro

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro