Criteriul National

Alegeti lampi camioane la preturi bune dar nu si ieftine

Alegeti lampi camioane la preturi bune dar nu si ieftine
iulie 09
10:42 2019

In industria de camioane se produc mii si mii de produse de diferite calitati si preturi. Multi proprietari de vehicule se intreaba mereu daca piesa respectiva care se vinde la un anumit pret este sau nu de calitate.

Din pacate nu prea exista indice de calitate la piese auto si camioane, asa ca este greu sa preconizezi daca un anumit produs este sau nu de calitate. Pana nu vezi, nu incerci produsul, nu poti spune daca acesta este intr-adevar bun sau este doar o copie ieftina a ceva care chiar isi merita banii.

Cu toate acestea cei care se ocupa de importul si vanzarea de piese si accesorii pentru vehicule, stiu ca exista unele semne dupa care ei se pot ghida atunci cand aleg un produs sau altul pentru a-l oferi publicului larg.

Criteriile de alegere a produselor pentru comercializare sunt foarte simple, cerere pentru produs, producator de incredere, calitate la un pret bun. Asa lucreaza cele mai multe magazine online de piese camioane.

De exemplu daca intri pe quickparts.ro, vei vedea o gama larga de lampi si proiectoare pentru camioane aduse de la firme renumite din domeniul de lampi si proiectoare camioane, Wesem sau Fristom.

Sunt firme din Polonia care in ultimii 20 de ani au furnizat lampi si proiectoare in toate tarile europene. Deja multe firme de transport cauta aceste lampi dupa numele producatorului datorita increderii in calitatea acestora.

Desi calitatea acestor lampi este foarte buna, preturile lor nu sunt piperate fata de cele ale pieselor originale. Tocmai din acest motiv, tot mai multi proprietari de vehicule aleg lampi Wesem si Fristom ca o alternativa buna si economica la cele originale.

Din pacate piata de lampi camioane este inundata in ultimul timp cu tot mai multe piese de origine incerta, piese ai caror producatori sunt necunoscuti si nu intotdeauna ofera incredere.

Sa nu mai vorbim de lampile foarte ieftine dar cu aceleasi caracteristici pe hartie ca si cele de calitate, care de multe ori iti fura ochii cand vezi pretul lor mic.

Este adevarat ca poti lua un far sau un proiector LED la jumatate de pret fata de unul facut de un producator de incredere dar care in mod cert nu va tine la fel de mult timp.

Tot mai multi oameni cad in capcana preturilor mici care in general ascund probleme tehnice mari. Deseori vedem caracteristici care asigura o piesa de calitate, dar la montare primim un produs de calitate slaba care se strica rapid.

Cand cumpara cineva un produs ieftin care costa „doar atat …” sa nu se mire daca si performa acestuia este „doar atat …” chiar daca pe hartie se promite altceva.

Poate ca ar trebui sa invatam o lectie universala ca nu tot ce e „ieftin” e si bun si ca „suntem prea saraci pentru lucruri ieftine”, proverb cu multe invataminte.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei