Criteriul National

Alexandru Zamfirescu, pentru Consiliul Local Constanta

Alexandru Zamfirescu, pentru Consiliul Local Constanta
iulie 31
13:32 2020

Astazi, 31 iulie 2020, a fost lansata candidatura independenta a lui Alexandru Zamfirescu pentru postul de consilier in Consiliul Local Municipal Constanta.

Candidatul Alexandru Zamfirescu este sustinut de Grupul de Initiativa Civica „Constanta MEA„, grup care a fost lansat in ianuarie 2019, si care numara astazi peste 400 de membri si sustinatori.

Va prezentam integral comunicatul care anunta lansarea candidaturii lui Alexandru Zamfirescu pentru Consiliul Local Constanta:

                                              Buna ziua,

          Sunt Alexandru Zamfirescu, locuiesc in Constanta de 40 de ani si intenţionez sa candidez independent pentru Consiliul Local Constanta la alegerile din 27 Septembrie.

Am absolvit Facultatea de Drept in 2003 la Bucureşti, după ce anterior am fost elevul Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân din Constanta. Copilăria mi-am petrecut-o tot in Constanta, la Şcoala 30 si la Grădiniţa 17.

Odată finalizate studiile universitare m-am întors la Constanta unde am fost consilier juridic la Fortuna S.A. si Maestro SPRL, unde am acoperit spectrul lichidărilor judiciare, al reorganizării si insolventei, cu reprezentare in fata instanţelor, pledoarie, inventarierea bunurilor, somaţii de plata si executări silite, organizarea de licitaţii si vânzări conform procedurilor impuse de lege.

Cu experienţa din domeniul insolventei si al mecanismului de business am mers mai departe si am dezvoltat afaceri si consultanta pentru diverşi clienţi si pentru Gryphon Consulting. Printre rezultate doresc sa menţionez rolul de reprezentant pentru companiile Princess Motor Yachts Sales UK pentru România(2005-2008) si Primatist(2007) precum si volumul de vânzări intr-o zona exclusivista de business, aceea a vânzărilor de iahturi de lux, Simons Voss Mobile Key Technologies (2007) soluţii high-end pentru locuinţe, platforma Alexandru Zamfirescu (www.alexandruzamfirescu.ro) soluţii si consiliere juridica oferite gratuit in format online precum si dezvoltarea de produse noi si retail; comerţ exterior si achiziţii intracomunitare respectând regulamentele EU.

In prezent sunt broker de iahturi de lux in sudul Franţei pentru Sandino Yachts (un joint-venture româno-britanic), acoperind vânzări si charter, furnizor de servicii de consultanta si crewing, mentenanta, yacht management si servicii exclusiviste.

Ţin sa menţionez si implicarea in acţiuni civice de protest, fata de ABADL – Protest pentru neaplicarea legii in privinţa utilizării abuzive a plajelor de către operatori, Protest fata de Garda de Mediu Constanta pentru neaplicarea legii si lipsa amenzilor pentru accidentele evidente de poluare a Marii Negre pe care le-am semnalat, protest fata de modificările aduse legilor justiţiei si fata de ruşinoasa Ordonanţa 13.

Am reuşit sa strâng 10 puncte, 10 lucruri pe care le-as face pentru Constanta, 10 lucruri care sa-i dea un impuls spre o dezvoltare durabila care sa-i redea titulatura de oraş turistic cum era altădată, 10 lucruri care pot fi realizate in 4 ani, realist, daca se vrea.

NU RATA:   Convocator: Consilierii județeni sunt chemați în ședință ordinară prin sistem de videoconferință.

10 PROIECTE PENTRU CONSTANTA

1. Registrul Spațiilor Verzi

2. Parcări publice din fonduri locale.

3. Spital Universitar Municipal, realizat din fonduri europene, după modelul spitalului Ashdod Assuta din Israel.

4. Stadion Farul 50.000 locuri, realizat din fonduri europene, după modelul Allianz Arena (meciuri, concerte, evenimente) – 5.000 locuri de munca si capacitatea de a se autosusține financiar cu un management adecvat.

5. Pasarela din fonduri europene, Poarta 6 – Km 4-5 zona liceului Lucian Blaga după modelul celei din Laval – Mayenne, Franța.

6. Acvariu nou, din fonduri europene, după modelul celui din Valencia Spania, Oceanografic.

7. Un obiectiv de producţie industriala care sa ofere 7.000 locuri de muncă (Ex: Makita, Siemens, Bosch)

8. O fabrica de procesare a legumelor, producţie alimentara si conserve, realizata din fonduri europene, cu o reţea de distribuţie si aprovizionare pentru întregul litoral, care sa susţină 5.000 locuri de munca.

9. Cursuri de calificare din fonduri europene in turism, alimentaţie publica precum și in arta si divertisment, susținute de municipalitate si cu aplicare intr-o zona destinata exclusiv turiştilor care sa includă si artera Ștefan cel Mare. De asemenea obiectivul turistic va conţine si mici magazine artizanale, restaurante cu terase și edificii culturale capabile sa ofere spectacole. Constanța oferă capacitaţi de cazare dar oferta culturala e zero. Cinematografele și grădinile de vară sunt închise și abandonate.

10. Reabilitarea Parcul Tabacariei cu fonduri europene și crearea a 4 atracții turistice noi: o Gradina Botanica, un Bazar oriental axat pe gastronomie, un Muzeul al Aeronauticii “Horia Agarici”, un Muzeul al Filmului intr-un spațiu interactiv pe apa și pe uscat.

Astăzi vin in fata dumneavoastră, deschis, si va prezint planurile mele.

Nu-mi place cum arata azi Constanta si vreau ca împreuna sa schimbam starea aceasta, aşa nu mai putem continua. Suntem 14 etnii conlocuitoare, toate dornice sa schimbam in bine aspectul si viata oraşului nostru.

Constanta Mea, Constanta Ta, Constanta Noastră, Constanta Voastră.

Doar împreuna putem aduce schimbarea pe care o dorim cu toţii.

              #Constanta10 #ConstantaÎmpreuna #ConstantaUnita  

Pentru a intra în campania electorala, candidatul independent Alexandru Zamfirescu are nevoie de un număr de aproximativ 1300 de semnaturi de sutinere. Persoanele care doresc să semneze pentru candidatura lui Alexandru Zamfirescu pot descărca lista de semnaturi de pe site-ul ConstantaMea.ro – https://www.constantamea.ro/strangere-semnaturi-alexandru-zamfirescu, si de pe pagina oficiala de Facebook a acestuia: https://www.facebook.com/alzamfirescu/

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul