Criteriul National

Alimente bio pentru copii in magazinul online biomania.ro

Alimente bio pentru copii in magazinul online biomania.ro
februarie 25
15:00 2019

Cerealele naturale sunt hrisca organica, orez, mei etc., cultivate si facute fara a folosi chimicale, parabeni, pesticide, toxine, suplimente modificate genetic. Acestea sunt produse absolut bio si naturale, si pot fi mancate in siguranta nu numai de copii, ci chiar si de femeile insarcinate. Alimentele bio pentru copii, pe care le gasesti in magazinul online biomania.ro, nu provoaca alergii, sunt bine absorbite de organism si ajuta la imbunatatirea digestiei. Toate cerealele ecologice trec verificari de calitate in conformitate cu standardele europene. Cerealele bio mic dejun, de exemplu, sunt cultivate in zone ecologice curate, in conformitate cu cele mai bune traditii ale agriculturii. Cerealele bio, precum si alte produse ecologice sunt alimente bio utile si de neinlocuit  in bucataria oricarei mamici care se ingrijeste de sanatatea copiilor, si in general, a celor dragi. De asemenea, ele sunt utile persoanelor care conduc un stil de viata activ si sanatos, si se straduiesc pentru perfectiunea si armonia corpului si a sufletului.

Alimente bio pentru copii

Copiii sanatosi sunt linistea parintilor si, in acelasi timp, un indicator al responsabilitatii pentru viitorul lor. Iar garantia sanatatii este o alimentatie corecta si echilibrata, care din primele zile va da corpului copilului toate substantele nutritive si oligoelementele necesare. Astfel de alimente bio pentru copii pot fi cumparate din magazinul online biomania.ro. Gama cuprinde biscuiti bio, biscuiti bio fara gluten, cereale, piure de fructe bio, grisine, crackers bio, paste bio, dulceata, gem si miere bio, lapte bio, lapte vegetal bio din cereal, dulciuri bio si multe altele. Copiii sunt mai activi decat adultii, iar o mobilitate mai mare a copilului contribuie la normalizarea metabolismului. Prin urmare, nu te limita la produse pe care le gasesti la alimentara, ci cumpara online din magazinul biomania.ro, alimente bio pentru copii.

Cereale bio mic dejun

Cerealele bio mic dejun sunt produse de calitate superioara si un ingredient excelent de amestec pentru micul dejun al copiilor. Cerealele contin doar cele mai bune ingrediente, combinand beneficiul hranitor a semintelor dense cu nutrienti, fructe cu coaja lemnoasa si fructe uscate, delicatese cu nuca de cocos si multe altele. Gama de cereale bio mic dejun  pe care le poti gasi in magazinul online biomania.ro, cuprinde cereale bio din porumb si orez, Corn Flakers bio fara gluten, cereale bio cu hrisca si orez, musli cu fructe si ciocolata, musli bio cu fructe uscate si seminte, cu quinoa si amarant si multe altele, alegand ceea ce ii place cel mai mult copilului tau.

Dulciuri bio

Ciocolata, bomboanele bio cu gust de fructe, baton bio cu ananas, cu portocale, baton bio cu cirese si nuci, baton bio cu nuca de cocos, baton bio cu migdale, acadele bio cu fructe, ciocolata bio, ciocolata neagra bio si multe alte tipuri de batoane si bomboane  fac parte din gama de dulciuri bio pe care le poti gasi in magazinul online biomania.ro, si este imposibil sa fie daunatoare.  Copilaria ar trebui sa fie pur și simplu dulce.  Dulciurile sunt create din ingrediente naturale, si de aceea, o mama, isi poate rasfata copilul fara teama ca ii va provoca daune. De asemenea, chiar si mama se poate rasfata cu astfel de dulciuri bio.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei