Criteriul National

Alternativele pentru incalzirea locuintei va sunt oferite de compania Total Heat

Alternativele pentru incalzirea locuintei va sunt oferite de compania Total Heat
iunie 15
17:04 2017

Poate stresul cotidian si alte griji ne-au indepartat tot mai mult de atentia pe care obisnuiam sa o acordam locuintei noastre si, implicit, instalatiilor care ofera caminului nostru caldura necesara, mai ales atunci cand conditiile meteo sunt unele nefavorabile.

V-ati saturat sa depindeti de furnizorul local pentru a va incalzi locuinta? V-ati saturat sa aveti facturi piperate la intretinere in timpul sezonului rece? Atunci lasati sistemele moderne si eficiente sa va utileze casa cu instalatii care mai de care mai avantajoase, menite sa aduca in discutie un confort ridicat, o temperatura adecvata si un nivel de umezeala scazut.

Poate ca un calorifer clasic creeaza, de nenumarate ori, un aer de nerespirat sau binecunoscutul fenomen de ”picioare reci”. In acest moment, grijile dumneavoastra vor disparea, deoarece specialistii Total Heat va propun sa va orientati atentia spre aceste sisteme de incalzire in pardoseala care propun de la sine o intrebuintare specifica in fiecare loc din casa dumneavoastra!

Poate ca va ganditi la faptul ca ca asemenea sisteme v-ar putea distruge pardoseala, iar investitia in gresie, faianta, sau parchet laminat ar fi ruinata deopotriva. Nimic mai fals.

Nu trebuie sa va faceti griji de aceste lucruri, deoarece specialistii au in vedere montarea anumitor materiale care sa nu aduca in discutie degradarea pardoselii si, deci, rezistenta ar putea fi una foarte buna, iar calitatea serviciilor de asemenea foarte eficienta.

De ce sa optati pentru un sistem de incalzire prin parodseala?

Pe de-o parte, cu siguranta va intereseaza sa aveti parte de caldura distribuita uniform, iar acest lucru este posibil cu ajutorul acestor sisteme de incalzire in pardoseala, care au grija sa aduca in discutie caldura pe toata suprafata incaperii in care va aflati.

Mai mult decat atat, aceste solutii de incalzire prin pardoseala propun de la sine si o estetica cu totul si cu totul deosebita, deoarece acestea sunt nedectabile cu ochiul liber si, drept urmare, va ofera posibilitatea de a inaltura vechile instalatii, care erau de altfel inestetice.

Care sunt avantajele sistemelor de incalzire prin pardoseala?

Controlul temperaturii de la nivelul locuintei dumneavoastra se poate face in acest moment cu ajutorul unui termostat bazat pe senzori WiFi, care sa nu permita fluxuri de temperatura inegale intre bucatarie si baie, spre exemplu.

Mai mult, beneficiati de garantii extinse si solutii personalizate daca achizitionati acum astfel de solutii de incalzire.

Un sistem inteligent, gandit pentru oameni care dispun de o gandire corecta si care viseaza la o casa moderna, se recomanda atat din punct de vedere al costurilor, cat si al usurintei in manevrare si intretinere, asa ca tot ce va ramane de facut este o scurta analiza de ansamblu pentru a va autoevalua bugetul disponibil.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo