Criteriul National

Alternativele pentru incalzirea locuintei va sunt oferite de compania Total Heat

Alternativele pentru incalzirea locuintei va sunt oferite de compania Total Heat
iunie 15
17:04 2017

Poate stresul cotidian si alte griji ne-au indepartat tot mai mult de atentia pe care obisnuiam sa o acordam locuintei noastre si, implicit, instalatiilor care ofera caminului nostru caldura necesara, mai ales atunci cand conditiile meteo sunt unele nefavorabile.

V-ati saturat sa depindeti de furnizorul local pentru a va incalzi locuinta? V-ati saturat sa aveti facturi piperate la intretinere in timpul sezonului rece? Atunci lasati sistemele moderne si eficiente sa va utileze casa cu instalatii care mai de care mai avantajoase, menite sa aduca in discutie un confort ridicat, o temperatura adecvata si un nivel de umezeala scazut.

Poate ca un calorifer clasic creeaza, de nenumarate ori, un aer de nerespirat sau binecunoscutul fenomen de ”picioare reci”. In acest moment, grijile dumneavoastra vor disparea, deoarece specialistii Total Heat va propun sa va orientati atentia spre aceste sisteme de incalzire in pardoseala care propun de la sine o intrebuintare specifica in fiecare loc din casa dumneavoastra!

Poate ca va ganditi la faptul ca ca asemenea sisteme v-ar putea distruge pardoseala, iar investitia in gresie, faianta, sau parchet laminat ar fi ruinata deopotriva. Nimic mai fals.

Nu trebuie sa va faceti griji de aceste lucruri, deoarece specialistii au in vedere montarea anumitor materiale care sa nu aduca in discutie degradarea pardoselii si, deci, rezistenta ar putea fi una foarte buna, iar calitatea serviciilor de asemenea foarte eficienta.

De ce sa optati pentru un sistem de incalzire prin parodseala?

Pe de-o parte, cu siguranta va intereseaza sa aveti parte de caldura distribuita uniform, iar acest lucru este posibil cu ajutorul acestor sisteme de incalzire in pardoseala, care au grija sa aduca in discutie caldura pe toata suprafata incaperii in care va aflati.

Mai mult decat atat, aceste solutii de incalzire prin pardoseala propun de la sine si o estetica cu totul si cu totul deosebita, deoarece acestea sunt nedectabile cu ochiul liber si, drept urmare, va ofera posibilitatea de a inaltura vechile instalatii, care erau de altfel inestetice.

Care sunt avantajele sistemelor de incalzire prin pardoseala?

Controlul temperaturii de la nivelul locuintei dumneavoastra se poate face in acest moment cu ajutorul unui termostat bazat pe senzori WiFi, care sa nu permita fluxuri de temperatura inegale intre bucatarie si baie, spre exemplu.

Mai mult, beneficiati de garantii extinse si solutii personalizate daca achizitionati acum astfel de solutii de incalzire.

Un sistem inteligent, gandit pentru oameni care dispun de o gandire corecta si care viseaza la o casa moderna, se recomanda atat din punct de vedere al costurilor, cat si al usurintei in manevrare si intretinere, asa ca tot ce va ramane de facut este o scurta analiza de ansamblu pentru a va autoevalua bugetul disponibil.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo