Criteriul National

Alternativele pentru incalzirea locuintei va sunt oferite de compania Total Heat

Alternativele pentru incalzirea locuintei va sunt oferite de compania Total Heat
iunie 15
17:04 2017

Poate stresul cotidian si alte griji ne-au indepartat tot mai mult de atentia pe care obisnuiam sa o acordam locuintei noastre si, implicit, instalatiilor care ofera caminului nostru caldura necesara, mai ales atunci cand conditiile meteo sunt unele nefavorabile.

V-ati saturat sa depindeti de furnizorul local pentru a va incalzi locuinta? V-ati saturat sa aveti facturi piperate la intretinere in timpul sezonului rece? Atunci lasati sistemele moderne si eficiente sa va utileze casa cu instalatii care mai de care mai avantajoase, menite sa aduca in discutie un confort ridicat, o temperatura adecvata si un nivel de umezeala scazut.

Poate ca un calorifer clasic creeaza, de nenumarate ori, un aer de nerespirat sau binecunoscutul fenomen de ”picioare reci”. In acest moment, grijile dumneavoastra vor disparea, deoarece specialistii Total Heat va propun sa va orientati atentia spre aceste sisteme de incalzire in pardoseala care propun de la sine o intrebuintare specifica in fiecare loc din casa dumneavoastra!

Poate ca va ganditi la faptul ca ca asemenea sisteme v-ar putea distruge pardoseala, iar investitia in gresie, faianta, sau parchet laminat ar fi ruinata deopotriva. Nimic mai fals.

Nu trebuie sa va faceti griji de aceste lucruri, deoarece specialistii au in vedere montarea anumitor materiale care sa nu aduca in discutie degradarea pardoselii si, deci, rezistenta ar putea fi una foarte buna, iar calitatea serviciilor de asemenea foarte eficienta.

De ce sa optati pentru un sistem de incalzire prin parodseala?

Pe de-o parte, cu siguranta va intereseaza sa aveti parte de caldura distribuita uniform, iar acest lucru este posibil cu ajutorul acestor sisteme de incalzire in pardoseala, care au grija sa aduca in discutie caldura pe toata suprafata incaperii in care va aflati.

Mai mult decat atat, aceste solutii de incalzire prin pardoseala propun de la sine si o estetica cu totul si cu totul deosebita, deoarece acestea sunt nedectabile cu ochiul liber si, drept urmare, va ofera posibilitatea de a inaltura vechile instalatii, care erau de altfel inestetice.

Care sunt avantajele sistemelor de incalzire prin pardoseala?

Controlul temperaturii de la nivelul locuintei dumneavoastra se poate face in acest moment cu ajutorul unui termostat bazat pe senzori WiFi, care sa nu permita fluxuri de temperatura inegale intre bucatarie si baie, spre exemplu.

Mai mult, beneficiati de garantii extinse si solutii personalizate daca achizitionati acum astfel de solutii de incalzire.

Un sistem inteligent, gandit pentru oameni care dispun de o gandire corecta si care viseaza la o casa moderna, se recomanda atat din punct de vedere al costurilor, cat si al usurintei in manevrare si intretinere, asa ca tot ce va ramane de facut este o scurta analiza de ansamblu pentru a va autoevalua bugetul disponibil.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro