Criteriul National

Am lucrat la Studio20, iar in doar 3 ani de zile mi-am luat o casa noua!

Am lucrat la Studio20, iar in doar 3 ani de zile mi-am luat o casa noua!
iunie 21
18:05 2018

Buna! Ma numesc Raluk si am 23 de ani. Cam asa incepe si orice discutie pe care o port cu barbatii pe Internet, contra cost. Da, ai ghicit! Sunt model de videochat si fac asta de la varsta de 20 ani, cu cea mai mare placere. Acum 3 ani de zile am lucrat la Studio20 pentru prima data si nu am nici cel mai mic regret.

De ce? Pentru ca inainte de toate, din prima luna in care am lucrat la Studio20 am inceput sa castig bani suficienti cat sa-mi platesc taxa de facultate, reusind sa ma intretin singura si totodata, treptat, sa-mi ajut familia.

In al doilea rand, pot sa spun ca sunt pe deplin satisfacuta deoarece nu am lucrat la Studio20 in zadar in toti acesti ani, ci am reusit sa-mi ating cel mai mare vis: acela de a-mi cumpara propria casa. Sunt constienta ca, orice alt job as fi avut, nu as fi reusit niciodata sa-mi iau singura un apartament in buricul Bucurestiului, pe care l-am mobilat exact asa cum mi-am dorit, cu mobila de lux si accesorii scumpe.

Intr-adevar, acest lucru mi-a fost insuflat si de faptul ca inca de la inceput cand am lucrat la Studio20 am avut parte de cele mai luxoase conditii de lucru. Avand in vedere ca la vremea respectiva stateam intr-o garsoniera cu inca doua colege de camera, conditiile pe care mi le-a oferit acest studio de videochat m-au ambitionat sa am asa ceva si acasa. Asadar, pot sa spun ca de indata ce am lucrat la Studio20 am fost influentata pozitiv foarte mult si din punct de vedere personal, ceea ce m-a ajutat sa ma dezvolt nu doar pe plan profesional.

Astfel, in primii 2-3 ani am tras foarte tare si am profitat de faptul ca Studio20 mi-a pus la dispozitie o echipa de profesionisti care m-au invatat tainele meseriei si mi-au oferit o serie de cursuri indviduale in mod gratuit, care s-au dovedit a-mi fi mult mai utile decat ceea ce invatam la facultate. Spre exemplu, din prima saptamana in care am lucrat la Studio20 am fost invatata cum sa ma machiez si cum sa ma imbrac pentru a-mi pune in valoare calitatile pe care le are o femeie si, de asemenea, mi s-au predat lectii de engleza si cultura generala.
Desigur, nu zic ca facultatea nu e importanta in viata. Cand am lucrat la Studio20 si eram inca studenta, m-am tinut de cursuri deoarece am avut un program flexibil la inceput si pana la urma am reusit sa termin si facultatea. Dar trebuie sa recunosc ca nu mi-a adus niciun beneficiu major, asa cum mi-a adus Studio20!

Asa cum ziceam, de curand am reusit sa-mi iau apartamentul mult visat, datorita castigurilor obtinute din faptul ca am lucrat la Studio20 si continui sa o fac cu cea mai mare satisfactie. Cred ca nicio tanara de varsta mea nu poate sa-si cumpere de una singura un apartament in doar cativa ani, dintr-un job obisnuit in Romania. Desigur, si eu am fost ajutata, dar prin propria munca. La Studio20 poti castiga pana la 10.000 de dolari pe luna si, mai mult de-atat, dupa minim 6 luni de activitate poti accesa credite fara dobanda direct de la ei. Acest lucru m-a ajutat foarte mult. Multumesc ca existi, Studio20!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu