Criteriul National

Ambasada SUA ar putea lua atitudine

Ambasada SUA ar putea lua atitudine
iulie 07
13:35 2016

Ambasada SUA ar putea lua atitudine. În actuala stare de fapt a lucrurilor, îmi permit să vă expun, fără a avea pretenția că ar trebui să existe vreo cauză sau vreun anumit efect (dorit) …

Probabil că majoritatea oamenilor și a cititorilor acestui ziar independent de opinie și atitudine se vor arăta surprinși sau chiar contrariați la finalul acestui material. Însă, vă asigur că ceea ce vă voi relata este veridic și perfect demonstrabil.

Mai mult decât atât, invoc cu această ocazie articolul 30 din Constituția României.

Situația din eșichierul politic autohton este una departe de a fi normală sau „la vedere”. Ca și o consecință, puțini sunt cei care au curajul de a scrie, de a spune tot ceea ce se petrece.

Un alt lucru interesant îl are ca protagonist pe domnul Ion Cristoiu .Astfel, domnia sa aruncă bomba și provoacă consternare. Lucrurile sunt atât de grave încât Ambasada SUA ar trebui să ia atitudine față de problema ridicată de către fostul director al ziarului Evenimentul zilei.

us_embassy_logo1
Ca să puteți avea o idee despre ce este vorba, într-o primă fază o să vă recomand să căutați pe internet expresiile:
1)Lovitura pe axa Bruxelles -Berlin -Bucureşti;
2) Panică generală, dezamăgire totală;
Luând o parte din conținutul prezentat în cele două materiale anterioare ( cât și cu altele pe care vi le voi prezenta), veți putea să trageți conluzia dacă anumite informații prezentate de către domnul președinte al României Klaus Iohannis (despre care vi le voi explica) au suport logic.

În caz contrar, din cauza gravității celor spuse de către domnul Ion Cristoiu considerăm că Ambasada SUA ar trebui să ne ofere câteva explicații care să poată clarifica o astfel de situaţie.

Până atunci, revenind la lovitura de pe axa Bruxelles –Berlin -București am de clarificat următoarea situație.

klaus-johannis-sibiu7

Prima anomalie începe la Bruxelles, atunci când un partid istoric de tradiţie liberal decide în grabă să abandoneze grupul din care făcea parte şi să sară în grupul celor conduşi pe linie de partid de către Angela Merkel .

După această primă etapă petrecută pe cele două axe Bruxelles şi Berlin, domnul Klaus Iohannis ia o decizie stranie pe care niciun alt preşedinte al României nu a luat-o până acum şi anume de a schimba directorul Serviciului Român de Informaţii. De aici rezultă o întrebare- “ De ce a luat o astfel de iniţiativă ?”

Vă răspund direct şi tranşant. Pentru că a ştiut de dinainte ce va fi pus la cale pentru a se putea ajunge la un jaf electoral combinat cu acţiunile de tip staliniste ce au drept scop ca să poată instala oameni de ai lor acolo unde trebuie ca să voteze cum trebuie…

Rețineți :

• Pentru prima dată în istorie, după ce un președinte a ajuns la Cotroceni a cerut schimbarea directorului serviciilor secrete. Întrucât peste tot în lume se știe că schimbarea în grabă a unui director al serviciilor secrete , al Ministrului de Interne într-o țară în care democrația și principiile statului de drept încă nu sunt respectate este un semnal foarte rău dat opiniei publice internaţionale și a lumii diplomatice care au arătat ce anume urma să se întâmple, de fapt o serie de lucrurile anormale în România.
• Apoi pentru a putea îndeplini o altă condiție care permite asaltul nepermis asupra puterii, a cerut schimbarea unei legi și adoptare alteia care permite furtul electoral !
• Tot atunci ca să poată sfida  poporul român, a privat de dreptul lor de a putea alege președinții consiliilor județene . Ca să poată exista un control din partea oamenilor de ai lor la nivel de comună , sate , orașe și a întregului județ domnul Klaus Iohannis a propus o lege electorală care permite ca președinții consiliilor județene să fie aleși la „masa verde” și nu votați de către cetățeni.
Din cauza aceasta cât și a altor propuneri nepermise pentru o țară membră a UE, liderii democratici ai UE se distanțează de dânsul. Deoarece nu vor ca imaginea lor să fie astfel asociată cu a unui șef de stat care creează toate premisele ca să poată avea loc o lovitură de stat într-o țară democratică și care pe deasupra este și membră a UE. Iar consecinţa e logică și astfel liderii îl evită.

Citat-Confucius2
• Unele din propuneri făcute de domnul Iohannis care permit furtul electoral sunt atât de evidente încât autoritățile din Austria , atunci când au fost sesizate de neregulile ce au fost comise la alegerile prezidențiale din țara lor au decis să anuleze imediat alegerile. De atunci domnul Iohannis a intrat în panică.
• Pe lângă toate aceste anomalii din conținutul legii propuse de către cel care se credea că ar fi preşedintele al așa zis-ului ” partidului meu” , a mai cerut alte schimbări ce sunt demne de cascadorii râsului. Ca de exemplu a cerut introducerea votului prin corespondență, știind că serviciile secrete încă din vremurile de tristă amintire aveau tot felul de metode pe care le foloseau ca să poată deschide și lipi la loc scrisori fără să lase vreo urmă.

• A propus ca românii să trimită prin poştă votul lor, prin scrisori într-un moment în care oamenii nici nu mai știu ce înseamnă a trimite o scrisoare prin poștă și …de unde o pot face!

negociere

ACUM CA SA PUTEȚI ÎNȚELEGE DE CE AMBASADA SUA POATE LUA ATITUDINE, VĂ REȚIN ATENȚIA CU ACEST CAZ.

ion-cristoiu-2
Azi, în data de 7 Iulie 2016 domnul Ion Cristoiu a publicat un articol în Evenimentul zilei, unde printre altele spune :””de democrația de republică bananieră de acum, impusă de Ambasada SUA, noul nostru Frate mai Mare (ce blestem pentru Poporul acesta să fie călărit tot timpul de un Frate mai Mare, fie de la Sud, fie de la Răsărit, fie de la Apus!) prin sergenții majori din Instituțiile de forță.”

received_10206754457608065
La final, dupa ce ați citit opinia domnului Ion Cristoiu o să vă  rog să recititi acest articol, urmărind cu atenție, pas cu pas ce s-a întâmplat pe axa Bruxelles –Berlin -București.

Întrucât ziarul nostru și colaboratorii săi până acum nu au reușit să descopere vreo legătură vizibilă între cele întâmplate pe axa Bruxelles –Berlin -București , voi încheia acest articol, lăsându-vă pe dumnevoastră, cititorii noștri să trageți proprile concluzii.

Sursa foto : http:// google.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo