Criteriul National

Amenajarea baii – finisajele care asigura o baie moderna si confortabila

Amenajarea baii – finisajele care asigura o baie moderna si confortabila
mai 22
08:24 2017

Amenajarea baii este o operatiune ce trebuie realizata corect pentru a beneficia de confort sporit si aspect estetic deosebit. Pe langa ideile cu privire la partea decorativa pe care doriti sa le puneti in evidenta, este bine sa tineti seama si de aspectele practice care va vor spori gradul de confort din incapere.

Baia este o incapere in care se utilizeaza multa apa, in care umiditatea este ridicata. Baia este locul in care petreceti primele momente ale diminetii, si de aceea utilizarea acesteia trebuie sa produca placere. Pentru a creste gradul de confort din baie este bine sa va orientati catre elemente menite sa transforme aceasta incapere: rezervor WC ingropat, un sistem de incalzire in pardoseala electrica si instalarea de radiatoare decorative. Aceste detalii aparant banale va pot transforma cu adevarat viata.

Sistemul de incalzire in pardoseala electrica – placerea de dupa dus

Oricine se bucura sa iasa dimineata din dus si sa simta pardoseala incalzita, neteda si placuta. Acest aspect nu poate crea decat un plus de confort, un mod de a incepe mai placut ziua.  Pentru  bai, indiferent de dimensiuni, specialistii recomanda montarea  de covorase incalzitoare. Aceste dispozitive, realizate din cabluri incalzitoare, pot fi montate in sapa sau direct in adezivul care fixeaza placile de gresie. Cablurile ce intra in compozitia covoraselor incalzitoare au grad de protectie ridicat, de aceea pot fi utilizate in deplina siguranta in spatiile cu umiditate . Sistemul de incalzire pardoseala electrica vine cu garantie foarte mare si este considerat de specialisti sistemul de incalzire cu cea mai mare durata de viata.

Un sistem de incalzire in pardoseala, in baie vine cu numeroase avantaje, pe langa cel estetic si practic. Acest sistem permite reglarea mai eficienta a umiditatii din baie, si astfel obiectele sanitare din incapere sunt protejate si au o durata mai lunga de viata.

Radiatoarele decorative – sisteme de incalzire elegante si practice

Pentru ca baile sunt zone cu exces de umiditate, multi dintre cei care redecoreaza aceasta incapere aleg pe langa sistemul de incalzire in pardoseala si sistem traditional de incalzire. Insa pentru a pastra un aer modern, exceptional aleg sa monteze in baie  radiatoare decorative, care devin puncte de atractie importante. Aceste dispozitive vin cu caracteristici deosebite, care asigura caldura pentru a mentine confortul in incapere si cu forme deosebite, care ofera posibilitati multiple de montaj.

Vas de toaleta cu rezervor WC ingropat – aspect elegant, economie de spatiu

Vasul de toaleta cu rezervor WC ingropat nu mai este de mult un moft, este un accesoriu foarte agreat pentru ca ofera mai mult spatiu si aspect estetic desavarsit baii in care sunt montate. Avantajele acestora sunt numeroase: ofera mai mult spatiu, in special cand sunt montate in bai mici; pot fi reglate pe inaltime, deci aceasta zona intima, poate fi personalizata in functie  de necesitati; sunt usor de curatat, aceste dispozitive au forma ergonomica si de aceea sunt mai usor de intretinut decat lavoarele clasice.  Rezervorul este incastrat in perete, si chiar daca instalare acestuia necesita mai mult efort, rezultatul final este deosebit. Baia prevazuta cu astfel de sisteme este mai spatioasa, mai eleganta si bineinteles mai confortabila!

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul