Criteriul National

Amenajarea baii – finisajele care asigura o baie moderna si confortabila

Amenajarea baii – finisajele care asigura o baie moderna si confortabila
mai 22
08:24 2017

Amenajarea baii este o operatiune ce trebuie realizata corect pentru a beneficia de confort sporit si aspect estetic deosebit. Pe langa ideile cu privire la partea decorativa pe care doriti sa le puneti in evidenta, este bine sa tineti seama si de aspectele practice care va vor spori gradul de confort din incapere.

Baia este o incapere in care se utilizeaza multa apa, in care umiditatea este ridicata. Baia este locul in care petreceti primele momente ale diminetii, si de aceea utilizarea acesteia trebuie sa produca placere. Pentru a creste gradul de confort din baie este bine sa va orientati catre elemente menite sa transforme aceasta incapere: rezervor WC ingropat, un sistem de incalzire in pardoseala electrica si instalarea de radiatoare decorative. Aceste detalii aparant banale va pot transforma cu adevarat viata.

Sistemul de incalzire in pardoseala electrica – placerea de dupa dus

Oricine se bucura sa iasa dimineata din dus si sa simta pardoseala incalzita, neteda si placuta. Acest aspect nu poate crea decat un plus de confort, un mod de a incepe mai placut ziua.  Pentru  bai, indiferent de dimensiuni, specialistii recomanda montarea  de covorase incalzitoare. Aceste dispozitive, realizate din cabluri incalzitoare, pot fi montate in sapa sau direct in adezivul care fixeaza placile de gresie. Cablurile ce intra in compozitia covoraselor incalzitoare au grad de protectie ridicat, de aceea pot fi utilizate in deplina siguranta in spatiile cu umiditate . Sistemul de incalzire pardoseala electrica vine cu garantie foarte mare si este considerat de specialisti sistemul de incalzire cu cea mai mare durata de viata.

Un sistem de incalzire in pardoseala, in baie vine cu numeroase avantaje, pe langa cel estetic si practic. Acest sistem permite reglarea mai eficienta a umiditatii din baie, si astfel obiectele sanitare din incapere sunt protejate si au o durata mai lunga de viata.

Radiatoarele decorative – sisteme de incalzire elegante si practice

Pentru ca baile sunt zone cu exces de umiditate, multi dintre cei care redecoreaza aceasta incapere aleg pe langa sistemul de incalzire in pardoseala si sistem traditional de incalzire. Insa pentru a pastra un aer modern, exceptional aleg sa monteze in baie  radiatoare decorative, care devin puncte de atractie importante. Aceste dispozitive vin cu caracteristici deosebite, care asigura caldura pentru a mentine confortul in incapere si cu forme deosebite, care ofera posibilitati multiple de montaj.

Vas de toaleta cu rezervor WC ingropat – aspect elegant, economie de spatiu

Vasul de toaleta cu rezervor WC ingropat nu mai este de mult un moft, este un accesoriu foarte agreat pentru ca ofera mai mult spatiu si aspect estetic desavarsit baii in care sunt montate. Avantajele acestora sunt numeroase: ofera mai mult spatiu, in special cand sunt montate in bai mici; pot fi reglate pe inaltime, deci aceasta zona intima, poate fi personalizata in functie  de necesitati; sunt usor de curatat, aceste dispozitive au forma ergonomica si de aceea sunt mai usor de intretinut decat lavoarele clasice.  Rezervorul este incastrat in perete, si chiar daca instalare acestuia necesita mai mult efort, rezultatul final este deosebit. Baia prevazuta cu astfel de sisteme este mai spatioasa, mai eleganta si bineinteles mai confortabila!

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo