Criteriul National

Amenajarea baii – finisajele care asigura o baie moderna si confortabila

Amenajarea baii – finisajele care asigura o baie moderna si confortabila
mai 22
08:24 2017

Amenajarea baii este o operatiune ce trebuie realizata corect pentru a beneficia de confort sporit si aspect estetic deosebit. Pe langa ideile cu privire la partea decorativa pe care doriti sa le puneti in evidenta, este bine sa tineti seama si de aspectele practice care va vor spori gradul de confort din incapere.

Baia este o incapere in care se utilizeaza multa apa, in care umiditatea este ridicata. Baia este locul in care petreceti primele momente ale diminetii, si de aceea utilizarea acesteia trebuie sa produca placere. Pentru a creste gradul de confort din baie este bine sa va orientati catre elemente menite sa transforme aceasta incapere: rezervor WC ingropat, un sistem de incalzire in pardoseala electrica si instalarea de radiatoare decorative. Aceste detalii aparant banale va pot transforma cu adevarat viata.

Sistemul de incalzire in pardoseala electrica – placerea de dupa dus

Oricine se bucura sa iasa dimineata din dus si sa simta pardoseala incalzita, neteda si placuta. Acest aspect nu poate crea decat un plus de confort, un mod de a incepe mai placut ziua.  Pentru  bai, indiferent de dimensiuni, specialistii recomanda montarea  de covorase incalzitoare. Aceste dispozitive, realizate din cabluri incalzitoare, pot fi montate in sapa sau direct in adezivul care fixeaza placile de gresie. Cablurile ce intra in compozitia covoraselor incalzitoare au grad de protectie ridicat, de aceea pot fi utilizate in deplina siguranta in spatiile cu umiditate . Sistemul de incalzire pardoseala electrica vine cu garantie foarte mare si este considerat de specialisti sistemul de incalzire cu cea mai mare durata de viata.

Un sistem de incalzire in pardoseala, in baie vine cu numeroase avantaje, pe langa cel estetic si practic. Acest sistem permite reglarea mai eficienta a umiditatii din baie, si astfel obiectele sanitare din incapere sunt protejate si au o durata mai lunga de viata.

Radiatoarele decorative – sisteme de incalzire elegante si practice

Pentru ca baile sunt zone cu exces de umiditate, multi dintre cei care redecoreaza aceasta incapere aleg pe langa sistemul de incalzire in pardoseala si sistem traditional de incalzire. Insa pentru a pastra un aer modern, exceptional aleg sa monteze in baie  radiatoare decorative, care devin puncte de atractie importante. Aceste dispozitive vin cu caracteristici deosebite, care asigura caldura pentru a mentine confortul in incapere si cu forme deosebite, care ofera posibilitati multiple de montaj.

Vas de toaleta cu rezervor WC ingropat – aspect elegant, economie de spatiu

Vasul de toaleta cu rezervor WC ingropat nu mai este de mult un moft, este un accesoriu foarte agreat pentru ca ofera mai mult spatiu si aspect estetic desavarsit baii in care sunt montate. Avantajele acestora sunt numeroase: ofera mai mult spatiu, in special cand sunt montate in bai mici; pot fi reglate pe inaltime, deci aceasta zona intima, poate fi personalizata in functie  de necesitati; sunt usor de curatat, aceste dispozitive au forma ergonomica si de aceea sunt mai usor de intretinut decat lavoarele clasice.  Rezervorul este incastrat in perete, si chiar daca instalare acestuia necesita mai mult efort, rezultatul final este deosebit. Baia prevazuta cu astfel de sisteme este mai spatioasa, mai eleganta si bineinteles mai confortabila!

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo