Criteriul National

Amenajari exterioare care te pot ajuta sa aduci un plus de imagine casei tale

Amenajari exterioare care te pot ajuta sa  aduci un plus de imagine casei tale
ianuarie 19
00:27 2022

Procesul de amenajare al locuintei este in general unul complex, ce include decizii multiple, dar si investitii pe masura. Acesta in este un lucru cat se poate de necesar avand in vedere ca identitatea unei locuinte reiese din acest aspect. Nu de putine ori insa, avem tendinta de a ne focusa atentia pe aspectele ce tin de interiorul caminelor noastre, astfel ca exteriorul adesea se regaseste trecut pe un plan secundar. Indiferent din ce perspectiva am alege sa privim lucrurile, cert este faptul ca imaginea exterioara a locuintelor noastre are o multime de lucruri de spus despre noi ca proprietari. Astfel, in acest articol vom descoperi impreuna cateva schimbari la care putem apela, pentru a da exteriorului locuintei un suflu nou.

Intr-o prim etapa este foarte important sa intelegem ponderea pe care exteriorul locuintei o are in ceea ce priveste identitatea propriei locuinte. Este absolut firesc sa ne dorim locuinte cat mai confortabile si mai aspectoase, insa pentru acest lucru avem nevoie de idei creative si de investitii chibzuite. Iata asadar cateva aspecte ce pot schimba complet exteriorul casei tale.

Gardul

Indiferent daca este vorba despre o locuinta pe care doresti sa o reamenajezi sau tocmai ai achizitionat o casa prin intermediu unei practice agentii imobiliare, cert este faptul ca schimbarile sunt uneori mai mult decat bine-venite. Spre exemplu, un element cu un impact major asupra intregului aspect exterior al casei este clasicul gard. Astfel, daca iti doresti o casa cu un aspect modern, recomandarea este aceea de a-ti indrepta atentia inspre un impresionant gard din beton sau inspre o combinatie dintre metal si beton. Acestea au un aspect deosebit, ofera o rezistenta incredibila in timp si se integreaza perfect in orice stil de amenajare.

Curtea

Curtea reprezinta o parte importanta din estetica de ansamblu a unei case, de aceea procesul de amenajare al acesteia este unul ce trebuie tratat cu maxima seriozitate. Curtile moderne asigura un ambient cald si primitor, astfel ca din acestea nu ar trebui sa lipseasca pavajele cu forma si aspect deosebit, spatiile verzi si decoratiunile de exterior. In plus, nu trebuie neglijata nici cromatica ce ar trebui sa se regaseasca intr-o armonie cat mai placuta cu stilul arhitectural al casei. In fond curtea este primul lucru cu care intram in contact atat noi, cat si cei ce ne viziteaza.

Gradina

Chiar daca de multe ori gradina este vazuta doar ca un spatiu anex casei, in realitatea aceasta indeplineste un rol important in ceea ce priveste identitatea locuintei. Daca ai decis sa utilizezi gradina ca pe un spatiu in care sa te relaxezi, atunci este esential sa ai in vedere cateva aspecte ce au legatura cu amenajarea corespunzatoare a acesteia. Pentru ca uneori ne lipseste inspiratia sau chiar cunostintele in domeniu, in astfel de cazuri este indicat sa apelam increzatori la specilisti in proiectare de gradini. In acest fel nu doar ca vom obtine o gradina cu un aspect exceptional, insa vom exclude totodata si posibilitatea de a face alegeri neinspirate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul