Criteriul National

Amenajari locuri de joaca de exterior, leagane si balansoare

Amenajari locuri de joaca de exterior, leagane si balansoare
iulie 16
13:29 2020

Copiii mici adora locurile de joaca. Orice intreprinzator poate solicita de la Waterboyz amenajari locuri de joaca de exterior, leagane si balansoare. Astfel, fiecare copil va fi fericit sa se joace in spatii special amenajate cu leagane si balansoare. Dupa cum se stie, astfel de spatii aduna intotdeauna un numar mare de copii curiosi. Acest lucru este important, deoarece copiii invata sa comunice cu semenii lor in timp ce se joaca. Waterboyz.ro  ofera o gama variata de modele luminoase si colorate de leagane si balansoare pentru copii, care pot diversifica locurile de joaca si le pot face diferite intre ele.

Amenajari locuri de joaca de exterior – Leagane

leagan-pentru-copii-model-7-cu-tobogan waterboyz.ro

Un leagan de exterior este un element aproape de neinlocuit pentru orice loc de joaca in aer liber, modern, pentru copiii de varsta prescolara. Principalele avantaje ale acestui tip de leagan sunt dimensiunile minime, siguranta structurii si efectul interactiv maxim. Nu exista nicio indoiala ca primul lucru de care copilul va fi atras la locul de joaca, este ursuletul Panda, cu care poate vorbi in timp ce este leganat. In momentul de fata, gama companiei Waterboyz.ro include multe modele de leagane moderne si de incredere, realizate din materiale garantate a fi de inalta calitate si sigure. Toate leaganele de exterior au un design nobil stralucitor, sunt realizate sub forma de pendul, cu un loc, cu doua locuri, cu patru locuri, sub forma de cerc, bancuta etc.

Leaganul cu pendul

Leaganul pendul este iubit de multi copii de toate varstele. Pe ele nu numai ca micutii pot sa se distreze, ci si sa isi imbunatateasca sanatatea intr-un mod jucaus si sa-si consume energia. Leaganele moderne in forma de pendul sunt uimitor de frumoase si, prin aspectul lor, atrag si mai mult copiii. Varietatea de modele si culorile stralucitoare ale leaganelor de la Waterboyz.ro, ii determina pe copii sa isi doreasca sa revina la joaca cat mai curand posibil. Timpul scurt de livrare a elementelor si amenajarea locului de joaca pentru copii permit echiparea unui astfel de spatiu cat mai curand posibil. Experienta pe termen lung a companiei asigura fiabilitate si calitate.

Amenajari locuri de joaca de exterior – Balansoare

balansoar-cu-3-locuri waterboyz.ro

Balansoarele pentru locurile de joaca de exterior sunt o atractie clasica si un element de joaca integral in aproape orice loc de joaca amenajat. Elementele de echilibru, care sunt numite simplu „balansoare” de catre oameni, atrag copii de toate varstele si, adesea, chiar si pe adulti, care pot fi vazuti incercand sa se „intreaca” unul pe celalalt.

De mult timp, compania Waterboyz.ro ofera modele luminoase, sigure si de incredere de leagane si balansoare, care pot deveni parte a oricaror locuri de joaca de exterior. Este foarte important ca lumea copilului sa fie interesanta, frumoasa, binevoitoare si sigura, deoarece impresiile copilariei lasa o amprenta asupra intregii vieti.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul