Criteriul National

AMENINTARE! Alerta cu bomba la congresul FIFA!

mai 29
11:53 2015

 

 AMENINTARE! Alerta cu bomba la congresul FIFA!

FIFA

Asa cum v-am informat acum cateva zile si am scris si despre reactiile din tabara rusa, un nou eveniment neplacut a tulburat linistea corifeilor de la FIFA!

A fost vorba de o amenintare cu bomba la congresul FIFA, la care urmeaza sa se aleaga  presedintele forului mondial pentru urmatorii patru ani.

Politia din Zurich a confirmat ca a primit amenintarea cu bomba, vizata fiind cladirea unde avea loc Congresul. Delegatiile FIFA si presa au parasit sala principala, acestia mutandu-se intr-o alta incapere de lucru, dupa anuntul presupusei bombe

Asa cum au cerut masurile de securitate toti jurnalistii prezenti au fost evacuati din sala.

Actualul presedinte, elvetianul Sepp Blatter, si printul Iordaniei, Ali Bin Hussein sunt cei doi candidati la alegerile pentru presedintia FIFA.

Reamintesc faptul ca domnul Sepp Blatter  in varsta de 79 de ani conduce FIFA din 1998.

209 membri ai FIFA vor vota vineri la Nyon (Elvetia), iar favorit e tot Blatter, chiar daca e acuzat de coruptie si mai multi membrii ai forului mondial au fost arestati in aceasta saptamana.

Presedintele UEFA, Michel Platini, i-a cerut lui Blatter sa demisioneze, in urma cu cateva zile, insa acesta a anuntat ca e dornic de un nou mandat.

Sursa foto : www.crwflags.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro