Criteriul National

Analiza unui meci de baschet la pariuri

Analiza unui meci de baschet la pariuri
septembrie 06
19:35 2020

Desi in general pariorii de la noi din tara prefera sa se orienteze catre fotbal si tenis, baschetul este un sport foarte apreciat in toata lumea, iar pariurile pe meciurile din NBA au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate si la noi in tara. Multi se intreaba asadar cum ar trebui facuta analiza unui meci de baschet la pariuri, astfel incat sa se faca un pariu cat mai reusit.

Ce strategii se pot folosi?

Exista mai multe strategii prin intermediul carora se poate realiza o buna analiza a unui meci de baschet la pariuri. Un parior trebuie asadar sa se uite initial la componenta echipelor de start. Trebuie verificat care sunt centrii celor doua echipe de cinci jucatori. Parametrii care trebuie luati in calcul pentru a stabili aceste lucruri sunt puterea, recuperarea, dar si inaltimea, cat dureaza unmeci de baschet precum si media punctelor pe meci a jucatorilor respectivi.

Pariorul trebuie sa se mai uite si la vedetele echipelor pentru ca un jucator important in orice echipa reprezinta point-guardul. Pariorul trebuie sa fie atent la pasele decisive, dar si la punctele inscrise de catre acesti jucatori.

In categoria criteriilor relevante mai intra si ponderea jucatorilor accidentati, dar si a celor care absenteaza dintr-un meci. In functie de aceste lucruri, casele de pariuri contorizeaza cotele pe care le ofera. Un parior informat stie mereu cum sa gestioneze o accidentare a unui star din NBA sau chiar a unuia din Euroliga. Pariorii se mai pot ghida si dupa stilul de baschet. Sunt echipe atat over, cat si under, de aceea este important ca pariorul sa se uite constant peste cote, astfel incat sa treaca peste orice fel de surpriza.

Una dintre cele mai comune strategii este de a compara rezultatele de acasa ale gazdelor cu cele din deplasare ale oaspetilor. Acest parametru este mereu unul foarte util, el influentand foarte mult rezultatul final. Raportul meciurilor castigate versus cele pierdute reprezinta un alt lucru de care pariorii trebuie sa tina cont. Un criteriu important este reprezentat de palmaresul ambelor echipe in ultimele 10 meciuri, iar in functie de aceste lucruri, se poate lua decizia cu privire la pariul pe un anumit meci.

Un parior profesionist se va uita mereu peste statistici aprofundate, dar si peste procentaje, pentru a-si mari sansele. In acelasi timp, un parior bun tine cont si de crizele aparute la unele echipe din cauza conflictelor interne care apar de obicei inevitabil intre jucatorii unei anumite echipe.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul