Criteriul National

Angajarea la un studio de videochat – tot ce trebuie sa stii

Angajarea la un studio de videochat – tot ce trebuie sa stii
octombrie 10
14:04 2018

Există numeroase anunțuri de angajare studio videochat, dar multe dintre acestea, deși par tentante la prima vedere, au o mare deficiență: nu sunt accesate de fetele din provincie care vor să devină modele pentru adulți deoarece pentru aceste tinere, mai ales dacă provin din familii sărace, este o adevărată aventură ca să se mute în Capitală, unde viața nu este foarte ieftină, iar închirierea unei locuințe este și ea extrem de costisitoare.

Așa se face că multe potențiale modele de videochat de succes renunță chiar înainte de a se prezenta la interviurile de angajare tocmai din acest motiv: împovărătoarele costuri de instalare și apoi cele de susținere în București vreme de câteva luni, până când încep ca să câștige suficient pentru a-și acoperi toate cheltuielile și să își permită o viață confortabilă.

Există totuși o agenție de videochat din București serioasă, ce își are sediul chiar în centrul marii metropole, lângă Guvern, care oferă niște condiții extraordinare fetelor care se angajează aici: salarii mari, bonusuri și, în plus, locuințe fără chirie.

Nu prea mai există alte companii din domeniul divertismentului pentru adulți care să asigure cazare videochat, nu-i așa?

O altă facilitate este aceea că interviul preliminar pentru fetele din provincie se poate face aici, la White Agency, prin Skype, ceea ce le scutește de a cheltui bani cu transportul în București și pentru o cazare temporară, dacă nu au nicio rudă sau cunoștință aici. Și chiar dacă au, probabil că nu doresc ca să se știe ce loc de muncă vor să obțină, pentru că, deși prejudecățile românilor cu privire la această activitate s-au mai diminuat în ultimii ani, tot mai sunt privite dezaprobator videochatistele.

La primul interviu desfășurat la sediul companiei, persoana ce se ocupă de resurse umane le prezintă candidatelor la angajare camerele de lucru și le face un mic training offline, pentru ca ele să știe exact ce presupune job-ul de a face  videochat și a decide dacă li se potrivește această activitate sau nu.

Ulterior, dacă vor fi admise, se vor desfășura ședințele foto și de machiaj, de alegere a celor mai bune ținute, precum și născocirea unei povești atractive pentru clienții online, pentru că a fi model de videochat este egal cu a fi eroina unui scenariu bun. Ca în orice meserie ce impune oferirea de servicii, chiar și la distanță, prin internet, trebuie ca să știi să te vinzi.

Iar  pentru a-ți crea o imagine potrivită e nevoie de specialiști care să te pregătească, deoarece nimeni nu este expert în așa ceva, deși nativ poate are niște calități care îi vor fi de folos pe măsură ce le dezvoltă după ce începe munca efectiv.

Tot persoana ce se ocupă de resurse umane în cadrul White Agency o să stabilească împreună cu proaspăta angajată pe postul de model de videochat programul de lucru, turele, pentru ca beneficiile financiare din desfășurarea acestui job special să fie cât mai mari atât pentru fata respectivă, cât și pentru agenție.

Training-ul se face de către femei, pentru un confort sporit psihic al modelelor începătoare, iar tot aici li se oferă și oportunitatea de a-și perfecționa cunoștințelor de limba engleză (absolut necesar a fi cunoscută, deoarece serviciile de videochat de la White Agency se adresează doar străinilor, neputând fi accesate din România).

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu