Criteriul National

Angajeaza-te la cel mai bun studio de videochat din Romania si vei avea o viata lipsita de griji!

Angajeaza-te la cel mai bun studio de videochat din Romania si vei avea o viata lipsita de griji!
august 19
10:57 2019

In prezent, multe tinere aflate la inceput de drum nici nu indraznesc sa se gandeasca la o viata lipsita de griji, avand in vedere ca majoritatea locurilor de munca sunt slab platite. De aceea, cea mai buna varianta este munca intr-un studio de videochat!

Daca iti doresti sa te bucuri de viata la maximum si sa iti indeplinesti toate dorintele, atunci ar trebui sa iei in calcul posibilitatea de a te angaja la cel mai bun studio de videochat din Romania. Vei lucra in conditii excelente si vei obtine independenta financiara mult visata. In acest mod, iti vei putea asigura un trai mai mult decat decent. La Studio 20 vei avea posibilitatea de a-ti indeplini orice capriciu, insa pentru a castiga multi bani, trebuie sa dai dovada de ambitie si seriozitate.

Iata cateva dintre beneficiile pe care ti le ofera Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania:

Ai sansa sa ajungi model de top

Chiar daca nu ai experienta in domeniu, daca te angajezi la Studio 20, poti ajunge model de top. Cum este posibil? Pentru ca la cel mai bun studio de videochat din tara vei participa la programe de training, cursuri de machiaj, cursuri individuale de limba engleza, precum si cursuri de cultura generala. In acest mod, vei reusi sa le faci o impresie cat mai buna admiratorilor tai.

Venit minim garantat de 1000$ in primele 3 luni

Cel mai bun studio de videochat din Romania doreste sa recompenseze modelele incepatoare, asa ca le ofera un salariu minim de 1000$, in primele 3 luni de la angajare. Pentru a te bucura de acest avantaj, trebuie sa ai o motivatie puternica, o atitudine pozitiva, un aspect fizic placut, sa vorbesti corect limba romana si sa detii cunostinte minime de limba engleza.

Asigurare medicala si stomatologica

Pe langa alte avantaje, Studio 20 este primul studio de videochat din lume care le ofera modelelor sale asigurare medicala si stomatologica valabila in peste 100 de centre din tara. Daca te angajezi la cel mai bun studio de videochat din Romania te vei bucura de acest beneficiu inca din prima zi de activitate, fara sa ti se retina vreo suma de bani.

Contract legal si castiguri pana la 10.000 de dolari

Inca din prima zi de activitate, in cadrul celui mai bun studio de videochat, vei semna un contract de artist-interpret, iar o data la doua saptamani, vei semna acte aditionale in care sunt trecute taxele si impozitele platite la stat. Ai posibilitatea de a vizualiza oricand istoricul tau fiscal, iar banii iti vor fi virati in contul tau bancar. In plus, la Studio 20 ai sansa de a castiga venituri de pana la 10.000 de dolari. Totul depinde doar de perseverenta si ambitia ta!

Ajutor financiar

Daca te angajezi la cel mai bun studio de videochat din Romania, in primele 3 luni, produsele de machiaj si garderoba iti vor fi oferite cadou. In plus, dupa 6 luni in cadrul Studio 20, vei avea posibilitatea de a accesa credite fara dobanda, direct de la companie, pe care le poti achita din castigurile tale.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul