Criteriul National

Animaţie pentru copii – drumul popularităţii şi ce avantaje au părinţii

Animaţie pentru copii – drumul popularităţii şi ce avantaje au părinţii
octombrie 12
12:22 2017

Organizarea de evenimente destinate copiilor nu mai este de ordinul simplismului, cum era odată. Pe piaţa de servicii există acum segmente cu specializare în ceea ce priveşte un spectacol de animaţie pentru copii. Pe cât de atrăgător sună, pe atât de interesante sunt astfel de spectacole. Un act artistic de acest gen a ajuns în scurt timp adoptat ca şi tematică a petrecerilor, mai ales pentru aniversări.

Serviciile de animaţie, tot mai populare

Începând cu anul 2010, serviciile de animaţie pentru copii au devenit un trend pe piaţă. Sunt din ce în ce mai accesibile, mai variate şi părinţii au toate motivele pentru a alege astfel de animatori în cadrul petrecerilor pentru copii.

Sunt un nivel mai avansat de organizare şi de includere a unor momente distractive. Un animator poate juca rol de hostess, poate primi invitaţii, poate fi chiar sursa în sine de distracţie. Aşadar nu este de mirare că tot ce ţine de lumea copiilor şi petrecerile acestora se definesc tot mai adesea prin includerea animatorilor în plan.

Între răsfăţ şi nevoie, serviciile de animatori copii încep să se definească în două sensuri. Pe de-o parte ţine de un program artistic ce este cu greu suplinit de alte idei. Pe de altă parte, ţine şi de o manieră de a-i ţine ocupaţi pe cei mici, de a-i răsfăţa şi a adopta ideea de petrecere pentru vârsta lor. În rândul adulţilor, o petrecere se defineşte prin distracţie, însă cei mici nu au cum să conştientizeze că asta este cheia pentru o petrecere reuşită. Aşadar, au nevoie de metode şi resurse în numele distracţiei.

Serviciile de animatori şi avantajele părinţilor

Cei mai câştigaţi din ecuaţie sunt clar cei mici, însă aparte de ei şi părinţii au tot felul de avantaje prin alegerea unor astfel de servicii. Tocmai pentru că se adresează unui segment complex, animatorii de petreceri pentru copii au câştigat popularitatea pe piaţă.

În primul rând, ţine de serviciile complete pentru distracţie; o grijă în minus pentru adulţi, care nu trebuie să întreţină atmosfera prielnică pentru cei mici. Oricât de simplu ar suna, energia nu pare să fie suficientă pentru ei. Aşadar, în momentul în care se bazează pe un personal calificat din acest punct de vedere, scapă de o grijă şi câştigă un plan bine organizat.

În al doilea rând, o petrecere devine memorabilă pentru copil. Şansele ca el să aibă mulţumire din ceea ce i se pregăteşte pentru aniversare, spre exemplu, cresc o dată cu varietatea de personaje din care se poate alege. Aşadar, în funcţie de preferinţele celui mic, eroii din desene animate pot fi un basm ce capătă nuanţe reale, o poveste adusă la dispoziţia celui mic. Un vis devenit realitate nu mai are nevoie de cuvinte pentru a descrie emoţiile prezente.

Aparte de serviciile clasice de animatori, există şi diversitate şi adaptare din punct de vedere organizatoric. Spre exemplu, pentru petrecerea tematică de iarnă personajele dorite sunt fie Elsa, spiriduşi, ajutoarele lui Moş Crăciun, aşa cum de Paşte iepuraşii sunt vedete. Din rândul personajelor de desene animate, clubul Disney câştigă detaşat. Astfel de alegeri ţin şi de detalii precum vârsta sărbătoritului, ocazia, invitaţii ce vor onora cu prezenţa etc.

Pentru a satisface curiozitatea şi pentru a asigura distracţia tuturor copiilor, indiferent de vârstă, serviciile de animatori copii sunt extinse. Aşadar, mascotele sunt foarte populare, ursitoarele sunt de ales pentru o petrecere de botez. La astfel de opţiuni se adaugă posibilitatea de a alege o maşină de bule pentru petrecere, o piniata sau includerea unui atelier de creaţie. Acestea demonstrează cât de extins este domeniul şi cât de multe opţiuni pot avea părinţii în a alege ceva potrivit vârstei celor care urmează să se distreze în cadrul unei petreceri.

Pentru cei interesaţi în a descoperi cum pot face ca o petrecere pentru copil să fie una deosebită, unică şi pe măsura intereselor vârstei celui mic, https://paradisulpersonajelor.ro poate fi o sursă. Veţi găsi că până şi costumaţiile specifice unor personaje sunt la mare căutare, o modalitate fidelă de a aduce mai aproape de copii lumea de poveşti. Magicianul îi poate captiva pe copii, când vârsta lor impune noi interese şi implicit pretenţiile părinţilor sunt mai multe.

Astfel de experienţe pot fi şi educative, cu rol social, un mix de aspecte pe care părinţii continuă să mizeze. Iată şi de ce serviciile de animatori sunt în continuare la mare căutare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo