Criteriul National

Animatorii pentru copii – importanta lor in cadrul unei petreceri

Animatorii pentru copii – importanta lor in cadrul unei petreceri
decembrie 15
16:38 2017

Animatorii pentru petrecerile copiilor sunt fara nici o urma de indoiala necesari in cadrul acestor evenimente ce marcheaza copilaria micutilor. Este perioada in care cei mici sunt ochi si urechi la tot ce se intampla in jurul lor, in care se formeaza ca oameni, in care deprind obiceiuri si isi dezvolta personalitatea. Parintii sunt constienti de toate aceste aspecte, motiv pentru care incearca pe cat posibil sa le ofere toate cele necesare unei dezvoltari armonioase. Iata de ce este important ca acestia sa inteleaga cat este de important ca animatorii pentru copii sa fie prezenti in cadrul petrecerilor aniversare sau a celor organizate cu diverse ocazii.

Paradisul Personajelor este la ora actuala una dintre cele mai apreciate trupe de animatori din capitala, serviciile acestora fiind in topul dorintelor celor ce doresc sa le ofere copiilor petrecerea la care viseaza.

Animatorii sunt cei care dau startul distractiei prin diversele scenete, jocuri si activitati pe care le desfasoară. Rolul lor este de a-i distra pe micuti, dar totodată de a-i ajuta sa se recreeze prin petrecerile pline de creativitate pe care le organizeaza.

Alegerea animatorilor potriviti si rolul acestora in cadrul petrecerii pentru copii

Este foarte important ca parintii sa urmarească angajarea unor profesionisti in domeniu, capabili sa le induca celor mici starea adecvata, dar mai ales sa le starneasca interesul fata de toate aspectele cu rol educativ vizate.

In vederea unei alegeri inspirate la capitolul animatori copii, reprezentantii echipei Paradisul Personajelor ii sfatuiesc pe parinti sa tina cont de aspectele ce urmeaza a fi mentionate, mai ales in ceea ce priveste calitatile ce trebuie sa caracterizeze un animator profesionist.

Este considerata indispensabila prezenta personajului de poveste favorit al copilului atunci cand cel care il interpreteaza este o persoana capabila sa intre cu adevarat in rol, dar care dispune si de cunostintele necesare – psihologia specifica pentru fiecare categorie de varsta, cultura generala a acestuia si cunoasterea dinamicii grupului si a strategiilor aplicate in cadrul acestora sunt dintre cele mai importante cerinte in care trebuie sa se incadreze animatorul.

Iata deci ca o astfel de alegere nu este atat de simplă precum pare in prima instanta. Parintii care asteapta cu entuziasm momentele in care isi vor surprinde copiii trebuie sa stie ca pregatirea petrecerii trebuie sa inceapă cu mult timp inainte de fericitul eveniment.

Pe langa faptul ca au de pus la punct celelalte detalii legate de petrecere, alegerea animatorilor vine ca o sarcina extra, destul de complexa, ce trebuie indeplinita. Se intampla uneori ca serviciile societatii de animatori potrivite sa nu fie disponibile in data in care se doreste sarbatorirea zilei de nastere a copilului. Si pentru astfel de situatii parintii trebuie sa vina cu un plan de rezerva, insa de preferat este sa se intereseze in legatura cu acest subiect la timpul potrivit.

Paradisul Personajelor – echipa de animatori copii ce transforma orice petrecere intr-o reusita

Cu toate ca astfel de societati sunt prezente intr-un numar mare in capitala, echipa Paradisul Personajelor este preferata copiilor si a parintilor. Acest fapt se datoreaza atat experientei indelungate acumulate de membrii echipei, dar mai ales capacitatii acestora de a se adapta fiecarei situatii, de a le raspunde copiilor fara a trece vreo limita ce se impune in aceasta meserie.

Conteaza foarte mult ca cei ce interpreteaza personajele preferate ale micutilor sa aiba o capacitate de a dezvolta relatii interpersonale autentice aparte, de a comunica cum se cuvine cu cei mici, de a cunoaste limbaje nonverbale, de a asculta ceea ce spun copiii, de a empatiza cu toti cei prezenti in cadrul petrecerii.

De nelipsit de la aniversarea copiilor ar trebuie sa fie indragitele mascote Disney. In general acestea sunt cele care ii intampina pe oaspeti si ii conduc spre marea petrecere.

Incepand de la aceste mascote si pana la entertainerul petrecerii, dar si personajele indragite ca Rapunzel,  Alba ca Zapada, Elsa, Mickey si Minnie, piratii etc., echipa Paradisul Personajelor se deosebeste prin faptul ca ofera intotdeauna o abordare pozitiva, lucrand in context cu o varietate de grupuri de varsta cu diverse puteri de pricepere.

Copiii simt cand un animator nu reuseste sa se implice in joc, cand este superficial. Un profesionist va sti intotdeauna ca cei mici nu trebuie constransi, ci motivati sa se implice prin atitudinea caracteristica personajului interpretat pe care o preia cu succes.

Iata care sunt calitatile echipei Paradisul Personajelor si care sunt calitatile ce trebuie sa defineasca orice animator pentru petreceri. Cei care doresc sa beneficieze de cele mai bune servicii din aceasta perspectiva pot solicita prezenta personajelor favorite ale copiilor in schimbul tarifelor mentionate si pe paradisulpersonajelor.ro. Astfel, parintii vor avea garantia ca animatorii vor recunoaste in propriile persoane entuziasmul si motivatia necesara pentru a-i implica pe copii in joc, regasind astfel impreuna dimensiunea copilariei alaturi de sentimentele de bucurie, libertate si o imaginatie fara limite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro