Criteriul National

Antalya, destinatia favorita a romanilor in 2018

Antalya, destinatia favorita a romanilor in 2018
noiembrie 20
12:18 2017

Turcia, continua sa se gaseasca in topul destinatiilor de vacanta si in 2018. Statiunile cu resorturi impresionante, posibilitatile multiple de distractie, serviciile de inalta calitate, impresionanta bucatarie turceasca, plajele late cu nisipuri fine si ape albastre limpezi sunt cateva dintre motivele pentru care Turcia se gaseste in preferintelor romanilor.

Antalya este cea mai mare statiune turceasca, ce are malurile scaldate valurile domoale ale marii Mediterana. Peisajul impresionant, creat de alaturarea dintre munte- mare si vegetatia luxurianta continua sa isi pastreze farmecul de mii de ani. Anii de istorie, sunt bine conservati in obiectivele turistice ce pot fi vizite in timpul vacantei petrecute in Antalya. Muzeul Suna, orasul antic Termessos, canionul Saklikent, vechiul port si poartaa lui Hadrian sunt cateva urme vii ale istoriei.

Cei ce aleg sa petreaca vacanta in Antalya au numeroase posibilitati de divertisment, se pot bucura de activitatile bine puse la punct de hoterileri si specialisti in domeniu, insa pot face cunostinta cu bucataria turceasca, recunoscuta pentru rafinament. Cei ce se orienteaza catre vacante Antalya all inclusive, vor avea parte de servire impecabila si vor cunoaste delicatesele specifice regiunii.

Ofertele de vacanta Antalya 2018, pregatite de operatorii turisticii sunt irefuzabile. Hotelurile impresionante, cu arhitectura tematica, aflate in preajma plajelor impresionante, ofera conditii de cazare deosebite, ce fac ca serjurul in Turcia sa fie cu adevarat de vis. Orasul situat la poalele muntilor Taurus, este un centru cultural bogat in vestiigii, deci obiectivele turistice de aici ofera adevarate lectii de istorie.

Plajele Antalyei, sunt insa punctele cheie de atractei, cand vine vorba de vacanta. Iata care sunt cele mai impresionante plaje ale acestei statiuni.

  1. Balek – un paradis albastru! Belek este o destinatie cu peisaj imbatator, alaturarea dintre munte si mare oferind imagini ce taie respiratia prin forme, contraste si culoare. Alaturi de elementele naturale deosebite se gasesc terenuri de golf, impecabile realizate cu minutiozitate de ingineri priceputi. Plajele din estul Belek-ului sunt linistite, nisipul extrem de fin ofera placere pentru turistii de toate varstele, iar apele linistite creaza conditii deosebite pentru relaxare.
  2. Kemer – cele mai curate ape ale Mediteranei. Plajele Kemer, aflate la 20 de km de orasul Antalya, au primit certificare „Blue Flag”, care atesta gradul ridicat de puritate. Acesta ape nepoluate sunt extrem de cristaline si asigura mediul perfect pentru imbaiere si practicare a sporturilor nautice. Deci turistii care doresc sa se bucure de relaxare, soare si apa de mare, nu trebuie sa rateze aceste plaje.
  3. Side – o oaza de istorie. Pe langa vestigiile istorice care asigura o incursiune in timp, este imbogatita cu plaje numeroase, inguste dar impresionante. Considerate cele mai frumoase plaje din Antalya, plajele din Side pastreaza inca aspectul virgin.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro