Criteriul National

Antemergătorii alegerilor parlamentare Partea a Patra

Antemergătorii alegerilor parlamentare Partea a Patra
octombrie 16
15:16 2016
 ” LISTE  sau  Oameni adevăraţi ? „
 
mystery-man-avatar
   Cati dintre noi stiu ce inseama sa voteze „LISTA” cu candidati propusi de un partid ?
 
   Partidele vor afirma in cor : Nici nu trebuie !!!
 
Si, atunci avea dreptate Poetul, cand prin anii 1967, in era comunista, spunea – Partidul e-n toate- , in cele ce sunt, in cele vor sa fie , dar si in ceea ce n-au avut vreodata de gand sa le realizeze ?
      Raspunsul e „DA”.
E de notorietate si la vedere „atributul „ partidelor in dirijarea votului ce urmeaza a fi dat de parlamentarii din organizatie. Cine nu asculta comanda , va fi sanctionat .
 
   Ce invatam de aici ? 
        Retinem ca un candidat ,iesit parlamentar ,nu mai are vointa proprie, a cedat-o Partidului la momentul cand a fost trecut pe Lista. 
Partidul , are in „patrimoniu” o suma de „VOINTE „, pe care le foloseste dupa cum dicteaza interesele de partid, adica acelea care coincid cu pozitia conducerii executive.
 
liste
  Cate dintre interesele Partidului coincid si cu interesele alegatorilor ?
Raspuns : Cate rezultate de interes general constatam ca s-au infaptuit in cei 25 de ani de guvernare „pe liste”!
 
    Si  vedem ca aceiasi indivizi care s-au regasit permanent pe liste si care n-au realizat nimic pentru noi, alegatorii,  „mai vor o data „, evident in interesul propriu.
 
   Se va spune : Asa-i lupta politica !
Lupta asa „se joaca” ,dar  NU cu aceiasi oameni care ne fac sa pierdem mereu !
 
     Legile sunt in apararea „Listelor” , asa ca un viitor mai bun depinde de studierea candidatilor de pe lista. Gasim unul despre care avem dubii, acea „Lista” nu-i si a noastra.
Eu, alegator , trebuie sa retin ca OAMENII cinstiti si profesionisti trebuie sa conduca TARA in interesul cetatenilor !
   Atentie la oameniii de pe „LISTE ” !!! 
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte inspiratului autor Vasile Soroceanu şi totodată,pe această cale îl asigură de colaborarea ce se doreşte a fi permanentizată !

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro