Criteriul National

Antibioticul LCK

Antibioticul LCK
octombrie 03
13:42 2016

Romania Crusading Women

În anii șaptezeci, exista un drog, ale cărui inițiale erau LSD. Celebra trupă Beatles a compus o melodie închinată acestui tip de narcotic intitulată „Lucy in the sky with diamonds”. Procurarea acelui tip de drog devenise o obsesie pentru tinerii din vest.
În anii noștri, observăm un nou fenomen. Obsesiile sunt în legătură cu eliminarea cuiva. Cu eliminarea drogului pozitiv sau mai bine zis antibioticului numit LCK.

2015-01-09_antibiotic

Laura Codruța Kovesi este un ghimpe pentru lumea politică românească. Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a ajuns să fie înjurată și de cei care au numit-o în funcție. Dacă inițial se coalizaseră împotriva ei PSD și soluția imorală PC cu veșnicul sforar Felix – The Cat – Voiculescu, susținuți mediatic de Antena 3 și hoarda de lingăi Ciutacu-Gâdea-Badea, acum trupa celor care vor eliminarea acestui drog pozitiv pentru societatea românească este în creștere.
ALDE, condus de veșnicul fustangiu Călin Popescu Tăriceanu, iar mai nou Traian Băsescu, PMP, Elena Udrea și alții vor să scape de LCK. La fel și Ghiță, România TV și majoritatea politicienilor. La Băsescu funcționează principiul românesc „eu te-am făcut, eu te omor”. La ceilalți, funcționează frica.
Toți și-au bătut joc de țară, de economia României, au subminat economia țării prin privatizări frauduloase, prin închiderea ochilor la tăierile ilegale de păduri, prin distrugerea infrastructurii, prin retrocedări preferențiale.
Acum le este frică. În fața drogului pozitiv sau mai bine spus antibioticului politic LCK, ei fac front comun și încearcă să le transmită oamenilor simpli că Laura Codruța Kovesi este un personaj negativ pentru societatea românească.
În general, oamenii distorsionează adevărul sub influența unui narcotic puternic. La noi, politicienii distorsionează adevărul din cauza fricii care îi domină.

lck-primeste-legiunea-de-onoare

Indiferent de dușmanii Laurei Codruța Kovesi, considerăm că activitatea ei este una benefică pentru țară. Antibioticul LCK aplicat clasei politice românești, care este incapabilă să se reformeze singură, va avea în timp efectul scontat: o democrație curată, partide cu mai puțin corupți și o clasă politică normală.
Deocamdată domină hoții!

 

Sursa foto : Arhiva personală Hristo Botev, alchetron.com 

 

 

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Hristo Botev pentru excelentul material oferit în exclusivitate!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo