Criteriul National

Antibioticul LCK

Antibioticul LCK
octombrie 03
13:42 2016

Romania Crusading Women

În anii șaptezeci, exista un drog, ale cărui inițiale erau LSD. Celebra trupă Beatles a compus o melodie închinată acestui tip de narcotic intitulată „Lucy in the sky with diamonds”. Procurarea acelui tip de drog devenise o obsesie pentru tinerii din vest.
În anii noștri, observăm un nou fenomen. Obsesiile sunt în legătură cu eliminarea cuiva. Cu eliminarea drogului pozitiv sau mai bine zis antibioticului numit LCK.

2015-01-09_antibiotic

Laura Codruța Kovesi este un ghimpe pentru lumea politică românească. Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a ajuns să fie înjurată și de cei care au numit-o în funcție. Dacă inițial se coalizaseră împotriva ei PSD și soluția imorală PC cu veșnicul sforar Felix – The Cat – Voiculescu, susținuți mediatic de Antena 3 și hoarda de lingăi Ciutacu-Gâdea-Badea, acum trupa celor care vor eliminarea acestui drog pozitiv pentru societatea românească este în creștere.
ALDE, condus de veșnicul fustangiu Călin Popescu Tăriceanu, iar mai nou Traian Băsescu, PMP, Elena Udrea și alții vor să scape de LCK. La fel și Ghiță, România TV și majoritatea politicienilor. La Băsescu funcționează principiul românesc „eu te-am făcut, eu te omor”. La ceilalți, funcționează frica.
Toți și-au bătut joc de țară, de economia României, au subminat economia țării prin privatizări frauduloase, prin închiderea ochilor la tăierile ilegale de păduri, prin distrugerea infrastructurii, prin retrocedări preferențiale.
Acum le este frică. În fața drogului pozitiv sau mai bine spus antibioticului politic LCK, ei fac front comun și încearcă să le transmită oamenilor simpli că Laura Codruța Kovesi este un personaj negativ pentru societatea românească.
În general, oamenii distorsionează adevărul sub influența unui narcotic puternic. La noi, politicienii distorsionează adevărul din cauza fricii care îi domină.

lck-primeste-legiunea-de-onoare

Indiferent de dușmanii Laurei Codruța Kovesi, considerăm că activitatea ei este una benefică pentru țară. Antibioticul LCK aplicat clasei politice românești, care este incapabilă să se reformeze singură, va avea în timp efectul scontat: o democrație curată, partide cu mai puțin corupți și o clasă politică normală.
Deocamdată domină hoții!

 

Sursa foto : Arhiva personală Hristo Botev, alchetron.com 

 

 

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Hristo Botev pentru excelentul material oferit în exclusivitate!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo