Criteriul National

Antreprenor de la 0: Există sau nu afaceri profitabile pe timp de pandemie?

Antreprenor de la 0: Există sau nu afaceri profitabile pe timp de pandemie?
ianuarie 25
15:14 2021

Fără experiență în lumea afacerilor, drumul spre succes este extrem de greu și anevoios.

Indiferent de nișa aleasă, obstacolele sunt la tot pasul și nu iartă pe nimeni. A construi o afacere de la 0 este un proces foarte dificil, chiar și cu un produs sau serviciu de top și nu doar din cauza lipsei de experiență, ci și din cauza faptului că publicul țintă este deja obișnuit cu anumite brand-uri pe care le vede ca fiind de încredere, ceea ce înseamnă că este reticent atunci când vine vorba de un brand nou pe piață.

Cu toate acestea, cum poate să se facă afirmat un nou antreprenor pe piață? Simplu! Investind în franciză.

Franciza este cea mai sigură afacere din momentul actual din întreaga lume. De ce? Pentru că antreprenorul pleacă la drum cu un brand matur: piața țintă recunoaște marca, cultura, valorile și produsele / serviciile comercializate, mai concret publicul țintă vede brandul ca fiind de încredere.

Franciza nu este o idee bună pentru antreprenorii inovatori, dar reprezintă cea mai sigură soluție pentru antreprenorii care doresc să facă bani rapid și sigur.

Acum, în contextul impus de pandemia de COVID – 19, nicio afacere nu mai pare sigură și stabilă, pentru că deja se pot vedea repercusiunile pandemiei asupra marilor coloși din industrie, ca de exemplu marile lanțuri de cafenele din lumea întreagă care s-au văzut nevoite să își închidă o bună parte din sucursale.

Nu trebuie să scăpăm din vedere faptul că sunt totuși afaceri prospere și pe timp de pandemie, afaceri care nu păreau de viitor sau stabile pe piață. Una dintre aceste afaceri o reprezintă studiourile de videochat.

Studiourile de videochat au dat lovitura în pandemie și s-au îmbogățit mai mult ca niciodată. Văzând boom-ul pe care îl cunosc profiturile studiourilor de videochat în pandemie, mulți antreprenori și-au investit toți banii în lansarea de studiouri de videochat de la zero și au dat greș.

Cum se poate ca o afacere atât de sigură să cedeze, mai ales în pandemie? Simplu! Piața este deja competitivă, sunt studiouri de videochat de ani de zile pe piață, recunoscute la nivel mondial. Dacă nu ai un renume și experiență, nu ai cum să faci față unui mediu atât de competitiv. Soluția? Franciza de videochat (Detalii: https://beststudios.ro/franciza-videochat-best-studios.html)!

În rândurile de mai sus am discutat despre avantajele pe care le are o franciză și aceste avantaje se aplică și în cazul nișei de videochat.

O franciză de videochat a celui mai bun studio de videochat reprezintă o afacere sigură, iar acest lucru este dovedit de antreprenorii care au mizat pe franciza de videochat Best Studios. Respectând cu rigoare indicațiile Best Studios, francizații își pot scoate toată investiția + profit în maximum 1,5 ani. Best Studios le asigură acestora o serie de beneficii, precum: unicitate, sistem de training, tehnologie, exclusivitate, legalitate, marketing și PR, ceea ce îi va ajuta pe francizați să obțină încasări încă din prima lună de activitate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul