Criteriul National

 Anvelope de iarnă la cele mai bune prețuri

 Anvelope de iarnă la cele mai bune prețuri
aprilie 26
07:09 2020

Mașinile ar deveni doar simple obiecte fără un set de anvelope iarna potrivite care să le ajute să se deplaseze pe orice suprafață. Atunci când te gândești să îți alegi un set de anvelope nou pentru mașina ta trebuie să fii atent la foarte multe aspecte dacă îți dorești ca la final sa fii foarte mulțumit de achiziția făcută. Decizia pe care o vei lua va influența pentru următorii ani fiecare drum parcurs alături de mașina ta și tocmai pentru astfel de momente ai nevoie ca alegerea să fie una pe deplin mulțumitoare. Dacă vrei să mergi la sigur nu ai nevoie decât de tipul de anvelopă pe care ți-l dorești și dimensiunile potrivite.

anvelope iarna

Anvelostar este una dintre cele mai apreciate companii în nișa anvelopelor de foarte bună calitate, oferind spre vânzare doar anvelope provenite de la producători recunoscuți la nivel global, care au foarte mulți ani de experiență în spate în fabricarea anvelopelor, alături de un portofoliu larg de clienți. Anvelopele de iarnă sunt foarte importante pentru mașina ta, alege-le întotdeauna doar pe cele originale, provenite doar de la producători cunoscuți asemeni celor prezenți și în magazinul online Anvelostar. Anvelopele pe care le vei alege vor determina automat personalitatea și performanța mașinii tale, astfel dacă nu ai achiziționat ceea ce trebuie s-ar putea să ai probleme cu controlul mașinii.

Când pornești la drum în căutarea anvelopelor potrivite mașinii tale trebuie să te gândești în primul rând câte anvelope off road, all season sau de iarna, vrei să schimbi. Dacă ai nevoie de una, două, trei sau patru anvelope, indiferent de cantitatea pe care ți-ai propus să o achiziționezi, Anvelostar va fi întotdeauna la dispoziția ta alături de cele mai bune anvelope de pe piață. Mulțumită anilor de experiență din companie vei primi întotdeauna garanția că ai achiziționat ceea ce merită cu adevărat . Orice mașină are nevoie de anvelope de calitate, cu toate că uneori zicala „mai merge încă câțiva km” nu se potrivește deloc cu ceea ce înseamnă siguranță și confort în conducerea mașinilor.

 

Serviciile Anvelostar sunt mereu pe primul plan în fața clienților, reușind să ii fidelizeze, dând dovadă de foarte multă seriozitate. Profesioniștii din companie, dovedesc de fiecare dată punctualitate și atenție maximă în tot ceea ce oferă clienților, aducând întotdeauna satisfacție deplină pe chipul tuturor celor cu care colaborează.  

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul