Criteriul National

Anvelope off road all season – ai atâtea modele din care poți alege. Și le găsești pe toate pe autolucas.ro

Anvelope off road all season – ai atâtea modele din care poți alege. Și le găsești pe toate pe autolucas.ro
februarie 20
13:07 2020

Acum găsești o mulțime de modele și variante de anvelope off road și jante aliaj pe autolucas.ro! Te întrebi unde ai putea găsi anvelope off road all season? Ai atâtea modele din care poți alege și toate acestea le găsești pe un singur magazin online dedicat pieselor de mașină și accesoriilor necesare perfecționării acesteia și punerii în funcțiune! Autolucas.ro este renumit pentru gama largă de modele anvelope off road all season pe care le are disponibile, dar în același timp se remarcă și prin calitatea produselor pe care le oferă. Calitate care, trebuie să ții minte asta, vine la pachet cu profesionalismul și seriozitatea echipei care se află în spatele autolucas.ro! Gânâdit în așa fel încât să se plieze pe mai multe gusturi ale proprietarilor, dar și pe tot ceea ce înseamnă mașină, autolucas.ro excelează la partea de anvelope off road, jante aliaj, covorașe auto, tăviță portbagaj, huse scaune, prelata auto, bare transversale, paravânturi, cutii portbagaj și chiar suporturi pentru biciclete.

autolucas jante

Subiectul principal astăzi, însă, este mașina, ci nu bicicleta. Mașina care are mare nevoie să fie în conformitate cu sezonul în care ne aflăm. Totuși, acest aspect nu mai este o problemă atât de mare, atâta timp cât autolucas.ro îți pune la dispoziție tot ceea ce poate completa mașina ta. Îți pune la dispoziție anvelope off road all season, acestea prezentându-se în diferite mărimi și modele, specifice fie mărcii mașinii, fie preferintelor pe care tu le ai cu privire la astfel de elemente necesare mașinii și siguranței acesteia.

Nu omite, așadar, când vine vorba despre mașina ta anvelopele off road Bf Goodrich ALL TERAIN T/1 K02 31/10.5/R15 109S all season sau cele Windforce CATCHFORMS M/T 31/10.5/R15 109Q. Îți spun ceva acestea? Ei bine, află că ele sunt disponibile în diferite mărimi, pentru diferite terenuri și situații, la fel cum este și în cazul anvelopelor off road Federal COURAGIA M/T OWL 35/12.5 R15 113Q sau cele Silverstone TT. 

banner-home

Aruncă o privire peste ele și asigură-te că le achiziționezi pe cele care îți plac cel mai mult. Ai de unde alege și nicidecum nu vei fi constrâns. Prețurile sunt și ele accesibile, astfel că s-ar putea ca achiziținând anvelope off road de pe autolucas.ro să ieși mult mai ieftin, decât dacă le-ai fi achiziționat din altă parte. Totuși, chiar și dacă acestea se dovedesc mai scumpe, nu te gândi la banii pe care tocmai trebuie să-i dai, ci gândește-te la siguranța pe care aceste anvelope off road all season calitative ți-ar putea-o aduce! Achiziționează-le pe acestea și completează pachetul și cu jante aliaj, care sunt, de altfel, un element destul de important în ceea ce privește aspectul anvelopelor per total și al mașinii tale! 

Convinge-te acum că merită să achiziționezi de pe autolucas.ro!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul