Criteriul National

Apa calda gratuita la discretie in fiecare anotimp

Apa calda gratuita la discretie in fiecare anotimp
februarie 28
14:44 2018

Cu panou solar presurizat se sigura apa calda gratuita, la discretie in fiecare anotimp si prin acesta informatie mi-am inceput prezentarea. Doream sa pun la punct un sistem de asigurare a apei menajere gratuit si sigur pentru tot timpul anului, la pensiunile si cabanele noastre chiar si cand sunt furtuni sau avarii la sistemul de alimentare cu electricitate.
Imi facusem temele si eram pregatita sa raspund la toate obiectiile, iar ele nu au intarziat sa apara.

POL. foto
1. Cine se urca pe acoperisuri sa le monteze si daca se produc distrugeri mari prin daramarea sau deteriorarea acoperisurilor sub greutatea panourilor?
Argument: Panourile presurizante se pot monta si in curtea imobilului, intr-un loc unde cad razele soarelui perpendicular sau este lumina multe ore pe zi. Nu necesita fixarea la inaltime.
2. In general, panourile solare sunt eficiente vara, cand soarele bate cu putere. Sa fim seriosi, de multe ori, omul supraincalzit de canicula, in zilele toride face un dus rece. Consumul de apa calda este mai mic vara, tocmai cand functionaeaza panourile, deci investitia nu se justifica.
Argument: Spre deosebire de alte tipuri de panouri solare, cele presurizante dau randament si iarna si sunt functionale la orice temperatura. Omul isi spala hainele si vara, atunci le spala cel mai des din cauza prafului si tranpiratiei excesive.
3. In cazul in care se defecteaza reparatiile sau inlocuirea unui tub costa foarte mult. La cheltuielile de achizitionare si montare se adauga si cele de intretinere.
Argument: Sistemul functioneaza si daca se strica un tub. In plus panoul este rezistent la grindina si alte intemperii.
4. Vom avea asigurata apa calda, dar presiunea?
Argument: De aceea am ales acest tip de panou ca sa asigur accesi presiune si la apa calda, cum avem la apa rece. Nu se poate sistem mai eficient de incalzire si dozare a apei menajere ca acesta. Cu ajutorul lui vor functiona corect si masinile de spalat si intreaga instalatie de apa din unitatile de cazare.
5. Investim mult, iar durata de viata a panourilor si boilerului este scurta.
Argument: 1900 de lei sau 2500 lei este pretul corect al unui sistem dependent energetic, care asigura permanent necesarul de apa calda la presiunea necesara in locatii. In plus, termenul de garantie este foarte mare de 15-20 de ani, atat pentru panou, cat si pentru boiler. Fiind din inox, boilerul de depozitare asigura apa calda de calitate superioara fara rugina sau alte impuritati (inoxul functioneaza adesea ca un dezinfectant).
Consiliul de administratie nu a mai avut obiectii, iar astazi clientii nostri lauda accesul la utilitati si ne pun intrebari despre panouri presurizate.
Sistemul s-a extins si la gospodariile individuale din jur si ne bucuram ca am reusit sa introducem un element de civilizatie in regiune.
In functie de pret, capacitatea boilerului din inox este de 100 de litri, 150 de litri sau 200 de litri. Ele sunt livrate la domiciliul solicitantului, daca se achita cheltuielile de transport de 90 de lei si pot fi montate de instalatori, dar si de catre un gospodar priceput.
In colet se gaseste tot ceea ce este necesar pentru instalarea sistemului, iar la Dbsolar sunt cele mai mici preturi ale produselor de profil din Romania, chiar daca acestea sunt fabricate conform celor mai inalte standarde la Dubai.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro