Criteriul National

Apa Kangen – pH adaptat pentru toate activitățile din bucătărie

Apa Kangen – pH adaptat pentru toate activitățile din bucătărie
noiembrie 12
17:37 2020

Ionizatorul de apă Enagic este un dispozitiv performat ce îți asigură în orice moment al zilei apă curată pentru consum, filtrată de impurități, ce trece printr-un proces de electroliză pentru a i se echilibra nivelul pH-ului. Apa Kangen este utilă în mai multe activități ale casei, având o paletă largă de întrebuințări. Astfel, cu un sigur aparat înlocuiești apa cumpărată de la magazin și ai în plus certitudinea că apa este sigură pentru consum, are pH potrivit și este benefică pentru sănătate.

Cum îți vine în ajutor apa Kangen

De îndată ce montezi ionizatorul de apă, veți avea o relație de nedespărțit. Apa Kangen este inovatoare datorită proprietăților cu efecte pozitive în organism. Astfel, datorită nivelului pH-ului ușor alcalin, de 8,5-9,5, dar și datorită faptului că este purificată, devine sigură pentru a o consuma zilnic. Asigurând doza zilnică de apă în organism previi deshidratarea, ajuți corpul să transporte eficient nutrienții, contribui la o digestie eficientă și la eliminarea toxinelor din corp. Pentru că este filtrată de impurități, apa Kangen te ține departe de bacterii și microorganisme ce pot dezvolta infecții și alte afecțiuni medicale.

În plus, apa Kangen îți menține sănătatea, contribuind la menținerea echilibrului acido-bazic din corp. Apa Kangen ușor alcalină contribuie la scăderea acidității din stomac atunci când te confrunți cu o aciditate prea mare în stomac ce nu poate fi reglată de celulele din pereții stomacului. Acidoza, fenomenul care apare atunci când corpul produce prea mult acid gastric, poate fi echilibrată consumând o apă ușor alcalină care să nu aducă și mai multă aciditate în corp.

2

Cum poți folosi cu succes apa Kangen la gătit

Atunci când prepari felurile tale preferate de mâncare este posibil ca apa să fie unul dintre ingredientele principale. În acest caz, trebuie să știi că tipul de apă pe care îl folosești influențează gustul dar și siguranța preparatelor. Uneori nici fierberea apei nu ajută în înlăturarea unor sedimente, de aceea este recomandat să folosești apa Kangen. În plus, aceasta extrage aromele din alimente și păstrează culorile vii ale legumelor și fructelor. Fierbe mai repede cu 25-30% decât apa obișnuită, scâzând punctul de fierbere al apei și oferă un gust mai intens al mâncării. Ciorbele și supele ies mai bune datorită apei alcaline care extrage mare parte din nutrienții din carne și oase.

Apa Kangen potențează aroma cafelei și a ceaiului, oferă culoare băuturilor și anulând gustul amar. Prepară băuturile favorite cu această apă și te vei bucura de mai multă savoare.

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce au nevoie florile de apă cu pH potrivit

Dacă ai câteva plante în bucătărie care să te ajute cu producția de oxigen, le poți ajuta să crească optim udându-le cu apa Kangen, ușor alcalină. Astfel, plantele își păstrează prospețimea și pot lupta împotriva bolilor. Este perfectă pentru plantele ce preferă un mediu alcalin, oferind toate substanțele de care plantele au nevoie. Este mai ușor de absorbit și crește durata de viață a florilor și plantelor tăiate și puse într-o vază. Este bună și pentru germinarea semințelor, asigurându-le hrană pentru a crește mai repede.

Integrează și tu apa Kangen în viața ta!

Cu ajutorul ionizatorului de la Enagic te poți bucura de o viață mai ușoară și mai sănătoasă. Cu o mulțime de utilizări în bucătărie dar chiar și la birou, apa Kangen devine imediat cel mai bun prieten din casă. Consumi apă curată, gătești mâncare delicioasă și ai grijă de plantele tale doar cu apa Kangel ușor alcalină. Dar ionizatorul generează și alte 4 tipuri de apă, așa că pregătește-te pentru toate beneficiile sale!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul