Criteriul National

Apa proaspata si sanatoasa chiar la tine la chiuveta

Apa proaspata si sanatoasa chiar la tine la chiuveta
martie 15
16:22 2020

Pentru a avea un mod de viata sanatos, medicii recomanda consumul a minim doi litrii de lichide in fiecare zi. Daca vrei sa ai un mod de viata sanatos, este important sa bei apa. Insa ce faci atunci cand nu esti sigur ca apa pe care o consumi este intradevar sanatoasa.

In unele orase si sate din tara, apa de la retea este din ce in ce mai greu de baut, fiind contaminata cu substante precum clorul care poate fi foarte daunator pentru sanatate. Daca vrei sa ai parte de apa numai buna de baut chiar la tine la chiuveta si locuiesti la casa, atunci alege sa apelezi la o companie specializata in foraje puturi care o sa te ajute sa iti poti indeplinii obiectivul de a avea un mod de viata mai sanatos.

De ce sa alegi o companie ca 123forajeputuri.ro care sa iti foreze putul in loc sa il faci tu singur?

Forarea unui put nu este un proiect pe care il poti face singur cu unelte obisnuite. Daca vrei sa ai un put la tine in curte la o adancime de la care sa poti avea apa proaspata de baut si pentru consumul zilnic, este chiar esential sa apelezi la o companie specializata care are aparatura si masinarii ce pot ajunge la stratul de apa potabila intr-un timp scurt.

Specialistii iti pot spune si unde este cel mai bine sa ti se foreze putul. Daca ai grajduri, fose sau locuri in care pastrezi substante chimice care pot afecta calitatea apei, este recomandat ca forajul sa se faca cat mai departe de acestea pentru ca apa sa nu poata fi infestata cu anumite substante. De asemenea, doar un specialist poate sa iti spuna care este adancimea la care trebuie forat putul pentru a avea apa buna pentru uz zilnic. Daca ai nevoie de apa pentru irigarea gradinii, nu o sa ai nevoie de un foraj la o adancime foarte mare, insa daca ai nevoie de apa pentru a o folosi la nevoile zilnice, pentru consum, gatit sau curatenie, ai nevoie de un foraj la o adancime mai mare pentru o calitate mai mare a apei.

Daca alegi sa iti faci propriul foraj de apa, in timp o sa observi ca ai o multime de avantaje. Renuntand la apa de la reteaua de alimentare a orasului, nu o sa mai fie nevoie sa platesti facturi, ceea ce iti v-a aduce cateva economii pentru bugetul tau. Deci, apeleaza la o companie de foraje puturi pentru a te putea bucura mereu de apa pura chiar la tine la chiuveta. Poti face si economii in timp ce apa pe care o consumi este mult mai sanatoasa decat cea de la retea.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul