Criteriul National

Aparat dentar invizibil invisalign – zambet placut, incredere in sine!

Aparat dentar invizibil invisalign –  zambet placut, incredere in sine!
septembrie 02
08:55 2015

Increderea de sine este senzatia interioara de putere care ne determina sa ne indeplinim propriile dorinte si sa ducem la bun sfarsit orice activitate. Respectul pentru propria persoana se dezvolta ducand o viata constienta, identificand obiectivele, prin integrare personala si prin acceptarea de sine.

Aspectul fizic are o influenta covarsitoare asupra acceptarii de sine. Frumusetea creaza stare de bine si este principalul criteriu dupa care suntem analizati, abia apoi sunt luate in considerare si observate celelalte calitati. Prima impresie conteaza si se formeaza cel mai rapid, de aceea imaginea pe care o afisam este importanta.

Defecte legate de aspectul dintilor, duc la dezvoltarea unor complexe si scad din respectul de sine. De aceea spcialistii din cadrul Piano Cabinet, recomanda intocmirea unui plan de tratament personalizat si utilizarea unui aparat dentar invizibil invisalign, care sa va transforme zambetul si sa va ajute sa recapatati sentimentul de incredere.

Ce este aparatul dentar Invisalign?

Este un aparat dentar invizibil nou, revolutionar, care inlocuieste cu mare succes aparatul clasic. Este format dintr-un set de mulaje transparente, care purtate conform planului intocmit cu medicul specialist, in doar cateva saptamani indreapta dintii aducandu-i in pozitia dorita. Activitatile zilnice nu sunt perturbate de purtarea mulajelor, dieta si igeiena dentara nu au de suferit.

Aparatul dentar Invisalign indreapta dintii utilizand o serie de aliniatori detasabili aproape invizibili, adaptati pentru nevoile individuale. Odata la doua saptamani aligniatorii sunt inlocuiti in functie de migratia dintiilor. La finalul tratamentului dintii sunt complet deplasati in pozitia proiectata.

Planul de tratament intocmit impreuna cu medicul ortodont implica crearea strategiei de deplasare a dintilor printr-un sistem virtual special dezvoltat. Astfel veti sti inca de la inceputul tratamentului cum se vor deplasa dintii dumneavoastra si durata acestuia. In functie de datele obtinute sunt produse mulajele de alignerele, personalizate.

Avantajele utilizarii unui aparat dentar invizibil Invisalign sunt numeroase. In primul rand mulajele sunt detasabile, deci pot fi inlaturate in timpul meselor si in timpul efectuarii igienei dentare. Sunt personalizate si aveti garantia ca dintii ajung la pozitia dorita rapid. Un alt avantaj al acestuia este ca nu se observa, comparativ cu aparatele traditionale care ies in evidenta imediat, aceste mulaje sunt aproape invizibile, deci puteti zambi fara a fi stanjeniti de prezenta lor. Sunt confortabile si nu irita cavitatea bucala, lipsa firelor metalice este benefica pentru confotul utilizatorului.

Numeroase persoane si-au schimbat viata si si-au recapatat increderea in fortele proprii dupa ce au utilizat acest sistem inovator. Acum zambesc mai des si sunt mai fericite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

1 Comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo