Criteriul National

Aparat dentar invizibil invisalign – zambet placut, incredere in sine!

Aparat dentar invizibil invisalign –  zambet placut, incredere in sine!
septembrie 02
08:55 2015

Increderea de sine este senzatia interioara de putere care ne determina sa ne indeplinim propriile dorinte si sa ducem la bun sfarsit orice activitate. Respectul pentru propria persoana se dezvolta ducand o viata constienta, identificand obiectivele, prin integrare personala si prin acceptarea de sine.

Aspectul fizic are o influenta covarsitoare asupra acceptarii de sine. Frumusetea creaza stare de bine si este principalul criteriu dupa care suntem analizati, abia apoi sunt luate in considerare si observate celelalte calitati. Prima impresie conteaza si se formeaza cel mai rapid, de aceea imaginea pe care o afisam este importanta.

Defecte legate de aspectul dintilor, duc la dezvoltarea unor complexe si scad din respectul de sine. De aceea spcialistii din cadrul Piano Cabinet, recomanda intocmirea unui plan de tratament personalizat si utilizarea unui aparat dentar invizibil invisalign, care sa va transforme zambetul si sa va ajute sa recapatati sentimentul de incredere.

Ce este aparatul dentar Invisalign?

Este un aparat dentar invizibil nou, revolutionar, care inlocuieste cu mare succes aparatul clasic. Este format dintr-un set de mulaje transparente, care purtate conform planului intocmit cu medicul specialist, in doar cateva saptamani indreapta dintii aducandu-i in pozitia dorita. Activitatile zilnice nu sunt perturbate de purtarea mulajelor, dieta si igeiena dentara nu au de suferit.

Aparatul dentar Invisalign indreapta dintii utilizand o serie de aliniatori detasabili aproape invizibili, adaptati pentru nevoile individuale. Odata la doua saptamani aligniatorii sunt inlocuiti in functie de migratia dintiilor. La finalul tratamentului dintii sunt complet deplasati in pozitia proiectata.

Planul de tratament intocmit impreuna cu medicul ortodont implica crearea strategiei de deplasare a dintilor printr-un sistem virtual special dezvoltat. Astfel veti sti inca de la inceputul tratamentului cum se vor deplasa dintii dumneavoastra si durata acestuia. In functie de datele obtinute sunt produse mulajele de alignerele, personalizate.

Avantajele utilizarii unui aparat dentar invizibil Invisalign sunt numeroase. In primul rand mulajele sunt detasabile, deci pot fi inlaturate in timpul meselor si in timpul efectuarii igienei dentare. Sunt personalizate si aveti garantia ca dintii ajung la pozitia dorita rapid. Un alt avantaj al acestuia este ca nu se observa, comparativ cu aparatele traditionale care ies in evidenta imediat, aceste mulaje sunt aproape invizibile, deci puteti zambi fara a fi stanjeniti de prezenta lor. Sunt confortabile si nu irita cavitatea bucala, lipsa firelor metalice este benefica pentru confotul utilizatorului.

Numeroase persoane si-au schimbat viata si si-au recapatat increderea in fortele proprii dupa ce au utilizat acest sistem inovator. Acum zambesc mai des si sunt mai fericite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

1 Comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro