Criteriul National

Aparat dentar invizibil invisalign – zambet placut, incredere in sine!

Aparat dentar invizibil invisalign –  zambet placut, incredere in sine!
septembrie 02
08:55 2015

Increderea de sine este senzatia interioara de putere care ne determina sa ne indeplinim propriile dorinte si sa ducem la bun sfarsit orice activitate. Respectul pentru propria persoana se dezvolta ducand o viata constienta, identificand obiectivele, prin integrare personala si prin acceptarea de sine.

Aspectul fizic are o influenta covarsitoare asupra acceptarii de sine. Frumusetea creaza stare de bine si este principalul criteriu dupa care suntem analizati, abia apoi sunt luate in considerare si observate celelalte calitati. Prima impresie conteaza si se formeaza cel mai rapid, de aceea imaginea pe care o afisam este importanta.

Defecte legate de aspectul dintilor, duc la dezvoltarea unor complexe si scad din respectul de sine. De aceea spcialistii din cadrul Piano Cabinet, recomanda intocmirea unui plan de tratament personalizat si utilizarea unui aparat dentar invizibil invisalign, care sa va transforme zambetul si sa va ajute sa recapatati sentimentul de incredere.

Ce este aparatul dentar Invisalign?

Este un aparat dentar invizibil nou, revolutionar, care inlocuieste cu mare succes aparatul clasic. Este format dintr-un set de mulaje transparente, care purtate conform planului intocmit cu medicul specialist, in doar cateva saptamani indreapta dintii aducandu-i in pozitia dorita. Activitatile zilnice nu sunt perturbate de purtarea mulajelor, dieta si igeiena dentara nu au de suferit.

Aparatul dentar Invisalign indreapta dintii utilizand o serie de aliniatori detasabili aproape invizibili, adaptati pentru nevoile individuale. Odata la doua saptamani aligniatorii sunt inlocuiti in functie de migratia dintiilor. La finalul tratamentului dintii sunt complet deplasati in pozitia proiectata.

Planul de tratament intocmit impreuna cu medicul ortodont implica crearea strategiei de deplasare a dintilor printr-un sistem virtual special dezvoltat. Astfel veti sti inca de la inceputul tratamentului cum se vor deplasa dintii dumneavoastra si durata acestuia. In functie de datele obtinute sunt produse mulajele de alignerele, personalizate.

Avantajele utilizarii unui aparat dentar invizibil Invisalign sunt numeroase. In primul rand mulajele sunt detasabile, deci pot fi inlaturate in timpul meselor si in timpul efectuarii igienei dentare. Sunt personalizate si aveti garantia ca dintii ajung la pozitia dorita rapid. Un alt avantaj al acestuia este ca nu se observa, comparativ cu aparatele traditionale care ies in evidenta imediat, aceste mulaje sunt aproape invizibile, deci puteti zambi fara a fi stanjeniti de prezenta lor. Sunt confortabile si nu irita cavitatea bucala, lipsa firelor metalice este benefica pentru confotul utilizatorului.

Numeroase persoane si-au schimbat viata si si-au recapatat increderea in fortele proprii dupa ce au utilizat acest sistem inovator. Acum zambesc mai des si sunt mai fericite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

1 Comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro