Criteriul National

Aparate de tuns coporale – accesorii și piese de schimb

Aparate de tuns coporale – accesorii și piese de schimb
martie 05
14:09 2020

Dacă ești în căutarea unui aparat de tuns corporal pe care să-l folosești timp îndelungat și care să fie adaptat nevoilor tale, este important să strângi câteva informații generale despre aceste dispozitive. Deseori ni se întâmplă, din motive precum lipsa informației, amplitudinea pieței de desfacere, diferitele promoții sau programe de marketing, să facem o alegere de care să ne dăm seama că nu a fost tocmai bună, ca într-un final, să ajungem să cheltuim mai mult decât ne-am fi permis în mod normal.

Aparatul de tuns corporal își face apariția în viața bărbatului datorită noilor tendințe occidentale, care încearcă să scoată în evidență o alfel de masculinitate, care, până nu demult, era un subiect tabu. Dacă acum câțiva ani prezența pe corp a părului era un semn al masculinității, în momentul de față din ce în ce mai mulți bărbați nu mai sunt adepții acestei teorii.

Odată cu apariția pe piață a aparatelor de tuns corporale, companiile producătoare de aparate de tuns au trecut la următorul pas și anume la dezvoltarea tehnică a aparatelor de tuns, creând un design ergonomic și lucrând la dimensiunea și greutatea acestora. Vezi aici cele mai vandute aparate pe piata din Romania.

aparat pentru tunsul barbii

Popularitatea aparatelor de tuns corporal, a condus, inevitabil, la dezvoltarea tehnică a acestora,iar în acest sens au apărut diferite tipuri de aparate de tuns, detaliate mai jos,  pentru a veni în sprijinul tău atunci când te afli în căutarea unui aparat de tuns corporal:

  • exclusive: aceste aparate sunt destinate doar pentru o anumită parte a corpului,(piept,zona intimă,nas,urechi) de la cele banale până la cele profesionale, cu lame și mod de folosire special concepute,și o durată lungă de viață;
  • kit-uri:care pe lânga dispozitivul în sine, kit-urile mai conțin capete special concepute pentru diferite părți ale corpului, pipteni pe diferite dimensiuni de tăiere si soluții pentru întreținere ;
  • utilizare generală: fără accesorii, care, în mod obișnuit, sunt achiziționate pentru a fi transportate mai usor în concediu sau deplasări scurte;
  • tipul de alimentare: aici regăsim produsele cu fir,cu acumulator sau cele cu încăcare wireless. În alegerea acestui tip de dispozitiv trebuie să luăm în calcul mediul in care va fi folosit, ținând cont de faptul ca în mediu umed nu este indicat un dispozitiv cu alimentare prin cablu;
  • rezistente la apă: aceste aparate îți dau posibilitatea să folosești aparatul pe pielea umeda sau curățarea lui sub jet de apă, dar aici trebuie luat în calcul că rezistența la apă poate scădea cu timpul;

Accesorii și piese de schimb

Folosirea la scară largă a aparatelor de tuns aproape că a impus ca industria să se  dezvolte foarte mult și în direcția accesoriilor  pentru aparatele de tuns corporale, astfel că, in acest moment puteti găsi pe piață de la banalele aparate de tuns până la cele profesionale care pot cuprinde următoarele accesorii/funcții :

  1. pieptenii – care pot avea diferite marimi de taiere. Este bine ca aparatul pe care îl achiziționezi să aibă piepteni de mai multe dimesiuni pentru ca tu să poți adapta lungimea părului în funcție de zona pe care alegi să o îngrijești ;
  2. capete de tuns din oțel inoxidabil, care pot fi placate cu zirconiu sau titan,pentru diferite părți ale corpului (nas,urechi,piept);
  3. perie – acest accesoriu este necesar pentru curățarea aparatului după folosire. Îngrijirea aparatului după fiecare folosire va contribui la durata de viață a acestuia;
  4. acumulator de rezerva – pentru aparatele de tuns fără fir și cele cu încărcare wireless;

Atunci când te-ai decis să-ți achiziționezi un aparat de tuns corporal și mai ales unul în care o să investești o importantă sumă de bani,este bine să iei în calcul și dacă la acel dispozitiv poți găsi piese de schimb și asta pentru a te asigura că te vei putea folosi de acest aparat cât mai mult timp.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Maria

Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul