Criteriul National

Aparate fitness pentru exterior

iunie 09
13:39 2020

Este posibil sa cumperi aparate fitness pentru exterior pentru copii de varste diferite si adulti, de la waterboyz.ro. Aceste echipamente stradale nu sunt atribute mai putin importante decat complexele de joaca pentru copii si alte elemente pentru joaca in aer liber. Waterboyz.ro ofera diverse echipamente de exercitii in aer liber pentru antrenamente zilnice, atat pentru copiii sanatosi, cat si pentru cei cu dizabilitati. Poti cumpara astfel de echipamente pentru instalare in perimetrul blocurilor, intr-un parc, in curtea unui sanatoriu sau chiar in curtea casei. Waterboyz ofera cele mai bune solutii bazate pe dorintele si nevoile tale. Aparatele de fitness pentru exterior sunt potrivite pentru a lucra cu diferite grupuri musculare. Astfel, poti face fitness in aer curat langa casa si nu va trebui sa pierzi timpul pentru a merge la sala si, de asemenea, sa platesti un abonament pentru fiecare antrenament.

Aparate fitness pentru exterior – Caracteristici

Aparatele de fitness pentru exterior sunt complet mecanice. Dispozitivele amplasate in aer liber sunt proiectate pentru exercitii fizice active in aer curat si care pot fi efectuate pe orice vreme. Prin urmare, este important sa fie mecanice si nu modele electrice ca in salile de sport. Aparatele de exercitiu in aer liber sunt confectionate din materiale rezistente la uzura. Echipamentul este expus la umiditate, temperaturi extreme si frecare. Prin urmare, aparatele sunt realizate din metal rezistent. Fiecare simulator trece printr-o etapa de galvanizare, care garanteaza protectia impotriva ruginii pe intreaga perioada de functionare. Aspectul prezentabil al produselor este mentinut mult timp datorita coloratiei cu pulbere in doua straturi.

Echipamentele de fitness in aer liber indeplinesc cerintele de siguranta. Atunci cand faci sport, este important sa elimini riscul de accidentare. De aceea, de regula, pe astfel de amplasamente este instalat un paviment din tartan turnat, care protejeaza impotriva impactului si atenueaza caderea. Manerele simulatoarelor sunt echipate cu placute cauciucate pentru usurinta de utilizare. Specialistii Waterboyz.ro sunt gata sa-ti ofere amplasamente la cheie cu aparate fitness pentru exterior.

Aparate fitness pentru exterior – Modele

Spre exemplu, aparatele de fitness masaj pentru brate si spate, aparatele pentru brate si abdomen, aparatele pentru umeri si spate, aparatele fitness 2 tipuri de stepper, pentru umeri si abdomen, pentru brate si picioare, bicicleta si spate si multe altele sunt de inalta performanta. Aceste aparate fitness iti permit sa iti antrenezi in siguranta diferite grupuri musculare. Exercitiile sistematice asupra muschilor,  intaresc si sculpteaza intregul corp. Datorita numeroaselor dispozitive, te poti antrena la intensitati diferite, de la recreere la rezistenta. Antrenamentul pe aceste dispozitive intareste eficient si dezvolta cele mai importante parti ale corpului: biceps, triceps, umeri, muschii pectorali, abdominali, spate, picioare. Un aparat de fitness pentru exterior ocupa putin spatiu, asa ca este potrivita pentru orice spatiu de joaca in aer liber.

Aparate fitness pentru exterior pentru persoanele cu dizabilitati

In prezenta acestor aparate de fitness urban pentru persoanele cu dizabilitati, adolescentii, tinerii si persoanele de orice varsta se pot antrena pentru a deveni mai mobili. Copiii cu dizabilitati se pot antrena sub supravegherea adultilor sau a tovarasilor mai mari fara ca parintii sa-si faca griji pentru siguranta lor.  Aceste aparate de fitness sunt moderne si pot decora teritoriul oricarei curti, parc sau sanatoriu. Toate suprafetele exterioare sunt supuse prelucrarii duble si datorita acestui fapt, elementele isi pastreaza luminozitatea si calitatea acoperirii timp de mai multi ani.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul