Criteriul National

Aparate horeca pentru fast-food: crepiere, aparate pentru vafe si hot-dog

Aparate horeca pentru fast-food: crepiere, aparate pentru vafe si hot-dog
decembrie 06
17:04 2016

Afacerile cu fast-food sunt pe val iar daca planuiti sa faceti si dumneavoastra acest pas important pentru a va deschide propriul centru de fast-food cu siguranta aveti nevoie de cele mai bune echipamente, durabile si eficiente, care sa va ajute sa livrati rapid preparate tuturor clientilor dumneavoastra.

Aveti deja un fast-food si sunteti permanent in cautarea celor mai bune solutii de optimizare a activitatii dumneavoastra? Fie ca doriti sa va extindeti, sa renuntati la o parte din echipamentele si aparatele extrem de uzate care nu mai fac fata solicitarilor sau care pur si simplu s-au defectat iremediabil, punem la dispozitia dumneavoastra o oferta complexa de echipamente horeca.

hot-dog

Echipamente horeca pentru fast-food:

- Aparat hot-dog cu 4 tepuse. De acum va fi foarte usor sa preparati rapid hot-dog pentru clientii dumneavoastra. Acest dispozitiv este special gandit pentru a face fata solicitarilor intense. Este fabricat in totalitate din inox de cea mai buna calitate si este echipat cu un termostat pentru siguranta. Se conecteaza standard la priza cu 230V. Este un echipament second hand, utilizat foarte putin, ocazional si care se vinde cu garantie 6 luni. Verificati aici pretul promotional.

- Crepiera electrica 212011 HENDI. Este dubla, are doua ochiuri cu suprafata foarte neteda realizata din fonta emailata. Pachetul contine spatula din lemn pentru a nu zgaria suprafata de coacere. Carcasa crepierei este realizat din otel inoxidabil, extrem de solid si rezistent, special creat pentru conditiile regasite de obicei intr-o bucatarie tip fast-food. Cele doua placi de incalzire au diametrul de 400 mm si temperatura poate fi ajustata intr-un interval generos, intre 50 si 300 grade Celsius. Cele mai bune clatite incep cu cele mai bune echipamente iar cele mai bune echipamente horeca pentru fast-food le gasiti pe echipamentediscount.ro

- Aparat de facut vafe pentru cornete de inghetata GFC-1G DIAMOND.  Cu o investitie mica puteti sa va dezvoltati afacerea si mai mult. Achizitionati acest echipament special pentru realizarea cornetelor de inghetata si veti putea sa realizati dumneavoastra recipientele prospete pentru inghetata pe care o oferiti clientilor dumneavoastra. In loc sa cumparati aceste cornete este mai economic si avantajos sa le realizati dumneavoastra oricand doriti. Ca majoritatea aparatelor horeca si acest dispozitiv este realizat din otel inoxidabil (inclusiv elementii de incalzire). Este prevazut cu o placa solida din fonta iar suprafata este antiaderenta. Dupa folosire se curata foarte usor. Picioarele sunt reglabile si este usor sa gasiti pozitia potrivita in functie de locatia in care il asezati.

Gasiti acum multe echipamente horeca pentru fast-food accesand EchipamenteDiscount, un site cu preturi foarte bune.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul