Criteriul National

Aparate horeca pentru fast-food: crepiere, aparate pentru vafe si hot-dog

Aparate horeca pentru fast-food: crepiere, aparate pentru vafe si hot-dog
decembrie 06
17:04 2016

Afacerile cu fast-food sunt pe val iar daca planuiti sa faceti si dumneavoastra acest pas important pentru a va deschide propriul centru de fast-food cu siguranta aveti nevoie de cele mai bune echipamente, durabile si eficiente, care sa va ajute sa livrati rapid preparate tuturor clientilor dumneavoastra.

Aveti deja un fast-food si sunteti permanent in cautarea celor mai bune solutii de optimizare a activitatii dumneavoastra? Fie ca doriti sa va extindeti, sa renuntati la o parte din echipamentele si aparatele extrem de uzate care nu mai fac fata solicitarilor sau care pur si simplu s-au defectat iremediabil, punem la dispozitia dumneavoastra o oferta complexa de echipamente horeca.

hot-dog

Echipamente horeca pentru fast-food:

- Aparat hot-dog cu 4 tepuse. De acum va fi foarte usor sa preparati rapid hot-dog pentru clientii dumneavoastra. Acest dispozitiv este special gandit pentru a face fata solicitarilor intense. Este fabricat in totalitate din inox de cea mai buna calitate si este echipat cu un termostat pentru siguranta. Se conecteaza standard la priza cu 230V. Este un echipament second hand, utilizat foarte putin, ocazional si care se vinde cu garantie 6 luni. Verificati aici pretul promotional.

- Crepiera electrica 212011 HENDI. Este dubla, are doua ochiuri cu suprafata foarte neteda realizata din fonta emailata. Pachetul contine spatula din lemn pentru a nu zgaria suprafata de coacere. Carcasa crepierei este realizat din otel inoxidabil, extrem de solid si rezistent, special creat pentru conditiile regasite de obicei intr-o bucatarie tip fast-food. Cele doua placi de incalzire au diametrul de 400 mm si temperatura poate fi ajustata intr-un interval generos, intre 50 si 300 grade Celsius. Cele mai bune clatite incep cu cele mai bune echipamente iar cele mai bune echipamente horeca pentru fast-food le gasiti pe echipamentediscount.ro

- Aparat de facut vafe pentru cornete de inghetata GFC-1G DIAMOND.  Cu o investitie mica puteti sa va dezvoltati afacerea si mai mult. Achizitionati acest echipament special pentru realizarea cornetelor de inghetata si veti putea sa realizati dumneavoastra recipientele prospete pentru inghetata pe care o oferiti clientilor dumneavoastra. In loc sa cumparati aceste cornete este mai economic si avantajos sa le realizati dumneavoastra oricand doriti. Ca majoritatea aparatelor horeca si acest dispozitiv este realizat din otel inoxidabil (inclusiv elementii de incalzire). Este prevazut cu o placa solida din fonta iar suprafata este antiaderenta. Dupa folosire se curata foarte usor. Picioarele sunt reglabile si este usor sa gasiti pozitia potrivita in functie de locatia in care il asezati.

Gasiti acum multe echipamente horeca pentru fast-food accesand EchipamenteDiscount, un site cu preturi foarte bune.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo