Criteriul National

Aparate horeca pentru fast-food: crepiere, aparate pentru vafe si hot-dog

Aparate horeca pentru fast-food: crepiere, aparate pentru vafe si hot-dog
decembrie 06
17:04 2016

Afacerile cu fast-food sunt pe val iar daca planuiti sa faceti si dumneavoastra acest pas important pentru a va deschide propriul centru de fast-food cu siguranta aveti nevoie de cele mai bune echipamente, durabile si eficiente, care sa va ajute sa livrati rapid preparate tuturor clientilor dumneavoastra.

Aveti deja un fast-food si sunteti permanent in cautarea celor mai bune solutii de optimizare a activitatii dumneavoastra? Fie ca doriti sa va extindeti, sa renuntati la o parte din echipamentele si aparatele extrem de uzate care nu mai fac fata solicitarilor sau care pur si simplu s-au defectat iremediabil, punem la dispozitia dumneavoastra o oferta complexa de echipamente horeca.

hot-dog

Echipamente horeca pentru fast-food:

- Aparat hot-dog cu 4 tepuse. De acum va fi foarte usor sa preparati rapid hot-dog pentru clientii dumneavoastra. Acest dispozitiv este special gandit pentru a face fata solicitarilor intense. Este fabricat in totalitate din inox de cea mai buna calitate si este echipat cu un termostat pentru siguranta. Se conecteaza standard la priza cu 230V. Este un echipament second hand, utilizat foarte putin, ocazional si care se vinde cu garantie 6 luni. Verificati aici pretul promotional.

- Crepiera electrica 212011 HENDI. Este dubla, are doua ochiuri cu suprafata foarte neteda realizata din fonta emailata. Pachetul contine spatula din lemn pentru a nu zgaria suprafata de coacere. Carcasa crepierei este realizat din otel inoxidabil, extrem de solid si rezistent, special creat pentru conditiile regasite de obicei intr-o bucatarie tip fast-food. Cele doua placi de incalzire au diametrul de 400 mm si temperatura poate fi ajustata intr-un interval generos, intre 50 si 300 grade Celsius. Cele mai bune clatite incep cu cele mai bune echipamente iar cele mai bune echipamente horeca pentru fast-food le gasiti pe echipamentediscount.ro

- Aparat de facut vafe pentru cornete de inghetata GFC-1G DIAMOND.  Cu o investitie mica puteti sa va dezvoltati afacerea si mai mult. Achizitionati acest echipament special pentru realizarea cornetelor de inghetata si veti putea sa realizati dumneavoastra recipientele prospete pentru inghetata pe care o oferiti clientilor dumneavoastra. In loc sa cumparati aceste cornete este mai economic si avantajos sa le realizati dumneavoastra oricand doriti. Ca majoritatea aparatelor horeca si acest dispozitiv este realizat din otel inoxidabil (inclusiv elementii de incalzire). Este prevazut cu o placa solida din fonta iar suprafata este antiaderenta. Dupa folosire se curata foarte usor. Picioarele sunt reglabile si este usor sa gasiti pozitia potrivita in functie de locatia in care il asezati.

Gasiti acum multe echipamente horeca pentru fast-food accesand EchipamenteDiscount, un site cu preturi foarte bune.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro