Criteriul National

Aparatele de tuns si diversitatea lor

Aparatele de tuns si diversitatea lor
mai 26
18:47 2017

Aparat de tuns parul din nas

De fiecare data cand discutam de aparatele de tuns, uneori incercam sa facem referire la un anumit tip si din pacate, persoanele carora ne adresam inteleg cu totul altceva. Acest lucru, se datoreaza in mod clar tipurilor disponibile de pe piata si care in ultimii doi ani de zile au devenit mai mult o necesitate decat un simplu moft, indiferent despre ce aparat de tuns discutam.

Asadar, fara sa mai pierzi timpul iti recomand sa citesti articolul pana la finalul sau deoarece in doar cateva minute de citit vei intelege care este diferenta intre aceste tipuri de aparate si de ce este important sa le deti pe toate. Acest lucru, este recomandat chiar si de producatorii sai, deoarece importanta lor este una foarte mare si viata noastra nu ar putea fi atat de comoda fara sa le folosim.

Cate tipuri de aparate de tuns gasim pe piata?

Aceste aparate tuns parul din nas sunt cu siguranta mai noi si cu o notorietate destul de scazuta, deoarece reticienta oamenilor de a vorbi despre un astfel de aparat este destul de mare. Si de aceea, beneficiile sale nu sunt atat de cunoscute ca si in cazul celorlalte aparate, din pacate.

Totusi, vanzarile sale nu sunt deloc mici pentru ca cei care le achizitioneaza prefera sa nu intrebe si sa le comande direct. Asadar, ar trebui sa ai si tu in vedere existenta lor si daca crezi ca ai probleme cu acest tip de par, iti recomand sa comanzi un astfel de aparat.

Cu o notorietate ceva mai mare decat a celor precedente, aceste aparate tuns parul din urechi sunt foarte la moda, in special pentru barbatii care au trecut de prima tinerente. Totusi, nu doar aceasta categorie de pesoane trebuie sa se axeze pe aceste aparate deoarece problema parului din urechi a devenit foarte intalnita si cea mai simpla si sigura metoda prin care poti scapa de acest inconvenient este sa folosesti aparatele de care tocmai citesti. In felul acesta iti vei usura viata de zi cu zi si nu iti vei mai face probleme despre acest disconfort.

Si in final, am ajuns la binecunoscutele aparate tuns barba, cele care au o notorietate atat de mare incat aproape orice barbat, fie ca are sau nu barba are un astfel de aparat in casa. Catatea si beneficiile pe care un astfel de aparat le ofera sunt cele mai bune motive pentru care ar trebui sa iti achizitionezi un aparat de tuns barba, reusind astfel sa iti faci viata mai usoara de la o zi la alta si fara niste sacrificii foarte mare.

Concluzie

In urma acestor randuri, sper ca ti-am satisfacut curiozitatea si intrebarile iar de acum in colo, nu vei mai incurca aparatele de tuns si vei intelege cu exactitate ceea ce iti va spune partenerul de discutie. In caz contrar, iti recomand sa recitesti inca o data articolul si chiar daca vei mai pierde timp macar te vei alege cu o informatie de calitate si care sa iti fie foarte utile pe viitor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo