Criteriul National

Aparatura laborator de la Sigma Evolution

Aparatura laborator de la Sigma Evolution
martie 22
17:38 2019

Aparatura laborator include o intreaga clasa de echipamente pentru studiul lichidelor, solidelor si materialelor in vrac. Pot fi atat dispozitive principale, cat si dispozitive auxiliare. Utilizand instrumente de laborator, se poate masura nivelul de umiditate si vascozitate, se incalzesc si se amesteca materialele si se curata anumite tipuri de produse. In plus, aceasta clasa include echipamente indispensabile pentru realizarea unor cercetari sigure – trepiede sau sisteme de pompare. Mai multe detalii despre tipurile de instrumente de laborator pot fi gasite in catalogul magazinului online de specialitate.

Este aproape imposibil de enumerat domeniile activitatii umane in care sunt folosite instrumentele de laborator. Ele sunt utilizate in laboratoarele medicale, alimentare, agricole, industriale, petrochimice si stiintifice. Pentru majoritatea industriilor, sunt furnizate instrumente de laborator adecvate, specializate, care sunt utilizate impreuna cu tipurile generale de echipament.

Aparatura electronica pentru laborator

O parte substantiala a instrumentelor moderne de laborator este electronica. Aceasta inseamna ca majoritatea proceselor pe care le furnizeaza dispozitivele de laborator, sunt efectuate automat, cu o implicare minima a oamenilor. Astfel, instrumentele de laborator simplifica activitatile cercetatorului, prezentand in acelasi timp caracteristici excelente de performanta. Lucrul cu astfel de echipamente reduce semnificativ costurile si timpul.

Pana in prezent, productia de instrumente de laborator este realizata pentru multe industrii, fiind ceruta de multe companii. Producatorii interni si straini furnizeaza echipamente fiabile si de inalta calitate pentru cercetare in diferite domenii de activitate. Aparatele de distilare a apei, echipamentele pentru laboratoarele de prelucrare a cerealelor, pentru industria petroliera si pentru produsele lactate si alte dispozitive, astazi, pot fi gasite cu usurinta.

Analizatorul de umiditate

Unul dintre cele mai cunoscute aparaturi, este Analizorul de umiditate, care iti permite sa determini rapid si precis continutul de umiditate in diferite materiale fibroase solide, monolitice, in vrac, pasta. Dispozitivul este utilizat pe scara larga in agricultura (pentru masurarea continutului de umiditate a cerealelor si a semintelor), industrie (materiale de constructie, pulberi, paste), in productia de alimente (produse de panificatie si produse de cofetarie, produse din carne, ceai, tutun). Principiul de functionare al analizorului de umiditate este de a calcula diferenta in greutatea produsului original si dupa ce este complet uscat.

Cauti echipamente pentru laborator? Apeleaza la SIGMA EVOLUTION.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei