Criteriul National

APEL MOBILIZATOR! SE APROPIE EVENIMENTUL NATIONAL DE PROTEJARE A INTEGRITATII,VALORILOR, TRADITIILOR SI BOGATIILOR ROMANIEI !

iulie 28
10:05 2015

RNS

 

Se apropie cu pasi repezi evenimentul national de protejare a integritatii, traditiilor,bogatiilor si geniilor din România !

Suntem constienti de faptul ca trebuie sa ne consideram români de valoare, deoarece stim ca nu este inca totul pierdut!

                                 Impreuna suntem o forta !

Stam in tari straine pentru cativa ani, dar pana la urma tot acasa ne intoarcem si daca acasa nu mai este nimic ce ne facem ?!?!?

Hai sa luam putina initiativa, sa ne unim pe 22 AUGUST ORA 13:00 KM 0 – Bucuresti pentru DEZVOLTAREA ECONOMIEI DIN BANI ROMANESTI – USOR,USOR SE POATE!!!

Va rog sa dati share daca iubiti Romania …
Dupa ce o sa tinem un moment de reculegere pentru incetarea politicienilor din viata timp de 1 h, o luam la pas pana in fata guvernului si le spunem ce ne dorim !!!!
NE DORIM CA GUVERNUL ROMANIEI SA ADOPTE SOLUTII NU DISCUTII PENTRU :
– NATIONALIZAREA RESURSELOR
– FABRICI DIN BUGETUL STATULUI
– STOP DEFRISARII PADURILOR
– LICITATII TRANSPARENTE
- STOP IMPRUMUTURILOR EXTERNE
– STOP CORPORATIILOR
– ROMANII NU SUNT TIGANII EUROPEI !
– TRANSILVANIA ESTE A ROMANILOR !
– AUTOSTRAZI DE CALITATE NU REBUTURI !
– SUSTINEREA VALORILOR ROMANESTI SI PROMOVAREA LOR IN LUME
– DEZVOLTAREA PRODUCTIEI DE AUR DE CATRE STATUL ROMAN
– ACCIZE PE BUNE NU AFACERI PENTRU SMECHERI
– RECUPERAREA DATORIILOR EXTERNE PE CARE NUMEROASE TARI,COMPANII CORPORATISTE LE AU FATA DE ROMANIA
– ROMANII CEI MAI MARI INVENTATORI AL TUTUROR TIMPURILOR
– PAMANTUL DIN OGOARE ESTE AL PATRIEL NU AL STRAINILOR
– PROMOVAREA GENIILOR ROMANESTI SI MEDIATIZAREA LOR LA NIVEL EUROPEAN
DUMNEZEU SA NE UNEASCA SI SA NE DEA PUTERE SI INTELEPCIUNE !!!
Acestea sunt doar cateva masuri prin care tara se poate redresa in mod impresionant….Daca ne dorim cu adevarat si ne stragem 1 milion cred ca putem schimba in Romania foarte multe lucruri in BINE…..

ACESTE EVENIMENT VA FI ORGANIZAT IN FIECARE AN.O SA FIE SIMBOLUL DEMOCRATIEI ADEVARATE IN ROMANIA – REPETITIA ESTE MAMA INVATATURII !!! 22 AUGUST 2015 ESTE ZIUA IN CARE POPORUL ROMAN ISI SPUNE OFUL !!!

„Romania a devenit o turma de oi fara cionabas iar in curand lupii o sa ne fure si iarba verde din ogoare…”

Cleps Bruno Nicolae

https://www.facebook.com/cleps.bruno?fref=ts

EU IUBESC ROMANIA,TU ?

Nu uitati dragi români ca, a ata timp cat voi trai o sa organizez asemenea evenimente fara vreun interes, fara sa am vreo pretentie ci totul pun in slujba neamului, valorilor, si credintei celor ce se considera români!

Dumnezeu sa ne ajute si sa ne dea izbanda si tare as vrea sa traiesc clipa in care vom fi cu adevarat “români in tara noastra!”

 Fruntea sus natiune!

 

Intreg corpul redactional al ziarului Criteriul National va sustine si promova acest eveniment ce se doreste a fi unul de impact!

 

Sursa foto : https://www.facebook.com/events/891268674260841/

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul