Criteriul National

APEL MOBILIZATOR! SE APROPIE EVENIMENTUL NATIONAL DE PROTEJARE A INTEGRITATII,VALORILOR, TRADITIILOR SI BOGATIILOR ROMANIEI !

iulie 28
10:05 2015

RNS

 

Se apropie cu pasi repezi evenimentul national de protejare a integritatii, traditiilor,bogatiilor si geniilor din România !

Suntem constienti de faptul ca trebuie sa ne consideram români de valoare, deoarece stim ca nu este inca totul pierdut!

                                 Impreuna suntem o forta !

Stam in tari straine pentru cativa ani, dar pana la urma tot acasa ne intoarcem si daca acasa nu mai este nimic ce ne facem ?!?!?

Hai sa luam putina initiativa, sa ne unim pe 22 AUGUST ORA 13:00 KM 0 – Bucuresti pentru DEZVOLTAREA ECONOMIEI DIN BANI ROMANESTI – USOR,USOR SE POATE!!!

Va rog sa dati share daca iubiti Romania …
Dupa ce o sa tinem un moment de reculegere pentru incetarea politicienilor din viata timp de 1 h, o luam la pas pana in fata guvernului si le spunem ce ne dorim !!!!
NE DORIM CA GUVERNUL ROMANIEI SA ADOPTE SOLUTII NU DISCUTII PENTRU :
– NATIONALIZAREA RESURSELOR
– FABRICI DIN BUGETUL STATULUI
– STOP DEFRISARII PADURILOR
– LICITATII TRANSPARENTE
- STOP IMPRUMUTURILOR EXTERNE
– STOP CORPORATIILOR
– ROMANII NU SUNT TIGANII EUROPEI !
– TRANSILVANIA ESTE A ROMANILOR !
– AUTOSTRAZI DE CALITATE NU REBUTURI !
– SUSTINEREA VALORILOR ROMANESTI SI PROMOVAREA LOR IN LUME
– DEZVOLTAREA PRODUCTIEI DE AUR DE CATRE STATUL ROMAN
– ACCIZE PE BUNE NU AFACERI PENTRU SMECHERI
– RECUPERAREA DATORIILOR EXTERNE PE CARE NUMEROASE TARI,COMPANII CORPORATISTE LE AU FATA DE ROMANIA
– ROMANII CEI MAI MARI INVENTATORI AL TUTUROR TIMPURILOR
– PAMANTUL DIN OGOARE ESTE AL PATRIEL NU AL STRAINILOR
– PROMOVAREA GENIILOR ROMANESTI SI MEDIATIZAREA LOR LA NIVEL EUROPEAN
DUMNEZEU SA NE UNEASCA SI SA NE DEA PUTERE SI INTELEPCIUNE !!!
Acestea sunt doar cateva masuri prin care tara se poate redresa in mod impresionant….Daca ne dorim cu adevarat si ne stragem 1 milion cred ca putem schimba in Romania foarte multe lucruri in BINE…..

ACESTE EVENIMENT VA FI ORGANIZAT IN FIECARE AN.O SA FIE SIMBOLUL DEMOCRATIEI ADEVARATE IN ROMANIA – REPETITIA ESTE MAMA INVATATURII !!! 22 AUGUST 2015 ESTE ZIUA IN CARE POPORUL ROMAN ISI SPUNE OFUL !!!

„Romania a devenit o turma de oi fara cionabas iar in curand lupii o sa ne fure si iarba verde din ogoare…”

Cleps Bruno Nicolae

https://www.facebook.com/cleps.bruno?fref=ts

EU IUBESC ROMANIA,TU ?

Nu uitati dragi români ca, a ata timp cat voi trai o sa organizez asemenea evenimente fara vreun interes, fara sa am vreo pretentie ci totul pun in slujba neamului, valorilor, si credintei celor ce se considera români!

Dumnezeu sa ne ajute si sa ne dea izbanda si tare as vrea sa traiesc clipa in care vom fi cu adevarat “români in tara noastra!”

 Fruntea sus natiune!

 

Intreg corpul redactional al ziarului Criteriul National va sustine si promova acest eveniment ce se doreste a fi unul de impact!

 

Sursa foto : https://www.facebook.com/events/891268674260841/

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo