Criteriul National

Apeleaza la Eastlines pentru cele mai bune servicii.

august 01
10:03 2019

Apeleaza la Eastlines pentru cele mai bune servicii.

 

Ai o afacere si iti doresti sa te dezvolti? Ei bine, Eastlines te poate ajuta sa te dezvolti mai mult decat ti-ai imagina.

Gandeste-te cat de bine poate fi pentru tine sa iti dezvolti afacerea si in strainatate. Este un pas inainte si te poate ajuta sa creezi o legatura cu clientii tai din strainatate. Produsele pe care le comercializezi le poti trimite cu usurinta in strainatate cu ajutorul unui curier Anglia Romania. Poti incerca sa trimiti doar cateva colete si sa vezi cum merge treaba. 

Cu siguranta orice antreprenor isi doreste sa aiba parte de o afacere prospera. Ideea este ca trebuie sa investesti in afacerea ta pentru ca aceasta sa ajunga la un anumit nivel. Cu cat vei fi mai implicat si cu cat vei lua decizii mai bune cu atat sansele de reusita sunt mai mari. O afacere buna este o afacere in care iei decizii bune si in care te implici total. O colaborare cu o companie precum Eastlines  este cea mai buna pentru tine si pentru nevoile tale. 

A incerca sa iti vinzi produsele in strainatate implica multa munca si mult devodament. Trebuie sa te implicit mult mai mult in afacerea ta si sa incerci din rasputeri sa te promovezi mai mult. Cu siguranta vei avea clienti dar trebuie sa stii cum sa ii multumesti si sa le asiguri tot suportul de care au nevoie. 

In primul rand site-ul tau trebuie sa fie realizat cat mai bine posibil. Clientii au nevoie de poze cat mai concludente si de informatii cat mai ample. Produsele tale trebuie sa fie bine descrise astfel incat sa reusesti sa oferi informatiile necesare pentru plasarea unei comenzi. Cu cat produsele sunt mai bine detaliate cu atat oamenii vor avea mai multa incredere in compania ta.

Livrarile in strainatate trebuie sa fie facute cu o companie de incredere. Iti doresti sa ai siguranta ca produsele pe care le expediezi vor fi in cea mai buna stare si ca nu vor ajunge deteriorate. In plus trebuie sa mai ai si siguranta coletului. Nu vrei ca acesta sa se rataceasca sau sa nu fi despagubit in cazul in care se pierde. La Eurolines ai parte de toate aceste sigurante, vei vedea ca poti trimite un colet cu o foarte mare usurinta si ca nu trebuie sa te stresezi prea tare in aceasta privinta. Coletul tau va ajunge acolo unde trebuie.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul