Criteriul National

Aplicația WhatsApp va fi disponibilă și contra-cost

Aplicația WhatsApp va fi disponibilă și contra-cost
martie 10
08:26 2017

w

WhatsApp a decis sa testeze un nou serviciu, care în viitor va produce bani pentru această aplicație, știută și recunoscută în toată lumea ca fiind simplă, securizată și gratuită.

Toocmai, acest concern va lansa un serviciu care în cel mai scurt timp va determina ca toate companiile  să discute direct, prin chat, cu utilizatorii aplicației.

Ultima versiune beta a aplicației face referire la o nouă platformă. Serviciul Enterprise a fost descoperit în interiorul versiunii beta pentru Android. Momentan, acele zvonuri lansate la începutul anului 2017 se pare că au acoperire, chiar dacă nu se știe total ce va conține acest serviciu și care vor fi costurile pentru utilizatori.

Dacă judecăm după numele utilizat de serviciu, acesta sugerează o platforma pentru afaceri.Reamintesc faptul că WhatsApp a avut un tarif inițial, însă a renunțat la el ulterior.Conform ultimului raport publicat de firma de analiză digitală Similar Web, WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesaje din lume, fiind pe primul loc în 109 țări, adică în 55.6% dintre cele analizate.

Din câte se cunosc, testele au început deja, iar în prima etapă sunt implicate un numar destul de limitat de companii, așa cum a titrat publicașia de specialitate Yoda.ro.Platforma nu a oferit până în prezent vreun serviciu de business, deși are deja peste un miliard de utilizatori, iar potențialul este unul deosebit.

 Din câte se anticipă, prin lansarea acestui serviciu destinat companiilor, acestea ar putea plăti ca sa aibă posibilitatea de a trimite mesaje direct utilizatorilor, deveniți potențiali consumatori.Deocamdata, conducerea WhatsApp se preocupă de căutarea unor soluții pentru a preveni abuzul de mesaje spam, care ar putea să-i deranjeze pe utilizatori.

Noul serviciu ar putea fi util și pentru cei care vor folosi aceste servicii. De exemplu, utilizatorii vor putea discuta direct cu o companie feroviară, companie aeriană sau una dde entertainment despre orice eveniment, zbor anulat. De aceeași manieră se vor remedia și neajunsurile  cu o bancă, daca vor apărea probleme cu o tranzacție.

Aplicația populară de mesagerie WhatsApp Messenger va înceta să mai funcționeze  pe  dispozitivele mobile care nu sunt actualizate. Aplicația WhatsApp nu va mai fi compatibilă cu telefoanele mobile mai vechi, în urma modernizării tehnologiei folosite.Aplicația a fost introdusă pe piață în 2009.

Sursa foto foto: Pixabay.com

Sinteză articol realizată de către Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro