Criteriul National

Aplicația WhatsApp va fi disponibilă și contra-cost

Aplicația WhatsApp va fi disponibilă și contra-cost
martie 10
08:26 2017

w

WhatsApp a decis sa testeze un nou serviciu, care în viitor va produce bani pentru această aplicație, știută și recunoscută în toată lumea ca fiind simplă, securizată și gratuită.

Toocmai, acest concern va lansa un serviciu care în cel mai scurt timp va determina ca toate companiile  să discute direct, prin chat, cu utilizatorii aplicației.

Ultima versiune beta a aplicației face referire la o nouă platformă. Serviciul Enterprise a fost descoperit în interiorul versiunii beta pentru Android. Momentan, acele zvonuri lansate la începutul anului 2017 se pare că au acoperire, chiar dacă nu se știe total ce va conține acest serviciu și care vor fi costurile pentru utilizatori.

Dacă judecăm după numele utilizat de serviciu, acesta sugerează o platforma pentru afaceri.Reamintesc faptul că WhatsApp a avut un tarif inițial, însă a renunțat la el ulterior.Conform ultimului raport publicat de firma de analiză digitală Similar Web, WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesaje din lume, fiind pe primul loc în 109 țări, adică în 55.6% dintre cele analizate.

Din câte se cunosc, testele au început deja, iar în prima etapă sunt implicate un numar destul de limitat de companii, așa cum a titrat publicașia de specialitate Yoda.ro.Platforma nu a oferit până în prezent vreun serviciu de business, deși are deja peste un miliard de utilizatori, iar potențialul este unul deosebit.

 Din câte se anticipă, prin lansarea acestui serviciu destinat companiilor, acestea ar putea plăti ca sa aibă posibilitatea de a trimite mesaje direct utilizatorilor, deveniți potențiali consumatori.Deocamdata, conducerea WhatsApp se preocupă de căutarea unor soluții pentru a preveni abuzul de mesaje spam, care ar putea să-i deranjeze pe utilizatori.

Noul serviciu ar putea fi util și pentru cei care vor folosi aceste servicii. De exemplu, utilizatorii vor putea discuta direct cu o companie feroviară, companie aeriană sau una dde entertainment despre orice eveniment, zbor anulat. De aceeași manieră se vor remedia și neajunsurile  cu o bancă, daca vor apărea probleme cu o tranzacție.

Aplicația populară de mesagerie WhatsApp Messenger va înceta să mai funcționeze  pe  dispozitivele mobile care nu sunt actualizate. Aplicația WhatsApp nu va mai fi compatibilă cu telefoanele mobile mai vechi, în urma modernizării tehnologiei folosite.Aplicația a fost introdusă pe piață în 2009.

Sursa foto foto: Pixabay.com

Sinteză articol realizată de către Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro