Criteriul National

Aplicația WhatsApp va fi disponibilă și contra-cost

Aplicația WhatsApp va fi disponibilă și contra-cost
martie 10
08:26 2017

w

WhatsApp a decis sa testeze un nou serviciu, care în viitor va produce bani pentru această aplicație, știută și recunoscută în toată lumea ca fiind simplă, securizată și gratuită.

Toocmai, acest concern va lansa un serviciu care în cel mai scurt timp va determina ca toate companiile  să discute direct, prin chat, cu utilizatorii aplicației.

Ultima versiune beta a aplicației face referire la o nouă platformă. Serviciul Enterprise a fost descoperit în interiorul versiunii beta pentru Android. Momentan, acele zvonuri lansate la începutul anului 2017 se pare că au acoperire, chiar dacă nu se știe total ce va conține acest serviciu și care vor fi costurile pentru utilizatori.

Dacă judecăm după numele utilizat de serviciu, acesta sugerează o platforma pentru afaceri.Reamintesc faptul că WhatsApp a avut un tarif inițial, însă a renunțat la el ulterior.Conform ultimului raport publicat de firma de analiză digitală Similar Web, WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesaje din lume, fiind pe primul loc în 109 țări, adică în 55.6% dintre cele analizate.

Din câte se cunosc, testele au început deja, iar în prima etapă sunt implicate un numar destul de limitat de companii, așa cum a titrat publicașia de specialitate Yoda.ro.Platforma nu a oferit până în prezent vreun serviciu de business, deși are deja peste un miliard de utilizatori, iar potențialul este unul deosebit.

 Din câte se anticipă, prin lansarea acestui serviciu destinat companiilor, acestea ar putea plăti ca sa aibă posibilitatea de a trimite mesaje direct utilizatorilor, deveniți potențiali consumatori.Deocamdata, conducerea WhatsApp se preocupă de căutarea unor soluții pentru a preveni abuzul de mesaje spam, care ar putea să-i deranjeze pe utilizatori.

Noul serviciu ar putea fi util și pentru cei care vor folosi aceste servicii. De exemplu, utilizatorii vor putea discuta direct cu o companie feroviară, companie aeriană sau una dde entertainment despre orice eveniment, zbor anulat. De aceeași manieră se vor remedia și neajunsurile  cu o bancă, daca vor apărea probleme cu o tranzacție.

Aplicația populară de mesagerie WhatsApp Messenger va înceta să mai funcționeze  pe  dispozitivele mobile care nu sunt actualizate. Aplicația WhatsApp nu va mai fi compatibilă cu telefoanele mobile mai vechi, în urma modernizării tehnologiei folosite.Aplicația a fost introdusă pe piață în 2009.

Sursa foto foto: Pixabay.com

Sinteză articol realizată de către Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo