Criteriul National

Aragaz ieftin dar performant? Da, se poate!

Aragaz ieftin dar performant? Da, se poate!
iunie 18
13:27 2019

Ca în cazul multor altor electrocasnice sau, în general, produse de pe piață, prețul nu dictează în mod direct performanța unui aragaz. Bineînțeles, cu un preț mai ridicat, putem să obținem un set de funcționalități, accesorii și design mai moderne. Toate aceste lucruri se încadrează însă într-o categorie aparte de dorințe. Dacă ești în căutarea unui aragaz ieftin intra pe eMag unde ai multe șanse să găsești un model pe placul tău, performant, rezistent în timp, care te va mulțumi însă poate nu îți va pune la dispoziție cele mai recente inovații!

Dacă analizezi puțin gama de aragaze ieftine disponibile pe piață, vei descoperi o mulțime de surprize plăcute. Dacă nu îți place să te plimbi prin magazine, poți să cauți online modele de aragaze și chiar să îți pui în lista de favorite un posibil aragaz ieftin de care ești interesat. Chiar și în cazul comenzii, situația se va simplifica foarte mult, deoarece vei primi produsul direct acasă.

Așadar, dacă ești în căutarea unui aragaz ieftin, dar performant, trebuie să îți setezi căutarea pentru un anumit set de caracteristici: dimensiuni, design, funcționalități, preț. În privința dimensiunilor, cel mai important de reținut este să alegi un model care se integrează în spațiul disponibil în bucătăria ta.

Ca design, dacă vrei un aragaz ieftin, poți să optezi pentru un design clasic, elegant, care nu se evidențiază prin anumite trăsături speciale dar arată frumos integrat în bucătărie. În privința funcționalităților, un aragaz ieftin nu deține foarte multe funcționalități moderne, însă asta nu înseamnă că nu este performant sau rezistent în timp.

Calitatea materialelor de construcție dictează de cele mai multe performanța și rezistența în timp al unui aragaz, chiar și al unui aragaz ieftin. Optează așadar pentru materiale ușor de curățat, de tipul emailului, cu capac metalic în detrimentul capacului de sticlă. Îți vei ușura foarte tare munca și vei fi mulțumit de longevitatea aragazului!

Nu în cele din urmă, în privința accesoriilor, cazul clasic, inclusiv în contextul în care ești în căutarea unui aragaz ieftin, este să primești un grătar și o tavă pentru cuptor. Referitor la cuptor, dacă nu obișnuiești să gătești multe rețete ce necesită coacere sau dacă gătești în general doar cantități mici, nu opta pentru un aragaz cu un cuptor foarte voluminos, care ar putea să crească prețul final. Un aragaz cu un cuptor de dimensiuni normale este, în general, un aragaz ieftin foarte bun.

Luând în calcul toate aceste considerente, analizează cu atenție gama de aragaze de care ești interesat și pune în balanță dorințele pe care le ai versus opțiunile disponibile pentru a te asigura că alegerea finală este cea care ți se potrivește cel mai bine.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul