Criteriul National

Are importanta varsta intr-o relatie?

Are importanta varsta intr-o relatie?
septembrie 04
09:27 2017

Varsta partenerului sau a partenerei nu mai este privita ca un impedment in construirea relatiei, atata timp cat ambii au trecut de varsta majoratului. Relatiile ude diferentele de varsta sunt destul de mari apar tot mai des in ultima perioada, ca semn al trecerii peste mentaliatile invechite, dar si lipsei de interes din partea cuplului cu privire la parerile celor din jur.

Desi inca mai exista anumite principii conform carora un barbat insotit de o femeie mai tanara este mai bine vazut in comparatie cu unul tanar insotit de o femeie mai in varsta, insa atata timp cat relatia celor doi functioneaza, parerile celor din jur trebuie sa fie cat mai putin importante.

Avand in vedere evolutia tehnologiei, cele mai multe relatii se construiesc in mediul virtual, existand chia si situatii in care cei doi indragostiti comunica numai prin intermediul internetului. Cele mai nonconformiste joburi implica persoane aflate in relatii de comunicare, iar videochatul este domeniul in care varsta nu are importanta. Modelele din videochat sunt cele care discuta cel mai mult cu membrii online, uneori hiar si depsre relatiile amoroase ale acestora, despre multumirea pe care o au cu privire la modul in care decurg lucrurile si multe alte subiecte.

S-a demonstrat de-a lungul timpului ca iubirea nu are varsta, de la vedete internationale care au ales sa se afiseze cu parteneri mai tineri, la oamenii simpli din viata de zi cu zi. La baza unei relatii de succes sta in primul rand increderea si respectul reciproc, care de cele mai multe ori echilibreaza si formeaza o relatie de cuplu, astfel incat sa dureze de ce nu, o viata intreaga. Gandurile fiecaruia, sentimentele, dorintele si asteptarile pe care le avem de la partenerul de viata trebuie sa fie in relatie cu sentimentele acestuia. In relatia de cuplu trebuie sa invatam sa respectam ntimitatea fiecaruia, sa analizam anumite sitautii in care ne consultam, iar rabdarea si calmitatea in situatiile dificile intaresc iubirea dintre pareneri.

Cu siguranta, o astfel de relatie este bazata si pe compromisuri, insa atata timp cat cuplu se intelege foarte bine si este dispus sa faca anumite sacrificii, nu exista limite in ceea ce priveste formarea unui cuplu, in afara de cele impuse de societate. Riscurile asumate odata cu cladirea unei relatii bazate pe o diferenta de varsta destul de mare sunt la tot pasul, toleranta, empatia si rabdarea sunt unele dintre cele mai importante lucruri intr-o astfel de situatie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro