Criteriul National

Arestați TEO riștii!

Arestați TEO riștii!
martie 26
07:56 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

haios

Arestați TEO riști! Pentru orice fel de ocazie și în  caz de orice eventualitate!
Doamne- ajută!

Iată-că am ajuns și în postul PAȘTELUI. Astăzi am n-am să vă mai povestesc despre… RAHAT și delicatesele pe care ni le extrag din hazna trusturile media și deopotrivă politicienii imaculați (pardon cu șorțulețe și mănuși IMACULATE), ci am să apelez încă o dată la perspicacitatea voastră de a înțelege vremurile ce se vremuiesc pe lângă noi cât și articolele mele. Pe care unii spun că sunt prea greoaie și nu le înțeleg sau mă exprim în fraze ne-coerente.
Cine are minte înseamnă că are și corp sănătos. Nu degeaba spuneau străbunii noștri “mens sano in corpore sano”. Pentru cine cunoaște,formula lui Iuvenal a devenit deviza educației fizice!

Apropos… știați că ei făceau mult sport în DACIA?Ei se antrenau periodic de mici copii în tabere. Iar COMUNIȘTII au preluat tradiția de la romani (care aveau acele lupte de la COLOSEUM) rebrand-uind în DACIADA. Eu zic ca poți avea minte sănătoasă postind taică. E simplu pentru tot ROMANUL. Nu mai mănânci RAHAT(of na că iar am pomenit cuvântul asta) ci faci economie așa ar da faliment supermarketurile.
Nimeni nu s-a gândit până la Benjanim Feanklin cum putem face economie!Na că nu mai vorbesc vulgar dar citez pe marii maeștrii ai masoneriei.

Cum vă spuneam această minte întunecată sia gândit să ne LUMINEZE pe noi introducând ORA DE VARĂ!
Vă dați seama dacă înaintași noștri le… „băsea” această idee ce vacarm ar fi fost pe câmpurile de luptă. TURCI, TĂTARI și alte neamuri ar fi stat încolonați și așteptat cuminți la hotarele țări ca garniturile de trenurile din zilele noastre în gări. Ehe… dar noi avem alte îndeletniciri, asta meritam…

De exemplu controlam poștalioanele pe internet iar aleși noștri MANDRIA IADULUI îi expulzează ca pe GUCIFER. E bine totuși că nu-i retrage cetățenia că altfel nu am mai avea cum să-i acordam(în curând) titlu de CETĂȚEAN DE ONOARE al DACIEI LIBERE.
Eu unul postitor înrăit(adică mă abțin de la RA..T fie el și pe băț) mă tot întreb de ce să mai facem economie la energie. Pentru că băieți ăștia TUNAȚI de la BRUXELES spun că economia noastră merge bine dar nu se vede în nivelul de trai adică în vânzarea de COȘCIUGE. Chiar zilele trecute citeam undeva unde un ONG (bine plătit de CADAVRUL SORȚULEȚ) au efectuat un studiu de impact. Printre care erau monitorizate lumânările, coșciugele și monezile de UN BAN. Da da, moneda aceea mică care se agață în batistă la înmormântări(am glumit oameni buni).

N-o să le găsiți decât pe treptele BNR-ului după cum stă bosumflat MUGUR  MU(GU)REL că LEUȚUL său stă mai mereu în lesă!

De aceea unii ca să nu mai fie STRESAȚI  au renunțat la ora de vară!!

 

Vă dați seama dacă și teroriști ăștia kamikaze ar da ceasurile înainte l-ar fi prins pe DUDUIANU pe aeroport. Chiar așa mă întrebam ce căutau ei acolo. Mergeau cu trebușoară la împărăție sau să vadă de vrăji a mai făcut bunicuța(stop nu vă gândiți la ILICI care-i tremură izmenele dacă o numesc ăștia pe Oana Stănciulescu în Consiliul de Administrație (CA) al Televiziunii Române). Au decretat și DOLIU NAȚIONAL. Vă spuneam eu că trebuie să umblăm la această lege care e NAȚIONALĂ până ce v-om avea un REGE în DACIA ETERNĂ.
Eu unu am înroșit telefonul sunând pe ARHITECTUL DE SERVICIU, ECOLOGISTUL și JURNALISTUL din port. Le-am zis haideți fraților să facem și noi ceva nu vedeți că ăștia se plimbă cu hârtiile pe la cetățile EUROPEI. Am zis sa mergem în VAMĂ că acolo vor fi aduși suporteri de la GALERIA ISIS. Nika. După care le-am propus să ne oprim în GARA CONSTANȚA și să acordam note ca la emisiunea aceea ROMANII AU TALENT.

Descoperind un geamantan plin cu haine ca acestea!!
Eu le vând un pont la băieți ăștia care nu au instrumentele necesare adică control la CARTELE TELEFONICE ȘI CALCULATOARE. Data viitoare o să găsească CIUCIUNGHEZI în valize că prea ne iau ăștia de proști. În Romania la ora actuală sunt mai mulți CIUCIUNGHEZI decât MUSULMANI. Nu vedem noi cum s-au rebranduit magazinele de 38 in FURNICUȚA ȘI CIAINA MALL. Iar în final eu zic să înceapă arestările pe bandă rulantă la TEORIȘTI ăștia care de ani buni după MAREA ÎNGHESUIALĂ ne tot sperie că bunica nu mai primește pensia COMUNISTĂ, că nu știu ce HAITĂ a rupt un copil. Apropo de acest caz se pare că a fost folosit un câine de luptă dresat ca să facă acest HOLOCAUST printre maidanezi după care a fost prăjit la rotisor de serviciile chineze sau vietnameze. Urmăresc cu interes acest caz că a venit pe mânușă după vizita lui BUȘULICĂ în DACIA până la Marea cea Mare.
Nu mai amintesc de acel documentar Discovery despre COLECTIV sau că nici un partid nu are în program interzicerea construiri de TEMPLE care sunt identice cu TABERELE DE ANTRENAMENT cu săbii și pumnale. Numai așa vom găsi osemintele lui CODRUȚ. Care a trădat idealurile CONSTANȚENILOR PROTESTATARI. Na că v-am zăpăcit înainte să dați CEASURILE PESTE CAP. DAVAI CEAS DAVAI PALTON(pentru că sunt anomalii de la încălzirea GLOABELOR)! DAVAI URSUL CAMPION!
NOTĂ
Întrebare de baraj: DE CE NU AU FOST ADUȘI ȘI EXPERȚI RUȘI SĂ INVESTIGHEZE CARNAGIUL DE LA BRUXELES? Eu am un răspuns după ce am văzut notițele lui DRAGOȘ MÂRLAN din Israel care afirma că sistemul de securitate din BELGIA e în urma cu patruzeci de ani. Deci anumite servicii se ocupă cu investigațiile înaintea TEO RIȘTILOR de la ISIS. Deci și la tragedia de la COLECTIV a fost folosită aceeași ECHIPĂ. O zi bună și pe curând cu alte descoperiri din CUIUL CĂTĂRI.

 

Sursa document : societateacivila@yahoo.com

 

Sursa foto : twitter.com

 

Redacţia ziarului nostru Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material ce a dorit ca identitatea să-i fie protejată!

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo