Criteriul National

Arggo Consulting inițiează parteneriate tehnologice pentru platforma Arggo BPM – Companii

Arggo Consulting inițiează parteneriate tehnologice pentru platforma Arggo BPM – Companii
septembrie 29
10:39 2020

Compania Arggo Consulting este specializată atât în crearea și implementarea soluțiilor software de business, cât și în furnizarea de servicii de consultanță. Propriile soluții software joacă un rol important în portofoliul Arggo Consulting, iar cea mai recent lansată este platforma Arggo BPM pentru care compania inițiează parteneriate tehnologice. Partenerii tehnologici pot avea acces la platforma Arggo BPM pentru a-și crea cu ușurință propriile aplicații care să-i ajute în generarea de noi oportunități.

Platforma Arggo BPM (Business Process Management), creată de compania Arggo Consulting este o platformă de tip low code, integrată, de modelare, gestiune și optimizare, cu ajutorul căreia procesele de business pot fi automatizate și ușor de transpus într-o aplicație.

Arggo Consulting a realizat deja atât soluții orizontale în zona financiar-administrativă, de achiziții sau vânzări, cât și soluții verticale cum ar fi cele pentru construcții, legal, banking sau servicii medicale. Toate aceste soluții au fost create cu ajutorul know how-ului vast acumulat de către echipa Arggo Consulting atât în industriile enumerate mai sus, cât și în alte industrii.

Printre clienții companiei care utilizează sau își construiesc aplicații de business pe baza platformei Arggo BPM se numără companii precum: Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, Comfert, Catena, Fildas, Qualitance, Băneasa Developments, Baumit, Doctor Leahu, Libra Internet Bank, Kruk, Klass Wagen, Klarwin, Kwizda Agro, Redoxim, Viarom etc.

Arggo Consulting a dezvoltat canalul de parteneriat tehnologic pentru a pune platforma Arggo BPM la dispoziția unui număr cât mai mare de clienți.

Parteneriatul tehnologic se adresează atât persoanelor fizice care dezvoltă software și care doresc să facă acest lucru într-o platformă modernă, construită pe baza celor mai noi tehnologii, pentru crearea mult mai rapidă a propriei sau propriilor aplicații, cât și companiilor care doresc să dezvolte aplicații de business cu ajutorul ultimelor tehnologii.

Partenerul tehnologic va avea la dispoziție platforma Arggo BPM pentru a-și crea singur propria sau propriile aplicații. Flexibilitatea platformei Arggo BPM le permite partenerilor tehnologici să creeze ușor aplicații web, mobile friendly, de orice complexitate, fără a scrie cod. De asemenea, flexibilitatea platformei permite integrarea completă cu orice sistem intern sau extern pe care îl are partenerul tehnologic, iar aplicațiile se pot integra ușor cu alte aplicații.

Arggo Consulting oferă partenerului tehnologic folosirea în mod gratuit a acestei platforme pentru proiecte interne, cât și acces la resursele Arggo BPM, precum și suport pentru vânzări și marketing, dar și training-uri periodice.

„Investim foarte mult în platforma noastră Arggo BPM și ne dorim ca un număr cât mai mare de clienți să poată avea acces la beneficiile pe care le oferă. Din acest motiv am hotărât ca aceasta să fie disponibilă și prin intermediul unui canal de parteneri. Suntem în plin proces de recrutare a partenerilor tehnologici care își pot folosi capabilitățile pentru a crea noi soluții cu ajutorul platformei Arggo BPM. Astfel își vor putea extinde gama de produse și piața adresabilă și vor putea genera noi oportunități. În același timp, vom colabora strâns din punct de vedere al suportului tehnic sau instruirii, și vom genera acțiuni comune de vânzări și marketing pentru a asigura succesul tuturor părților implicate.”, a declarat Alexandru Radu, Business Development Manager, Arggo Consulting.

Toți cei care își doresc un astfel de parteneriat beneficiază de experiența echipei Arggo Consulting care lucrează în domeniu de peste 20 de ani, cu proiecte realizate atât pe plan local național, cât și internațional. Arggo Consulting are sediul central în București și două sedii regionale, unul în Brașov, iar celălalt în Timișoara.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul