Criteriul National

Argumente pentru a alege o formatie nunta

Argumente pentru a alege o formatie nunta
februarie 14
11:29 2019

formatie pentru nunti

Ai deja stabilita data nuntii? Mai sunt cateva luni si va veni ziua marelui moment in care iti vei uni destinul cu partenerul tau? Ei bine, in acest caz cu siguranta esti in toiul pregatirilor pentru nunta si ai o groaza de lucruri de pus la punct, iar printre altele trebuie sa te decizi cum faci cu muzica la nunta ta. Cea mai indicata alegere poate fi reprezentata de o formatie nunta. Iar o astfel de alegere are mai multe argumente.

 

Atmosfera unica

Atunci cand ai o formatie nunta live, care canta acolo, la fata locului, atmosfera este unica, iar invitatii se vor simti extraordinar. Chiar si cei mai retrasi se vor ridica de pe scaune si vor veni sa se bucure alaturi de miri pe ringul de dans.

 

Mai mult dinamism

Cu toate ca si daca vei avea muzica fara formatie lumea invitata se va simti bine, trebuie sa stii ca o formatie nunti va asigura un dinamism mult mai mare printre invitati, acestia din urma fiind atrasi sa interactioneze cu acea formatie. Mai mult decat atat, invitatii pot face dedicatii muzicale si astfel se vor simti cu adevarat parte la nunta la care participa.

 

Vei respecta traditia

Stim ca exista nunti la care nu se canta live, dar majoritatea nuntilor care isi doresc sa respecte traditia cauta o formatie nunti pentru a oferi muzica live. Astfel, daca vrei sa respecti traditia, alegerea de a angaja o formatie nunti pentru ziua cea mare este poate cea mai inspirata decizie pentru care o poti lua in privinta fundalului muzical al nuntii.

 

Mai putin stres

Odata ce ai luat decizia de a angaja o formatie nunta pentru a canta la nunta ta ai scapat de o parte din stresul cu organizarea evenimentului. Astfel, nu iti vei mai bate capul cu sonorizarea, cu boxele si cu toate instrumentele necesare pentru a asigura fundalul sonor al nuntii. Formatia pe care ai angajat-o se va ocupa de toate acestea si vei scapa de o grija.

 

Mai multa distractie

O formatie nunti va aduce intotdeauna mai multa distractie la orice nunta, iar acest lucru se datoreaza faptului ca melodiile cantate live transmit intotdeauna mai multa emotie.

 

Daca aceste argumente de mai sus te-au convins de faptul ca o formatie nunti este o foarte buna alegere pentru a asigura fundalul sonor al nuntii tale, atunci te poti gandi sa apelezi la o trupa de cover. O trupa de cover este poate cea mai buna alegere ca si formatie nunta, iar acest lucru se datoreaza faptului ca o trupa de cover poate veni cu melodiile pe care le canta de obicei, dar de asemenea poate oricand sa interpreteze si melodiile tale preferate sau melodiile preferate ale invitatilor. Prin urmare, ai in vedere angajarea unei trupe de cover ca si formatie nunta, o trupa de cover care sa se potriveasca stilului tau muzical.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul