Criteriul National

Argumente pentru a alege o formatie nunta

Argumente pentru a alege o formatie nunta
februarie 14
11:29 2019

formatie pentru nunti

Ai deja stabilita data nuntii? Mai sunt cateva luni si va veni ziua marelui moment in care iti vei uni destinul cu partenerul tau? Ei bine, in acest caz cu siguranta esti in toiul pregatirilor pentru nunta si ai o groaza de lucruri de pus la punct, iar printre altele trebuie sa te decizi cum faci cu muzica la nunta ta. Cea mai indicata alegere poate fi reprezentata de o formatie nunta. Iar o astfel de alegere are mai multe argumente.

 

Atmosfera unica

Atunci cand ai o formatie nunta live, care canta acolo, la fata locului, atmosfera este unica, iar invitatii se vor simti extraordinar. Chiar si cei mai retrasi se vor ridica de pe scaune si vor veni sa se bucure alaturi de miri pe ringul de dans.

 

Mai mult dinamism

Cu toate ca si daca vei avea muzica fara formatie lumea invitata se va simti bine, trebuie sa stii ca o formatie nunti va asigura un dinamism mult mai mare printre invitati, acestia din urma fiind atrasi sa interactioneze cu acea formatie. Mai mult decat atat, invitatii pot face dedicatii muzicale si astfel se vor simti cu adevarat parte la nunta la care participa.

 

Vei respecta traditia

Stim ca exista nunti la care nu se canta live, dar majoritatea nuntilor care isi doresc sa respecte traditia cauta o formatie nunti pentru a oferi muzica live. Astfel, daca vrei sa respecti traditia, alegerea de a angaja o formatie nunti pentru ziua cea mare este poate cea mai inspirata decizie pentru care o poti lua in privinta fundalului muzical al nuntii.

 

Mai putin stres

Odata ce ai luat decizia de a angaja o formatie nunta pentru a canta la nunta ta ai scapat de o parte din stresul cu organizarea evenimentului. Astfel, nu iti vei mai bate capul cu sonorizarea, cu boxele si cu toate instrumentele necesare pentru a asigura fundalul sonor al nuntii. Formatia pe care ai angajat-o se va ocupa de toate acestea si vei scapa de o grija.

 

Mai multa distractie

O formatie nunti va aduce intotdeauna mai multa distractie la orice nunta, iar acest lucru se datoreaza faptului ca melodiile cantate live transmit intotdeauna mai multa emotie.

 

Daca aceste argumente de mai sus te-au convins de faptul ca o formatie nunti este o foarte buna alegere pentru a asigura fundalul sonor al nuntii tale, atunci te poti gandi sa apelezi la o trupa de cover. O trupa de cover este poate cea mai buna alegere ca si formatie nunta, iar acest lucru se datoreaza faptului ca o trupa de cover poate veni cu melodiile pe care le canta de obicei, dar de asemenea poate oricand sa interpreteze si melodiile tale preferate sau melodiile preferate ale invitatilor. Prin urmare, ai in vedere angajarea unei trupe de cover ca si formatie nunta, o trupa de cover care sa se potriveasca stilului tau muzical.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei