Criteriul National

Argumentul unei vacante reusite se opreste astazi la accesorile sonore

Argumentul unei vacante reusite se opreste astazi la accesorile sonore
mai 16
10:24 2017

Cand vorbim de vacantele prelungite, care au drept scop locuirea in cort, focurile de tabara si alte elemente clasice care sa determine comuniunea omului cu natura, sociabilitatea si originalitatea, nu putem sa nu includem in discutie si alte accesorii capabile sa faca din sejurul nostru unul de pomina.

Asta face ca cea mai buna boxa portabila sa vina in ajutorul tuturor grupurilor sociale de mici sau mari dimensiuni pentru a creea atmosfera ideala, in vederea acompaniamentului muzical sau dupa caz a ascultarii diferitelor amintiri ce au la baza anumite filmari.

Cum tehnologia a avansat, ai acum posibilitatea sa conectezi o boxa portabila chiar si la o sursa de internet, in vederea obtinerii clipurilor adecvate si animarii atmosferei ori de cate ori situatia o cere.

Nu esti hotarat asupra dispozitivului pe care vrei sa il achizitionezi? Vezi avantajele unei boxe portabile cu Wi-FI si care sunt criteriile spre care ar trebui sa te indrepti pentru a lua cel mai performant model.

Cand vorbim de o boxa portabila desigur ne raportam la un accesoriu sonor care nu implica diferite cablaje si care are o autonomie de lucru decenta,  chiar daca este solicitat la foc automat.

Desigur, aici se alatura si calitatile sonore de un real impact, mai ales cand vorbim de sisteme integrate ce au la baza diferite frecvente pentru orice tip de muzica.

Mai mult decat atat, astfel de boxe isi pot gasi utilitatea si la diferitele noastre locuri de munca, sau dupa caz la activitati inopinate, iar transportarea lor nu va deveni o corvoada daca alegem dimensiuni ceva mai reduse.

O boxa portabila ne ofera acum posibilitatea si de compatibilitate cu diferitele device-uri care mai de care mai sofisticate, lucru care ne ajuta sa ne gandim ca este un accesoriu indispensabil oricarei vacante reusite sau dupa caz a unui proiect de prezentare.

Care sunt modelele cele mai propuse spre vanzare in anul 2017 conform specialistilor?

Cateva modele tind sa fie un real succes cu adevarat, iar unul cele mai reusite este de departe Evolio Xound ONE, cel putin in Romania, care pe langa specificatiile tehnice performante, se afla acum pe piata  si la un pret cu adevarat accesibil, valorand doar 110 lei.

Tehnologia Bluetooth ne permite sa conectam aceasta boxa portabila la diferite device-uri, cele mai comune fiind ipodurile, telefoanele, tabletele sau laptopurile.

Dispune de un microfon incorporat si o functie handsfree, lucru care aduce in discutie chiar si raspunderea mai rapida la anumite apeluri telefonice!

Calitate sunetului este una de un nivel ridicat, iar designul vine si completeaza perfect aceasta boxa portabila care poate avea o autonomie de pana la 4 ore!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro