Criteriul National

Argumentul unei vacante reusite se opreste astazi la accesorile sonore

Argumentul unei vacante reusite se opreste astazi la accesorile sonore
mai 16
10:24 2017

Cand vorbim de vacantele prelungite, care au drept scop locuirea in cort, focurile de tabara si alte elemente clasice care sa determine comuniunea omului cu natura, sociabilitatea si originalitatea, nu putem sa nu includem in discutie si alte accesorii capabile sa faca din sejurul nostru unul de pomina.

Asta face ca cea mai buna boxa portabila sa vina in ajutorul tuturor grupurilor sociale de mici sau mari dimensiuni pentru a creea atmosfera ideala, in vederea acompaniamentului muzical sau dupa caz a ascultarii diferitelor amintiri ce au la baza anumite filmari.

Cum tehnologia a avansat, ai acum posibilitatea sa conectezi o boxa portabila chiar si la o sursa de internet, in vederea obtinerii clipurilor adecvate si animarii atmosferei ori de cate ori situatia o cere.

Nu esti hotarat asupra dispozitivului pe care vrei sa il achizitionezi? Vezi avantajele unei boxe portabile cu Wi-FI si care sunt criteriile spre care ar trebui sa te indrepti pentru a lua cel mai performant model.

Cand vorbim de o boxa portabila desigur ne raportam la un accesoriu sonor care nu implica diferite cablaje si care are o autonomie de lucru decenta,  chiar daca este solicitat la foc automat.

Desigur, aici se alatura si calitatile sonore de un real impact, mai ales cand vorbim de sisteme integrate ce au la baza diferite frecvente pentru orice tip de muzica.

Mai mult decat atat, astfel de boxe isi pot gasi utilitatea si la diferitele noastre locuri de munca, sau dupa caz la activitati inopinate, iar transportarea lor nu va deveni o corvoada daca alegem dimensiuni ceva mai reduse.

O boxa portabila ne ofera acum posibilitatea si de compatibilitate cu diferitele device-uri care mai de care mai sofisticate, lucru care ne ajuta sa ne gandim ca este un accesoriu indispensabil oricarei vacante reusite sau dupa caz a unui proiect de prezentare.

Care sunt modelele cele mai propuse spre vanzare in anul 2017 conform specialistilor?

Cateva modele tind sa fie un real succes cu adevarat, iar unul cele mai reusite este de departe Evolio Xound ONE, cel putin in Romania, care pe langa specificatiile tehnice performante, se afla acum pe piata  si la un pret cu adevarat accesibil, valorand doar 110 lei.

Tehnologia Bluetooth ne permite sa conectam aceasta boxa portabila la diferite device-uri, cele mai comune fiind ipodurile, telefoanele, tabletele sau laptopurile.

Dispune de un microfon incorporat si o functie handsfree, lucru care aduce in discutie chiar si raspunderea mai rapida la anumite apeluri telefonice!

Calitate sunetului este una de un nivel ridicat, iar designul vine si completeaza perfect aceasta boxa portabila care poate avea o autonomie de pana la 4 ore!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro