Criteriul National

Argumentul unei vacante reusite se opreste astazi la accesorile sonore

Argumentul unei vacante reusite se opreste astazi la accesorile sonore
mai 16
10:24 2017

Cand vorbim de vacantele prelungite, care au drept scop locuirea in cort, focurile de tabara si alte elemente clasice care sa determine comuniunea omului cu natura, sociabilitatea si originalitatea, nu putem sa nu includem in discutie si alte accesorii capabile sa faca din sejurul nostru unul de pomina.

Asta face ca cea mai buna boxa portabila sa vina in ajutorul tuturor grupurilor sociale de mici sau mari dimensiuni pentru a creea atmosfera ideala, in vederea acompaniamentului muzical sau dupa caz a ascultarii diferitelor amintiri ce au la baza anumite filmari.

Cum tehnologia a avansat, ai acum posibilitatea sa conectezi o boxa portabila chiar si la o sursa de internet, in vederea obtinerii clipurilor adecvate si animarii atmosferei ori de cate ori situatia o cere.

Nu esti hotarat asupra dispozitivului pe care vrei sa il achizitionezi? Vezi avantajele unei boxe portabile cu Wi-FI si care sunt criteriile spre care ar trebui sa te indrepti pentru a lua cel mai performant model.

Cand vorbim de o boxa portabila desigur ne raportam la un accesoriu sonor care nu implica diferite cablaje si care are o autonomie de lucru decenta,  chiar daca este solicitat la foc automat.

Desigur, aici se alatura si calitatile sonore de un real impact, mai ales cand vorbim de sisteme integrate ce au la baza diferite frecvente pentru orice tip de muzica.

Mai mult decat atat, astfel de boxe isi pot gasi utilitatea si la diferitele noastre locuri de munca, sau dupa caz la activitati inopinate, iar transportarea lor nu va deveni o corvoada daca alegem dimensiuni ceva mai reduse.

O boxa portabila ne ofera acum posibilitatea si de compatibilitate cu diferitele device-uri care mai de care mai sofisticate, lucru care ne ajuta sa ne gandim ca este un accesoriu indispensabil oricarei vacante reusite sau dupa caz a unui proiect de prezentare.

Care sunt modelele cele mai propuse spre vanzare in anul 2017 conform specialistilor?

Cateva modele tind sa fie un real succes cu adevarat, iar unul cele mai reusite este de departe Evolio Xound ONE, cel putin in Romania, care pe langa specificatiile tehnice performante, se afla acum pe piata  si la un pret cu adevarat accesibil, valorand doar 110 lei.

Tehnologia Bluetooth ne permite sa conectam aceasta boxa portabila la diferite device-uri, cele mai comune fiind ipodurile, telefoanele, tabletele sau laptopurile.

Dispune de un microfon incorporat si o functie handsfree, lucru care aduce in discutie chiar si raspunderea mai rapida la anumite apeluri telefonice!

Calitate sunetului este una de un nivel ridicat, iar designul vine si completeaza perfect aceasta boxa portabila care poate avea o autonomie de pana la 4 ore!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo