Criteriul National

Argumentul unei vacante reusite se opreste astazi la accesorile sonore

Argumentul unei vacante reusite se opreste astazi la accesorile sonore
mai 16
10:24 2017

Cand vorbim de vacantele prelungite, care au drept scop locuirea in cort, focurile de tabara si alte elemente clasice care sa determine comuniunea omului cu natura, sociabilitatea si originalitatea, nu putem sa nu includem in discutie si alte accesorii capabile sa faca din sejurul nostru unul de pomina.

Asta face ca cea mai buna boxa portabila sa vina in ajutorul tuturor grupurilor sociale de mici sau mari dimensiuni pentru a creea atmosfera ideala, in vederea acompaniamentului muzical sau dupa caz a ascultarii diferitelor amintiri ce au la baza anumite filmari.

Cum tehnologia a avansat, ai acum posibilitatea sa conectezi o boxa portabila chiar si la o sursa de internet, in vederea obtinerii clipurilor adecvate si animarii atmosferei ori de cate ori situatia o cere.

Nu esti hotarat asupra dispozitivului pe care vrei sa il achizitionezi? Vezi avantajele unei boxe portabile cu Wi-FI si care sunt criteriile spre care ar trebui sa te indrepti pentru a lua cel mai performant model.

Cand vorbim de o boxa portabila desigur ne raportam la un accesoriu sonor care nu implica diferite cablaje si care are o autonomie de lucru decenta,  chiar daca este solicitat la foc automat.

Desigur, aici se alatura si calitatile sonore de un real impact, mai ales cand vorbim de sisteme integrate ce au la baza diferite frecvente pentru orice tip de muzica.

Mai mult decat atat, astfel de boxe isi pot gasi utilitatea si la diferitele noastre locuri de munca, sau dupa caz la activitati inopinate, iar transportarea lor nu va deveni o corvoada daca alegem dimensiuni ceva mai reduse.

O boxa portabila ne ofera acum posibilitatea si de compatibilitate cu diferitele device-uri care mai de care mai sofisticate, lucru care ne ajuta sa ne gandim ca este un accesoriu indispensabil oricarei vacante reusite sau dupa caz a unui proiect de prezentare.

Care sunt modelele cele mai propuse spre vanzare in anul 2017 conform specialistilor?

Cateva modele tind sa fie un real succes cu adevarat, iar unul cele mai reusite este de departe Evolio Xound ONE, cel putin in Romania, care pe langa specificatiile tehnice performante, se afla acum pe piata  si la un pret cu adevarat accesibil, valorand doar 110 lei.

Tehnologia Bluetooth ne permite sa conectam aceasta boxa portabila la diferite device-uri, cele mai comune fiind ipodurile, telefoanele, tabletele sau laptopurile.

Dispune de un microfon incorporat si o functie handsfree, lucru care aduce in discutie chiar si raspunderea mai rapida la anumite apeluri telefonice!

Calitate sunetului este una de un nivel ridicat, iar designul vine si completeaza perfect aceasta boxa portabila care poate avea o autonomie de pana la 4 ore!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo