Criteriul National

Arhitectul visului tau

Arhitectul visului tau
aprilie 30
13:24 2020

 

   ÎNCEPUTURI…

 

   FLOAREA PR EVENTS este o firmă mică, dar cu un curaj mare, de organizări evenimente de nişă, ce s-a născut din dorinţa de a reinventa portativul muzical al cetăţii, aducând în faţa fiecărui locuitor al cetăţii, frumosul şi sublimul.

În fiecare zi suntem călăuziţi de cuvintele celui ce este numit Bard of Avon (Lebăda de pe Avon)Când dragostea vorbeşte, vocile tuturor zeilor par a fi adormite în armonia raiului.” (William Shakespeare).

Ne propunem ca prin evenimentele inedite pe care le organizăm, să creăm valoare, să transmitem un mesaj şi să lăsăm ceva bun în urma noastră, astfel încât, la sfârşit, Când muzica răsună şi vocile zeilor par a fi adormite în armonia raiului…Oamenii din cetate să se trezească timid şi să îşi servească porţia de hrană compusă dintr-o bogată mixtură de melodii culese din diferite culturi globale, iar în loc de nectar, să aleagă o porţie generoasă de Cultură!

 

 

   PREZENT ȘI VIITOR… De la FLOAREA PR EVENTS la VORBEȘTE CU FLOAREA

 

 

   Reporter:  1) Ce face un PRist în perioada aceasta?

 

   Vorbește Cu Floarea:  Se descoperā,  se redescoperā, se reinventeazā, se cunoaște mai bine pe el însuși, ea însāși. Nu are prea multe variante, din pācate,  dar cred cā putem cāuta și gāsi rāspunsuri în cārțile de dezvoltare personalā – sunt cei mai buni, sinceri și loiali- prieteni și învāțātori, când ai cea mai mare nevoie de ei.

În privința omenirii, poate cel mai important lucru, este acela cā avem Șansa Realā de a vedea adevāratele fețe.

Cred cu tārie cā vom trece peste acest moment întunecat, cu ajutorul bunului Dumnezeu și a Oamenilor de bine, pentru cā Dumnezeu lucreazā prin Oameni.

Sā nu uitām faptul cā māreția unui OM și a unui Popor întreg se vede în situații limitā! Așa se poate numi ceea ce trāim azi – o situație limitā

 

Reporter:  2)  Cum vede un PRist și organizator de evenimente: Arta, Cultura și Artiștii, post criza sanitarā?

 

Vorbește Cu Floarea:  Arta din toate timpurile a existat, existā și va exista, fārā îndoialā – nu existā niciun dubiu în acest sens. Artiștii cel mai probabil se vor adapta, vor cāuta și vor merge pe un alt trend, vor veni cu ceva nou, cu ceva unic, vor fi autentici în privința conceptului de show și al mesajului pe care îl transmit.

Iubitorii de culturā și de artā vor rāmâne. Pentru cā asta este în noi, este în ADN-ul nostru, nu ai cum sā abandonezi aceste douā componente.

Iubitorii de poezie, poeții, actorii, dansatorii, coregrafii, scenariștii, vor avea izvoare de inspirație și de luminā, ambele binecuvântate de Regizorul Suprem.

Deseori foloseam în cadrul evenimentelor culturale pe care le organizam, respectiv a conceptelor de spectacol pe care le gândeam, un termen împrumutat din latina veche „Cultura Cura” – care s-ar traduce în limba românā „Cultura Vindecā”, asociat cu un crez personal „Arta  Înalțā” – Doar prin Artā și Culturā un popor „bolnav” se poate ridica și vindeca. În continuare, susțin și cred asta.

 

3)  Despre Oameni, Valori și Brandul Vorbește Cu Floarea

 

Parafrazând-o pe Ileana Vulpescu „În viațā trebuie sā ai noroc la orice, dar mai ales la oameni”, observām cā ne lovim de acest zid al realitāții, în fiecare zi, orā, minut.

Ei bine, mārturisesc cā de-a lungul timpului am cunoscut foarte multā lume, puțini oameni, și mai puțini oameni reali. Oamenii nu se leapādā de un crez îndeobște pācātos: interesul manifestat în toate formele lui.

Cu siguranțā nu este nimeni degeaba lângā tine, fiecare om întâlnit nu este un simplu trecātor prin viața mea, a ta, a noastrā, ci are o menire bine stabilitā de la bun început. Nu cred în coincidențe, cred în Destin. Important și de folos este sā împārtāșim ce este bun, sā anulām (extirpām) ce este toxic, și sā nu devenim asemeni persoanelor ce ne-au rānit.

Vorbește Cu Floarea este un brand ce poate fi tradus în toate limbile de pe glob – de la englezā, la albanezā și pânā la ebraicā.

Am convingerea cā Vorbește Cu Floarea va deveni brand internațional. Când un brand „moare”, altul se naște.

Sfârșit…

asemeni lavei unui vulcan ce se stinge într-un nou început!  #VorbeșteCuFloareaFB_IMG_1585654516078 IMG_20200427_021753_156 IMG_20200428_004056_894 IMG_20200428_004056_892 IMG_20200429_024821_004

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Dumitru Fulea

Dumitru Fulea

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul