Criteriul National

Arma perfecta de lupta impotriva cartitelor din gradina

Arma perfecta de lupta impotriva cartitelor din gradina
martie 27
14:21 2017

Uite ca a sosit si primavara, iar unii dintre aceia ce se ocupa de gradinarit au inceput deja ca sa se intereseze de unde pot sa cumpere niste aparate contra cartitelor eficiente, deoarece se gandesc cu groaza ca nu va trece mult timp pana cand parcelele lor, cultivate cu atata efort, se vor umple de musuroaie, precum au patit si in anii trecuti.

Nu e lucru simplu in zilele noastre ca sa te razboiesti cu micile vietati amintite, deoarece, de cand tara noastra este membra in Uniunea Europeana, trebuie sa acceptam si noi faptul ca ele sunt protejate prin legi internationale.

Bine, acum nimeni nu e atat de crud incat sa stea cu cazmaua la panda ca sa dea in cap unei cartite, dar protectia aceasta impune si ca sa nu fie folosite otravuri pentru a le starpi, ci metode inteligente, ecologice, prin care sa le invitam pur si simplu ca sa plece de buna voie (dar silite totusi de vreun dispozitiv-minune!) de pe o anumita suprafata de teren.

Se pare ca ar exista o planta, denumita Fritillaria imperialis, care se sadeste toamna sau primavara si pe care micutele animalute nu o suporta, asa incat prefera ca sa se mute definitiv de pe un teren, doar ca sa nu dea nas in nas cu ea.

Daca nu o gasiti prin fitofarmacii, eu zic ca tot un dispozitiv de alungat cartitele este cel mai bun mijloc de lupta impotriva mamiferelor producatoare de musuroaie din gradina.

Pe site-ul fara-daunatori.ro exista aparate de speriat cartitele, anume realizate pentru gradini si suprafete agricole mai extinse, extrem de eficiente si la niste preturi fara concurenta.

Au acolo, la vanzare, nu doar dispozitive contra cartitelor, ci si aparate anti pasari, anti gandaci, anti caini, iar lista poate continua si cu alte vietuitoare distrugatoare.

Solar Diamond Plus este un dispozitiv solar cu vibratii si ultrasunete, ideal pentru alungarea cartitelor, dar si a reptilelor, rozatoarelor, ba chiar si a furnicilor.

De fabricatie germana, acest echipament e solutia perfecta pentru curti, gradini, spatii de agrement, livezi, ferme, ba chiar si terenuri agricole cu suprafete de pana la 1000 de mp.

Functioneaza pe baza de vibratii, ce se declanseaza la intervale regulate de timp, de circa un minut, frecventa lor fiind in intervalul 400-1000 Hz, +/- 500 Hz. Mai exact, principiul lui de functionare este urmatorul: 3 secunde emite vibratii, iar apoi face o pauza de 57 de secunde. Dupa aceea procedura se reia.

Nu e toxic, este ecologic, functioneaza pe baterii si are forma unui tarus cu cap turtit, lungimea sa fiind de 40 de cm. O parte se infige in pamant, cealalta ramane deasupra solului.

Il puteti comanda la un pret excelent de doar 189 de lei.

Solar Diamond Plus, iata asadar aparatul-minune care o sa va ajute sa castigati lupta dura impotriva cartitelor de pe proprietatea dvs.!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo