Criteriul National

Armonia si pragmatismul in alegerea mobilei de living

Armonia si pragmatismul in alegerea mobilei de living
octombrie 23
17:02 2020

Cataloagele magazinelor de mobilă arată scenarii foarte optimiste în privința așezării elementelor în camera de zi. Perfect luminate, aerisite și cu foarte puține spații de depozitare, imaginea din revistă nu corespunde cu realitatea. Cu toate astea, există posibilitatea de a echilibra armonia esteticului și pragmatismul atât de necesar atunci când ne alegem mobila de living.

Oferte mobilă living emag.ro

Camera de zi reflectă personalitatea și stilul nostru de viață, pasiunile pe care le-am dobândit de-a lungul timpului, colecțiile pe care le-am adunat, precum și acele elemente specifice care ne inspiră zi de zi. Mobilarea living-ului devine, așadar, o sarcină ce presupune integrarea propriei personalități în spațiul care ne înconjoară. Ușor de zis, greu de făcut, uneori. Ce face diferența? Creativitatea și măsură în care ne implicăm în acest proces.

În general, există o serie de factori cheie de care trebuie să ținem cont când ne alegem mobila de living, pentru a conferi spațiului acea stare de relaxare, confort și autenticitate. Pentru ca nu mai este mult timp pana la mult asteptatul eveniment Black Friday 2020, emag iti vine in intampinare cu cele mai bune oferte la mobila living, trebuie doar sa fiti receptivi pe 13 noiembrie 2020!

Înainte să te gândești la forme și culori, reține că mobila de living trebuie să fie aleasă în concordanță cu dimensiunile camerei. Dacă nu ai la dispoziție un spațiu foarte mare, este recomandat să nu aglomerezi camera cu foarte multe elemente de mobilier. Alege, în schimb, acele câteva piese care îți sunt esențiale. O canapea confortabilă, fotolii într-un număr proporțional cu oaspeții frecvenți și câteva elemente destinate stocării, fără să aglomereze excesiv spațiul și să îți impună restricții în mișcare.

mobila moderna pentru living

Oferte mobilă living emag, Black Friday 2020

Pentru a crea o armonie a culorilor, alege mobila de living în concordanță cu nuanțele în care sunt zugrăviți pereții. Găsește acea combinație perfectă între mobila de living și tonalitatea generală a spațiului, chiar dacă optezi pentru o soluție mai nonconformistă, precum alegerea unor culori complementare. Ca stiluri, se evidențiază mobila de living casual, clasică și cea modernă. Indiferent de stilul pe care îl alegi, acesta ar trebui să te binedispună întotdeauna.

Soluții se găsesc pentru fiecare spațiu. Chiar dacă numărul de metri pătrați este limitat, o bună documentare te poate aduce mai aproape de mobilia de living perfectă pentru tine. Spor la căutat!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul